maanantai 28. huhtikuuta 2014

I choose to be happy

IMG_0472 IMG_0492

Puhdas koti ja tuoreita kukkia, mikäs sen parempaa! Harmi, et nyt noi kukat on jo kuollu, mutta kyllä ne melkein viikon meitä piristi. Yhessä vaiheessa halusin aina vain valkoisia tulppaaneita, mut nyt oon ihastunut vaaleanpunaisiin ja pinkkeihin. Yhessä leffassa kerran sanottiin, että keltaiset ruusut on tarkoitettu sairaalle mummolle, ei tyttöystävälle tai vaimolle ja jotenkin siitä asti oon välttänyt kaikkia keltaisia kukkia.. :D

IMG_0486 IMG_0532 IMG_0467

Tähän aikaan vuodesta ei tuu enää kauheesti poltettua tuoksukynttilöitä, joten oonkin korvannut ne huonetuoksuilla. Toisiks ylimmässä kuvassa oleva on ostettu Lontoon Primarkista ja se on ylttänyt mut positiivisesti! Tuoksu on kulunut suhteellisen nopeasti ja sen huomaa, sillä joka kerta kun meen makkariin, haistan kookoksen ja vaniljan. Usein noille huonetuoksuille tulee ite immuuniks, joten kiva, et tosta on iloa myös meille eikä vain vieraille! 

Minkä värisiä kukkia te yleensä ostatte? :) Ja jos tiiätte joitain hyviä huonetuoksuja, niin saa vinkata! Musta tuntuu, että noi H&M:n (kolmas kuva) ei oo kauheen kummosia, sillä tuntuu, että ne ei kulu ollenkaan.. En sit tiiä, huomaako ees kylälijät niiden tuoksua!

20 kommenttia:

  1. Onpa ihania kuvia. :) Ja tosi kauniita noi kukat. Ite ei tule oikeestaan koskaan ostettua kotiin mitään kukkia, joskus vaan jotain semmosia pikkusen pidempiaikasia kukkivia huonekasveja. Oishan sitä kiva joskus vähän panostaa vielä enemmän jos on vaikka vieraita tulossa tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) mulla taas on kuollu kaks sellasta pidempi aikasta kukkaa, joitten pitäis selvitä kenen tahansa käsissä... :D en sit tiiä, et onks meillä niin kuuma, et ne kuoli siihen :D

      Poista
  2. pakko kommentoida, että sulla on ihanan laadukkaita ja hyviä kuvia koko blogisi täynnä :) vau!

    - Jenni
    www.once-real.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Partylitellä on hyviä huonetuoksuja, ne haistaa itsekin mutta eivät silti tuoksu likkaa :-)
    -sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitos vinkistä! :) oon kuullu hyvää niitten kynttilöistä mut en ollu tajunnut et siellä on myös huonetuoksuja :)

      Poista
  4. Sulla on kyllä aina todella upeita valokuvia blogissasi! Jäin nytkin vaan ihailemaan noita. :) Itse en oo ikinä käyttänyt mitään huonetuoksuja, mutta aina niistä puhuttaessa olen kyllä alkanut miettiä että pitäisiköhän kokeilla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, ihana kuulla! :) suosittelen! kerran yks kaveri sano, et aina kun tulee meille niin "täällä tuoksuu hyvälle, sellaselle vähän sitruunaiselle" niin se varmaan johtu eteisessä olevasta granaattiomena huonetuoksusta ;)

      Poista
  5. Mun äiti haluaa aina keltaisia ruusuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa eikä!! :D no jos ne on lemppareita niin ei kai siinä mitään! :D

      Poista
    2. keltanen ruusu on pettäjän kukka >:(

      Poista
  6. Mä oon kans katsonut sen leffan missä sanottii keltaisita ruusuista noin, ja oon myös ollut siitä asti ihan samaa mieltä tai se on aina mielessä! :D Tais olla se leffa missä se tytön perhe muutti aina ku sen äitillä oli vaikeeta parisuhteessa tai jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo sen leffan nimi on itseasiassa täydellinen mies! :D

      Poista
  7. Kauniita kuvia olet taas napsinut :)

    VastaaPoista
  8. Nää kuvat on taas kerran niin ihania, että tää on varmaa jo viides kerta tän illan aikana kun pakko avata sun blogi ja tulla katteleen noita :-) lisäksi tää toi niin positiivistä mieltä, että mun on iiihan pakko valokuvailla aamulla ennen töihin menoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiiäkkään miten paljon tälläset kommentit merkkaa mulle ! Kiitos! :)

      Poista
  9. mä oon kuullu et keltaset ruusut tarkottais ikuista rakkautta :D

    mut mun tulppaanit pitää olla aina valkosia tai keltasia. Tai oikeestaan kaikki kukat :D Jos mul ois parveke ni sinne sit haluisin vaaleenpunasia kukkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon luullu et nimenomaan tumman punaiset tarkottais sitä.. :D ota nyt näistä selvää!

      Sit kun meilläkin on kokonaan lasitettu parveke niin sit mäkin hankin parvekekukkia! :)

      Poista
    2. Keltanen ruusu on pettäjän kukka :D

      Poista