torstai 24. huhtikuuta 2014

Sunny days, happy days

IMG_0419

Ah, mikä kesäfiilis! Muistatteko, kun kyselin joku aika sitten teiltä hyviä lenkkibiisejä, kun suunnittelin, että alan taas käymään juoksu(hölkkä)lenkeillä? No, eilen sain nyt sit tän mun suunnitelman vihdoin toteutettua ja lähdettiin Miian ja Remin kanssa lenkille! Oon nyt kevään aikana juossut aina välillä salilla juoksumatolla ja sen perusteella tuominnut, et mun kunto ois huonontunut ihan älyttömästi. Eilen sit kuitenkin 5,6 km lenkki meni kevyesti ja aikaa siihen meni 47 minuuttia! Olin niin ylpeä itestäni, sillä ei se kunto ollutkaan kadonnut, vaikka vähän hitaampaa menin kuin pari vuotta sitten! Eikä jalat tai muutenkaan fiilis ollut niin kuollu kun aluks pelkäsin, lenkin jälkeen olin vaan niin hyvällä tuulella, että ei mitään rajaa. Ihanaa!

IMG_0452

Tänään sit kävin koulun jälkeen Lauran ja Sariannen kanssa pyörähtämässä Glitterissä ja mukaan mulle ja Sariannelle tarttu kukkapannat! En malttais oottaa, et pääsen käyttämään sitä! Kun pääsin kotiin, päätin syödä lounaan parvekkeella ja siellä oli niin lämmin, että pystyin olemaan pelkästään toppi päällä. Niin ja ne kesän ekat rusketusrajat ois nyt hankittu. ;)

farkku IMG_0405

Loppuun vielä eilistä asua. Päällä oleva farkkupaita on varmaan mun vanhin vaate, jota käytän edelleen, sillä oon ostanut tän joskus lukion ekan ja tokan vuoden välillä eli joku viis vuotta sitten? Paita on oikeesti tunika, jota käytin silloin legginssien kanssa ja nyt se menee musta aika kivasti tollein solmittuna, vai mitä? Lisäksi laitoin sormiin sormukset, jotka sain Nikolta ja Lauralta 18 v. synttärilahjaks. Kaulakoru puolestaan oli ihan uus, nimittäin kyseinen koru löytyi Inspiration dayn goodie bagista. Lisäksi kaivoin Converset kaapista ensimmäistä kertaa tänä keväänä. 

Ootteko te yhtä innoissanne näistä lämpimistä säistä kun mä? Ootteko jo ottanut kesävaatteita käyttöön, ottanut aurinkoa tai käyny kans kevään ekalla juoksulenkillä? :)

10 kommenttia:

  1. todellakin kiva kun on lämmintä:) ja epistä että oot ruskettunu jo:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. rusketun aina aluks tosi nopeesti mut sit se tahti hidastuu :/ :D

      Poista
  2. Ihanaa että on taas kesä <3 meikäläinen jopa palo tossa auringossa vähän maanantaina, mut ei ees harmita ! :D rajat tuli silti myös mulle, en kuitenkaan kokonaan palanut. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kevätaurinkohan on vissiin aika polttava joten oo varovainen ;D mut jee! :)

      Poista
  3. Kuka sulle tekee sun kynnet aina, vai käytö ihan kynsihuollossa?:) Ihanat ovat nimittäin!<3

    VastaaPoista
  4. On kyllä ihanaa, että nyt on ollut niin lämpimiä kelejä ja tekisikin mieli olla vaan koko ajan ulkona. :) Jännä, että olet jo ruskettunutkin. Taitaa olla vähän petollinen tuo kevätaurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo rusketun aina tällein heti alkuvuodesta vähän ja pisamat ilmestyy :)

      Poista
  5. Vitsit miten kesäinen fiilis tulee kun kattelee näitä kuvia! :) ihan eri fiilis käydä muuten nytten lenkillä kun aurinko paistaa ja luontokin on taas keväisempi :) oon ite innostunut ottamaan sports trackerin käyttöön niin tulee vedeltyä aina 7-10km lenkkejä. suosittelen, hyvä sovellus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mä käytänkin! :) ens kerralla vois juosta vähän pitempää kun toi meni liian helposti :D

      Poista