perjantai 18. heinäkuuta 2014

Ihanien tyttöjen seurassa

IMG_4465 IMG_4491 IMG_4496 IMG_4499 IMG_4503 IMG_4514 IMG_4518 IMG_4558

Viime lauantaina nähtiin piitkästä aikaa meidän viime vuotisen kouluporukan kanssa, kun saatiin molemmat Aussien matkaajat Jyväskylään yhtäaikaa. Meillä oli hyvää naposteltavaa ja juomaa riittävästi ja samalla kun käytettiin Remiä iltalenkillä, otettiin muutamat kuvat. Tiiättekö, kuinka vaikeeta on ottaa kuva viidestä ihmisestä sillein, ettei jollain olis aina suu auki hassusti tai silmät kiinni? :D Täytyy vinkata muuten noista grillimaustetuista ruissipseistä, nimittäin ne oli ihan törkeen hyviä! Oli pakko ostaa niitä lisää, kun käytiin Nikon kanssa pari päivää sitten kaupassa, nam!

No, rupesko tehdä mieli suklaamansikoita tai muita kuvien herkkuja? ;)

19 kommenttia:

  1. Miten noi mansikat on tehty? näyttää ihanilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulatin ensin maitosuklaata, kastoin mansikat siinä ja laitoin leivinpaperille (jonka alla oli leikkuulauta) ja jääkaappiin. kun maitosuklaa oli kovettunut, sulatin valkosuklaata ja vedin lusikan avulla noi raidat ja takaisin jääkaappiin! :) oli muuten sairaan hyviä :p

      Poista
  2. Aivan ihania noi teiän safkat mutta toi Remi vielä♡♡ tuitui :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh remi oli tyytyväinen kun oli monta rapsuttajaa :D

      Poista
  3. Mun on tehny nyt jo useemman päivän mieli suklaassa dipattuja mansikoita ja nää kuvat ei auta siihen himoon yhtää :-D Ihania kuvia ja niiiin hyvännäkösiä ruokia! Nam!

    VastaaPoista
  4. Ai että rupesko tekeen mieli! :D Aivan ihanasti oot kattanu pöydän ja nää kuvat on taas niin weheartit-materiaalia ku olla ja voi! :)

    VastaaPoista
  5. Ei liity tähän postaukseen mutta mistä keksitte ton nimen koirallenne? Oliko helppo keksiä nimi vai pitikö pitkäänkin miettiä?:D Mutta pakko sanoo että tosi ihanan ja söpön nimen ootte keksiny! Itse jos olisin hankkimassa koiraa niin voisin antaa saman nimen sillekkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niko vaan yks päivä keksi remi-rahaston ja sano et aletaan säästää koiraan :D sit kun joku 9 kk myöhemmin otettiin remi niin se nimi oli jo ihan selvä :)

      Mustakin remi on tosi söpö nimi ja sopii tolle tuholaisille hyvin :>

      Poista
  6. Hei mistä sä oot hankkinu noi tollaset valkoset neliön muotoiset lautaset ?? vois ehkä itekki hankkii tollaset sit ku muutan omaan kotiin =) ja joissain aiemmissa postauksissa oon nähny myös sellaset valkoiset kulhot joissa lukee "ships" ja "popcorn" eli mistäköhän ne on hankittu :)
    P.S tosi kauniita kuvia! Katson aina ihan silmät pyöreinä tätä sun blogia että miten ihanan tästä olet tehnyt!! ja toi teidän Remi koira! Tuosta suloisemmaks koira ei voi enää mennä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. neliönmuotoiset on ikeasta ja ne kulhot askosta! :)

      kiitos tosi paljon, ihana kuulla! :)

      Poista
  7. Nam mitkä tarjoilut! Mun niin tekee mieli nyt noita kaikkia <3

    Erika

    VastaaPoista