lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kurkistus parvekkeelle

Oon tosiaan palannut lomilta takasin töihin, mutta en ehtinyt tekemään kuin kolme vuoroa, kunnes jouduin sairaslomalle. Jep, eilen aamulla kurkku tuntui kipeältä ja tänään olo on vaan huonompi. Ei kukaan voi olla flunssassa kesällä! Mun pitäis olla ottamassa aurinkoa nyt eikä pitää OC maratoonia suklaalevyn kanssa. 
 IMG_4412 IMG_4447

No, kipee tai ei, ajattelin tulla näyttämään vielä muutaman sneak peek -kuvan meidän kodista! Saatiin torstaina myytyä meidän vanha lipasto pois ja kun se ei ollut enää viemässä koko tilaa parvekkeelta, soitin äitille ja lähdettiin samantien ostamaan kaikkea kivaa meidän parvekkeelle. Onneks äiti lähti mukaan, sillä mä en ois tiennyt yhtään mitä ostaa ja miten niitä kuuluu laittaa ruukkuihin. 

parveke

Oon aina haaveillut kasvattavani yrttejä, mutta kaupan basilikat on kuollut parissa päivässä, vaikka oon yrittänyt niitä kastella. Nyt ostettiin basilikaa ja minttua plantagenista ja istutin ne vielä vähän isompiin ruukkuihin, toivottavasti ne nyt kestäis! Lisäksi ostin mansikka-amppelin, jossa jo pari mansikkaa on tuloillaan, jee! En voi uskoa, että nää ei oo vielä kuollut, saatika ne jopa kukkii ja tekee marjoja. :D Rakastuin myös noihin vaaleanpunaisiin kukkiin, vaikka valinta oli vaikea noiden ja vaaleansinisten väliltä.

IMG_4451 IMG_4440

Sit kun saadaan hyllyt ja peilit seinille ja hommattua uusi ruokapöytä niin ois kotipostauksen aika. ;) Miten voikaan olla niin vaikea suunnitella, mille seinälle haluis mitäkin? 

Nyt mä laitan OC:n takaisin pyörimään, jotta saan levättyä. Illalla ois nimittäin ihania tyttöjä tulossa meille ja tarkotuksena ois vaihtaa aussimatkaajien kanssa kuulumisia ja herkutella! Huomenna sit taas suunnataan Helsinkiin ja Silja Serenadelle. Tukholma, täältä tullaan! Ehkä näistä suunnitelmista arvaatte, miks en kauheesti haluis olla kipeänä nyt.. Pitäkää peukkuja, et runsas juominen ja burana saa tän taudin katoomaan yhtä nopeesti kun se tulikin! Kivaa viikonloppua ihanat!

8 kommenttia:

  1. Tarkoittaako "runsas juominen" tän illan skumpan juontia? ;) -Sarkku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo apua :DD meillä on myös sellasta omenajuomaa heh ;D

      Poista
  2. Onpas ihastuttava ja kaunis parveke :) Todella hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  3. Todella ihanalta vaikuttaa teidän parveke ja voi että kun Remi on söpö tuossa alimmassa kuvassa! :) Onko teillä muuten lasitettu parveke? Itse en viitsi kauheasti meidän parveketta laittaa, kun asutaan 6. kerroksessa ja meillä tosiaan on todella avonainen parveke, niin aina jos sataa niin kaikki vesi on parvekkeella.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Ennen meillä oli toi sama ongelma, siks oonkin niin innoissani laittanu tätä uutta parveketta :)

      Poista
  4. Todella kauniita kuvia ja niin ihana tuo teidän koira! Itse kun olen niin koira rakas ihminen, aina kun tulee vastaan ulkona joku koira omistajansa kanssa niin hyvä että saan katseen irti siitä koirasta haha! ;D minkä ikänen Remi on muuten nyt?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh oon ihan samanlainen ;D remi on nyt 1,5 v! :)

      Poista