maanantai 21. heinäkuuta 2014

Pari uutuutta

Kuten jo pari postausta aikaisemmin mainitsinkin, laiva/Tukholma -reissultamme mun mukaan tarttui vain kaksi ostosta. Kun muutettiin tähän uuteen asuntoon, joka on pienempi, kuin edellinen asuntomme, oon yrittänyt myydä kaiken turhan tavaran pois ja ostanut uusia juttuja vain tarpeeseen, siks oonkin erittäin tyytyväinen näihin pariin ostokseen jotka tein!
 IMG_4784

En oo koskaan kauheesti ihastunut Kenzon tiikeripaitoihin, joita on viime aikoina näkynyt paljon, mutta kun näin tän käsikorun ensimmäistä kertaa, niin tiesin, et mun on pakko saada se! Tää oli itseasiassa ensimmäinen kerta ikinä, kun ostin itse itselleni mitään rihkamakorua parempaa korua ja perustelinkin, että tää oli myöhäinen synttärilahja multa mulle. ;) Tää on myös ensimmäinen ruusukultainen koru ja musta tää sopii niin kivasti ruskettuneeseen ranteeseen.

IMG_4805 IMG_4827

Ainoa vaatekauppa, johon Tukholmassa halusin ja missä käytiin, oli Hollister. Halusin jonkun hupparin, joka ois mukava päällä, mutta kuitenkin vähän siistimpi, kuin mun muut hupparit, kuten hieman jo kulahtanut abihuppari. Voisin nähä, että laittaisin ton esim. kylmänä ja aikaisena kouluaamuna päälle, kun tuntuu, ettei mitenkään jaksais lähteä kouluun. En ollut ainoa, joka löyti Hollisterista jotain ostettavaa, sillä Niko, iskä ja iskän vaimokin innostui ja löyti itelleen jotain!  Niko osti sellaset kivannäköiset collegeshortsit ja täytyy myöntää, että harmittaa, ettei niistä ollut naisten mallia. Ne ois täydelliset kotihousut! Heh, ihan kuin sellasia mulla ei ois jo tarpeeks.. :D

Mutta, mitä tykkäätte mun löydöistä? :)

12 kommenttia:

  1. Onpas ihana huppari! Millainen sisus siinä on :)

    VastaaPoista
  2. Paljonko toi Kenzon koru maksoi? Ihana <3_<3

    VastaaPoista
  3. Voitko ottaa kuvan tosta korusta ranteessa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Siitä tulee varmasti niin monta kuvaa tänne blogiin et kyllästytte ;D

      Poista
  4. Ne Hollisterin miesten collarit on musta kivemman mallisia ja parempia päällä - plus et niissä on taskut ja ne on vähän paksumpia! Myös ne collarishortsit omistan miestenmallia, olisit kokeillut vaan! ;) Kivoja ostoksia oot kyllä tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai vitsi! Aattelin et ne on niin pitkät et oisin tykänny vähän lyhyempi lahkeisista :D

      Poista
  5. Ihana toi rannekoru! Sopii varmasti sulle todella hyvin! <3

    http://vanilla-fairytales.blogspot.fi ☆

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo huppari, näyttää just tommoselta ihana pehmoselta väsyneiden aamujen pelastajalta :)

    VastaaPoista