tiistai 15. huhtikuuta 2014

Indiedays blog awards 2014

idilta

Nyt jatketaan siitä, mihin edellinen postaus jäi! Eli kun oltiin käyty syömässä, tultiin Ennan kanssa takaisin hotellille valmistautumaan. Mä laitoin päälle Nellyltä tätä tapahtumaa varten tilatun mekon, joka näissä kuvissa näyttää ihan valkoiselta, mut se oli oikeesti sellanen kerman värinen!

IMG_9913

Musiikkia taustalle, juomaa laseihin ja valmistautumaan!

IMG_9931

Kävin ostamassa Kick'sistä irtoripsitupsuja ja aloin taas ikävöimään ripsienpidennyksiä ja varsinkin niiden helppoutta! Onneks noi tupsutkin oli helppoja käyttää ja niillä saa helposti näyttävyyttä ripsiin. :) Oisin halunnut laittaa jotain nuden sävyistä huulipunaa, mutta en omista sellasta. Tästä kuvasta huulissa ei oo vielä mitään, mutta laitoin sit vaaleaa rajauskynää ohuelti huulille ja vaaleaa huulirasvaa päälle! Mut jos tiedätte jonkun hyvän nudesävyisen huulipunan niin saa vinkata! Mielellään joku sellanen, joka ei näytä meikkivoiteelta huulissa vaan sellaselta kivalta vaaleelta, you know.

IMG_9996

Tossa mun mekossa oli kiva pitsi selässä. Ilman sitä toi mekko ois voinut olla aika tylsä!

IMG_9998

Itse gaala järjestettiin Tivolissa, jossa en ollut koskaan ennen käynyt. Musta toi paikka soveltu gaalaan tosi hyvin ja tällein vain Jyväskylän baareissa käyneenä tuli kyllä ihmeteltyä, miten iso toi paikka on! Tarjolla oli ruokaa ja juomaa ja ohjelmassa palkintojenjakoa. Jaksettiin olla tuolla ehkä johonkin yhteentoista asti, kunnes jalat alkoi olla jo koko päivän seisoskelusta ja kävelystä puhki. Ilta oli kuitenkin tosi kiva ja päästiin jutustelemaan monen uuden tuttavuuden kanssa!

IMG_0046

Sunnuntaiaamuna meitä ootti hotelliaamupala, nam! Aika pian aamupalan jälkeen lähdettiinkin jo ajamaan kotia kohti. Kun päästiin kotiin, linnottauduin sohvalle ja avasin, minkäs muunkaan, kuin Netflixin. Olo oli vielä eilenkin aika väsynyt viikonlopun ja lyhyiden yöunien jäljiltä, mutta reissu oli kyllä sen arvonen. :)

27 kommenttia:

  1. Oompas oudossa asennossa :D kivaa oli kuitenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tällä kertaa ei meidän kuvat oikeen onnistunu :D

      Poista
  2. Mun mielestä sä ja Enna ootte molemmat olleet tosi kauniina! :) Ja nam mikä aamupala...Mä niin tahdon päästä hotelliin ihan vaan aamupalan takia :D ♥

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erika! :) jep, hotelliaamupala ja ne hotellin puhtaan valkoset lakanat on parhautta!

      Poista
  3. Hei mulla on sulle täydellinen ehdotus tohon nudenvärisen huulipunan metsästykseen! Mä oon jo kauan käyttänyt Lumenen, ja tarkemmin sanottuna sen Natural Code -sarjan vaaleinta nudesävyä ja mun mielestä se on niin hyvä ja erinomainen hinta-laatu-suhde! Kannattaa ehdottomasti kokeilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos tällästä vinkkiä kaipasikin! :) pitää käydä testaamassa kyseistä huulipunaa :)

      Poista
    2. Komppaan edellistä eli Lumenen Natural Code sarjalla on tosi kivoja punia monessa värissä ja on hyviä ja maksaakin n8e vaan :)

      Poista
    3. Onks ne sellasia "kuivia" et jos on yhtään kuivat huulet niin ne ei levity nätisti? :D

      Poista
    4. on ainakin itselläni :s ja ei levity kovin tasaisesti :/

      Poista
    5. Aijaa, pitää yrittää ettiä sellanen vähän kostea niin ei tuu sitä meikkivoide-efektiä!

      Poista
    6. Mun mielestä toi mun ehdotus on nimenomaan sellainen, joka vähän kosteuttais eikä tulis sellasia paakkuja! Mut tietty se on niin paljon omista huulista kiinni varmaankin, mutta ei mullakaan mitkään maailman kosteutetuimmat huulet aina oo, ja toi on silti levittyny nätisti :) Mut kannattaa ainakin koittaa, koska eivät tosiaan oo mitäään ihan kauheen kalliita!

      Poista
    7. Mäkin liputan natural coden sävyä 2! paras!

      Poista
    8. vitsi mun on kyllä pakko käydä testaamassa sitä!! :D

      Poista
  4. Näytätte kyllä todella upeilta molemmat! Tykkään eritoten tosta sinun mekostasi. Hotelliaamiaiset on kyllä ihan parhautta ja odotankin niitä aina melkein eniten jos on tarkoitus yöpyä hotellissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) mustakin toi mekko oli kiva ja tulee armahti käytettyä myöhemminkin :)

      Poista
  5. Aika tätimäinen asu ja korostaa sun "muotoja" :/ joku muu väri ois voinu olla parempi! nättinä silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa no mä tykkäsin kyllä! ja myönnän, et ei oikeen näytä edustavalta kuvissa mut normaalistihan sitä on liikkeellä ja heiluu kokoajan, harvoin missään tulee pönötettyä noin :)

      Poista
  6. Tosi kauniin meikin olet loihtinut :)

    VastaaPoista
  7. Minustakin on vähän tätimäinen tuo sun asu. Ei oikein imartele sua... mut kaunis meikki ja hiukset on ihanat!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehkä sun ois pitänyt nähä se livenä :) kiitos!

      Poista