torstai 3. huhtikuuta 2014

Haaste, osa 2

AAMU

IMG_9650

Kuvassa meikit, joita käytän ihan perus arkimeikkiin, jonka tekemiseen mulla menee aamuisin n. 10 minuuttia. Tänä aamuna olin kuitenkin tosi hidas, jonka takia myöhästyin vähän ensimmäiseltä tunnilta, hups..

HIUKSET JA NAAMA

haaste2

Koska mulle tuli aamulla kiire, en ehtiny tehdä hiuksille mitään muuta kuin harjata ja laittaa ponnarille. Onneks huomenna pääsen kampaajalle, haluan niin kovasti kirkkaamman sävyn näihin hiuksiin! Lisäks tosta naamakuvasta tuli mieleen, että oon päättänyt, et otan ripsienpidennykset uudestaan kesäks. Jotenkin tuntuu, että ei nää omat ripset näy mihinkään!

RUOKA

IMG_9569

Tänään söin koulussa possun pihviä ja keitettyjä perunoita. Syön tosi harvoin perunoita, sillä en oo koskaan oikein välittänyt niistä... Tänään ne kuitenkin maistui hyvältä ton pihvin kanssa. Ihana, kun meillä on melkein aina tuoreita hedelmiä kouluruuan yhdeydessä!

TÄRKEINTÄ

IMG_9670

Meidän vauva eli Remi! Se on niin hassua, kun Remiin suhtautuu niinkuin se ei ois vaan koira.. Puhun Remille kuin pikkulapselle ja Remillä on monia ilmeitä, joista nään tavallaan, mitä se aattelee. Kuulostan varmaan ihan pimeeltä, mutta niin se vaan on. ;D

PÄIVÄ

IMG_9672

Käytiin Ninnin kanssa "vähän" shoppailemassa Cittarissa, sillä huomenna vietetään Nikon synttäreitä kaveriporukalla ja lauantaina meidän vanhempien kanssa. Ostettiin kaikkea herkkua ja kun tultiin meille, leivottiin pikkupitsoja ja sellasta cookie dough -leivosta, josta laitan kuvia sit myöhemmin lisää! 

ILTA

IMG_9694

Kun Ninni, Kalle ja Miina lähti meiltä, siivosin keittiön ja linnottauduin tähän sohvalle. On toi leipominen raskasta puuhaa, sillä musta tuntuu, et oon ihan poikki! :D Onneks ei oo mitään pakollista tehtävää enää tälle illalle.

PÄIVÄN KUVA

IMG_9563

Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka hain subin ruuaks, leivoin päivällä ja illalla lähdin lenkille Remin kanssa. No, oikeesti käytiin Sariannen kanssa hakemassa subit, leivottiin yhdessä Lauralle synttärikakku ja illalla lähdin saattamaan Sariannea kotiin. En vaan voinut mainita noista mitään, sillä kakku oli synttäriylläri Lauralle, sillä Larpalla oli tänään syntymäpäivä. Aamulla kävin viemässä kakun meidän koulun kahvilan jääkaappiin ja ekojen tuntien jälkeen yllätettiin Laura kakulla ja synttärilahjalla! ;)

IMG_9527

Tässä vielä eiliseltä kuva valmiista kakusta! Kakku on valkosuklaajuustokakku, jonka ohjeen löysin täältä. Kakku oli hyvää ja ei liian makeeta! Muunnettiin ohjetta niin, että laitettiin 1 ruokalusikallisen sitruunamehua tilalle kokonaisen sitruunan mehu, jolloin kakkuun tuli kiva sitruunainen sivumaku ja liivate liukeni paremmin. Nam nam!

