sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

What would you do?

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Libressen mahtavaan kampanjaan ja tulin kertomaan teille Win what you want -kilpailusta! Palkinto tässä kilpailussa on huikea: voittaja saa 10 000 euroa, jotta voi toteuttaa unelmansa!

usa1
kuvakuvakuvakuva

Arvaatteko jo, että mitä mä tekisin sillä summalla? No lähtisin reissuun tietysti! Haaveillaan Nikon kanssa tasaisin väliajoin siitä, että joskus lähdetään vähän kiertelemään Jenkkejä. Haluan nähdä maailmaa mahdollisimman paljon, mutta jotenkin USA on kiehtonut aina jotenkin erityisesti, johtuu ehkä siitä, että kyseisiä maisemia näkee niin paljon telkkarissa ja leffoissa.

usa2
kuvakuvakuvakuva

Haluisin nähdä kävellä New Yorkin kaduilla ja nähdä pilvenpiirtäjiä, ottaa aurinkoa Miamin rannoilla ja käydä uimassa delfiinien kanssa, nähdä Hollywood-kyltin, ajaa Route 66 pitkin.. Lista vois jatkua vaikka kuinka pitkään! Joku päivä vielä toteutetaan nää suunnitelmat, ei ehkä ihan parin vuoden sisään, mutta joskus varmasti. Onko muilla samanlaisia haaveita?

usa3
kuvakuvakuvakuva

No, miten sen 10 000 euroa voi sit voittaa? Klikkaamalla ittes Libressen kampanjasivulle ja kertomalla, mitä tekisit, jos voittaisit. Pisteitä kilpailuun voi kerätä pelaamalla koukuttavaa online-peliä ja ostamalla Libresse-pakkauksia. Myöhemmin on tiedossa lisävinkkejä kisaa koskien! Osallistu kilpailuun täällä!

WWYW_whale

4 kommenttia:

 1. Mäkin lähtisin kyllä reissuun, mäkin haaveilen samoista asioista kuin sä, suurin haave on päästä kiertelemään Amerikkaan ! :D <3

  VastaaPoista
 2. Mun unelma olis ajaa kokonaan Route 66, kun oon ajanu sitä vaan vähän matkaa..Lisäks olis hieno päästä kokeen kaikki noi Amerikan osavaltiot, sillä nyt oon kokenut vasta kolme ja haluan kerätä ne kaikki! :D Nyt oon päässy jo kiertään Las Vegasin, San Fransiscon, Los Angelesin, Miamin yms, joten nälkä kasvaa syödessä! Tiedän,että mihin laitan veronpalautusrahat ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa, oot kuitenkin päässy jo käymään siellä! :)

   Poista