maanantai 14. huhtikuuta 2014

Indiedays inspiration day 2014

idpaiva

Kiva ja nauruntäyteinen viikonloppu takana! Lähdettiin lauantaina aikaisin aamusta Nikon, Ennan ja Miikan kanssa ajamaan kohti Helsinkiä suuntana Indiedaysin järjestämä Inspiration day ja Blog awards. Meidän oli tarkotus olla Helsingissä jo hyvissä ajoin, jotta ehdittäis Ennan kanssa klo 12 päivätapahtumaan, mutta kun oltiin ajettu tunti, heräsin kesken unen ja tajusin, et mun lompakko on repussa, eikä laukussa, missä se yleensä on. Ja reppu tietysti kotona! Ei muutakuin takaisin kotiin, hakemaan lompakko ja uusi yritys. Vaikka oltiin lopulta Inspiration day- tapahtumassa vasta kahdelta, niin ei missattu mitään ja ehdittiin hyvin kiertää paikkaa.

IMG_9879IMG_9885

Inspiration day -tapahtuma oli järjestetty tällä kertaa Ravintola Sipulin talvipuutarhassa, joka ei sanonut mulle etukäteen mitään, mutta kyseinen paikka olikin tosi kiva ja sisälle tuli paljon luonnonvaloa, joten kuvat onnistui paremmin kuin viimeks! Kierrettiin Ennan kanssa kaikessa rauhassa jokainen kohta läpi, kunnes lähdettiin takaisin hotellille päin. Musta tällaisia päiviä sais olla useamminkin, sillä oli mukava tavata muita bloggaajia ja tehdä tuttavuutta uusiin ihmisiin!  Se on aina yhtä jännittävää, mutta kivaa tavata joku, jonka on nähny ennen vain blogikuvissa.

IMG_9900IMG_9903

Seuraavaksi käytiin hakemassa pojat hotellilta ja treffattiin Ennan kaveri Ninni ja suunnattiin porukalla syömään Memphikseen. Syömisen jälkeen suunnattiinkin hotellille laittautumaan iltaa varten! Aattelin säästää iltakuvat seuraavaan postaukseen. 

Oliko joku teistä tuolla päivätapahtumassa? Mitä tykkäsitte? :)

18 kommenttia:

 1. Me oltiin, jotenkin tykättiin siitä viimekertasesta enemmän, oli sellasta tunnelmaa ja tiiviimpää ja tykättiin sen kertasista vieraista myös enemmän. Toki on totta että kuvista tuli paljon parempia tuolla! Oot hurjan kauniina taas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta et siellä oli tunnelmallisempaa! Jännä nähä mitä ens kerralla on ;D kiitos! <3

   Poista
 2. Moi joku on taas vähän pullukka :DD mut kivaa oli :*

  VastaaPoista
 3. miikka taivutetaan miikan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjotin tahalleen noin kun sit se koko nimi muuttuis eri nimeks..

   Poista
  2. Kyllä se ihan kahdella k-kirjaimella tuleekin, jos nimikin on. ;) Eli ihan oikein Sara oot kirjottanu! :D

   Poista
  3. no ei kyllä ole. :) miikka mikko jutta yms kaikki taivutetaan ja kirjotetaan yhdellä, tiedän koska oma nimeni on kahdella koolla

   Poista
  4. No en jaksa nyt korjata sitä :D en miettiny mitään kun kirjotin sen tai sillai koska puhun kyseisestä henkilöstä aina vaan sukunimellä :D

   Poista
  5. haha ei se haittaa, mut ärsyttää xd :Dd

   Poista
  6. heh no korjaan kun meen koneelle ;D sun mieliks! ;D

   Poista
  7. Miikka taipuu muodossa Miikan. Kyseessä on suomen kielelle tyypillinen sanavartalon muutos eri taivutusmuodoissa. Ilmiötä kutsutaan astevaihteluksi. Astevaihtelu koskee erityisesti konsonantteja p, t ja k. Vaihteluasteita on kaksi, vahva ja heikko (pp ~ p, tt ~ t, kk ~ k). Astevaihtelusta on kyse myös sanavartalon muutoksissa, joita esiintyy seuraavan tyyppisissä sanoissa: kantaa : kannan, kenkä : kengän , kampi : kammen ja suku : suvun.Astevaihtelun pääsääntö on, että vahva aste esiintyy avotavun eli vokaaliin päättyvän tavun alussa (Miikkaa) ja heikko aste umpitavun eli konsonanttiin päättyvän tavun alussa (Miikan : Miikalle : Miikasta). Säännöstä on tosin joitakin poikkeuksia (esim. Miikkaan : Miikkansa).
   Ei minulla muuta ! :)

   Poista
 4. Tollasia tapahtumia kyllä sais olla useemminki, pääsis paremmin ehkä porukkaakin paikalle. :D Mun oli pakko jättää uuden työn takia tän kerran pippalot jälkeen ja kyllä olin viikonloppuna niin väsyksissä, että ihan tyytyväinen olin päätökseeni - olisin ollu tuolla ku joku zombie. :D Mut ens kerralla pitää kyllä taas lähteä mukaan!

  VastaaPoista
 5. Ootte tosi kauniita sun ystäväs Ennan kaa, ihana hymy Ennalla :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos myös Ennan puolesta! :)

   Poista
  2. Ah täydellinen tukka mulla!! Tohon tähdätään ;D

   Poista