28 kommenttia:

  1. Nää sun kuvat on aina niin ihania! :)
    Kyllä se vaan on totta, että koirien ilmeestä näkee, mitä ne ajattelee :D. Tosi monesta se kuulostaa hassulta, mut ehkä meillä kaikilla koiranomistajilla on joku telepaattinen yhteys omiin karvapalloihin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos Jutta! :) niin kyllä sen oman koiran oppii tuntemaan kun pääsee samalle aaltopituudelle! :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. kiitos! :) nojoo, tuli ehkä vähän liioteltua.. :'D

      Poista
  3. Miksköhän tän ja edellisen postauksen kaikki kuvat ei näy, ainakaan mulla..? Oon aika uus lukija, tuolta Ennan blogin kautta tänne löysin, ja usein löydän itseni lueskelemasta tätä blogia ;) Taitaa tää aika hyvä siis olla :D
    -marissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, onkohan muilla samaa ongelmaa? :o höh, ehkä ne ei vaan jotenkin lataudu! välillä mullakaan ei näy kaikkien blogien kuvat jos esim on käynnkällä on huonossa wifissä.. mut kiva kuulla, et viihdyt täällä blogissa! ;)

      Poista
    2. Mulla ainaki näkyy sekä puhelimella että koneella! :--)
      Ihanan raikkaita kuvia ja kiva haaste! <3

      Poista
    3. no hyvä! ei oo ainakaan kaikilla samaa ongelmaa siis :) hei sähän voisit tehä tän haasteen kans, Enni! :) haastan sut nyt ;D

      Poista
    4. Apuaaa, Annakin haastoi kommenteis nii kai se on pakko sit alkaa tekee ;D heti ku oikeesti teen muutaki ku luen kotona!!

      Poista
    5. Joo ;D munkin pitäis ottaa se sun instahaaste vastaan.. :D

      Poista
  4. Hehe, täällä kans yks joka lässyttää koiralleen kun millekkin ihmislapselle! :D <3

    VastaaPoista
  5. Täältä löytyy myös toinen joka puhuu koiralleen ku vauvalle :D ihana kattoo ku se aina vaa kääntelee päätään ja kuuntelee! Hihii. Ihanan isoja ja kirkkaita nää sun kuvat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meitä on siis enemmänkin! ;) kiitos, kiva kun tykkäät! :)

      Poista
  6. Hassua lukea että SÄ myöhästyt koulusta :D SINÄ tunnollinenn :D <3 ja älä välitä tosta lässytelystyä.. näkisit mut mun kisujen kaa ja noh kyllähän sä tiiät kun oon remille samallainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo nähny koulu minää ;D heh remi tykkää kun lässytät sille <3

      Poista
  7. Hassuu ku miettii kuinka luonnollinen ja yksinkertanen toi sunki arkimeikki on (ihan samanlainen ku munki) mutta ei koskaan tuu ajateltua kuinka montaa tököttiä tollaseen ihan tavalliseenki meikkiin tulee käytettyä ennenku näkee ne kasattuna pöydälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, yllätti mutkin kun kasasin niitä tohon! :D

      Poista
  8. Hej! Minkä rotuinen Remi on?
    Aivan syötävän suloinen otus😱

    VastaaPoista
  9. Moii:---)
    Laitathan sitten kuvaa uusista hiuksista? 💇
    Love ur hair and blog :*

    VastaaPoista
  10. Hienoja kuvia ja tykkään mielettömästi teidän sisustuksesta. :) Olen katsonut noita koti-postauksiasi ja ihaillut teidän kämppäänne. Jos sitä itsekin jaksaisi ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaisi asunnon viimeinkin mieleisekseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! Kyl se oman mielen mukaan sisustettu koti vaikuttaa viihtyvyyteen paljon! :)

      Poista
  11. Minkä merkkinen toi sun vaalee meikkikynä on?

    VastaaPoista
  12. tais vähä jäädä tuo my day- haaste :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nojoo perjantaina kyllä otin niitä kuvia mut sit vietettiin nikon synttäreitä pe ja la ja su olin matkuksessa niin en oo ees kattonu, et oisko kamerassa tarvittavat kuvat tähän haasteeseen ;D

      Poista