tiistai 1. huhtikuuta 2014

At home doing nothing

Mä en ymmärrä, minä, joka oon harvoin kipeenä, oon kolmatta kertaa tänä keväänä kotona flunssasen olon takia?! Aamulla menin jopa salille, mutta ekaa liikettä tehtäessä oli myönnettävä itelle, että tänään ois ehkä parempi lähteä vaan kotiin. Nöyränä soitin Nikon hakemaan mut kotiin ja heti kun "myönsin", että nyt on vähän kipee olo, tuli kauhee päänsärky ja paleleminen.. Äiti epäili, että antibiootit, joita oon syöny nyt pari kuukautta ois laskenu mun vastustuskykyä? Johtu, mistä johtu, mutta en tykkää yhtään sairastella.

IMG_9326 IMG_9332

Eli ei muuta kuin Netflix auki ja mukava asento sohvalla. Parin leffan jälkeen jaksoin jopa nousta tekemään proteiinilettuja (ohje täällä)! Onneks äiti tuli hoitamaan Remin lenkittämisen, sillä ihan siihen musta ei ois ollu. Katoin tänään kaikkien hehkuttaman The Vow -leffan ja ymmärrän kyllä, miks kaikki tykkää siitä niin paljon! Heh, tuli mieleen we heart it:in kuva liittyen kyseiseen leffaan, jossa lukee "If I woke up from a coma and Channing Tatum told me he was my husband, I wouldn't question it..". Nyt viiden leffan jälkeen olo alkaa olla jo ihan ok ja huomenna oiskin pakko mennä kouluun.
 IMG_9344 IMG_9354

Aloitin muuten vähän aikaa sitten yhteistyön Ur&Pennin kanssa ja viime viikolla sain ensimmäiset tuotteet testaukseen! Paketista paljastui vaikka mitä ja alemmassa kuvassa näkyykin mun suosikit: juhlavat korvikset ja kukkakaulakoru. Voin jo kuvitella ton kaulakorun ruskettuneen ihon ja nuden värisen, spagetti-olkaimisen topin kanssa... Kesä, tule jo!

Oisko teillä mulle joitain hyviä leffavinkkejä? Tykkään kattoa sellasia kevyitä teinileffoja ja tollasia The Vowin ja The last songin tyyppisistä rakkausleffoja. Tykkään kyllä myös trillereistä, mutta niitä en uskalla kattoa yksin. ;D

28 kommenttia:

  1. oi että noi letut lisukkeineen näyttää niin hyvältä! :)
    huh säkin oot ollut paljon kipeenä, mulla kans nyt meneillään kolmas sairasloma kuukauden sisään, huoh..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan et nää sairastelut menis kelien lämpenemisen myötä pois! :)

      Poista
  2. Oh no, parane pian! <3

    Ihania koruja! Odotan innolal asuja noiden kanssa. :>

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 heh mäkin ootan, varsinkin tota kesäasua minkä kuvailin ;D

      Poista
  3. Mustaki tuntuu et oon nyt ollu ihan lähiaikoina kauheesti kipeenä :o mut ei toi löhöily ja netflixin kattominen väärin oo ;) ps. Kato sun puhelintas -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh no ei, varsinkin jos kattoo channing tatumia ;D hups!! vastasin äsken :D

      Poista
  4. Monta kertaa viikossa käyt nykyään salilla/ryhmäliikuntatunneilla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kolme kertaa viikossa salilla ja kerran viikossa tanssitunnilla :)

      Poista
  5. Kaikki Nicholas Sparksin romaaneihin perustuvat (kuten The Last Song) <3 Esim. The Lucky One, The Notebook, Dear John, Safe Haven... Ihan ehottomii lemppareita kaikki :) Ja The Killers on kanssa hyvä, siinä on tavallaan sellasta jännäripuolta ja komediaakin, tää karkasi ehkä jo vähän aiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainiin toi notebook on myös sellanen, minkä haluisin nähdä! ja dear john on ihana kans <3 ja oon nähny ton killersin ja tykkäsin ;)

      Poista
  6. Toivottavasti paranet pian! Jatkuva sairastelu on varmasti aika ärsyttävää :(

    Mut nuo letut näyttää kyl tosi herkullisille! Jäin alkuun vain tuijottamaan tuota ylintä kuvaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin ja varsinkin sillon kun siihen ei oo tottunu! :s noi letut on tosi nopeita tehä, kantsii kokeilla ;)

      Poista
  7. Paranemisia sulle! <3 välillä on ihana vaan asettua paikoilleen, levätä ja kattoo kokopäivä leffoja :) tosi hienoja korutkin, odotan myös Millan lisäksi asukokonaisuuksia niiden kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Julia! <3 toivottavasti olo paranee niin pääsen käyttämään noita koruja ! :)

      Poista
  8. Oi nomnom, paranemisia sulle! Toivottavasti vitaaminit tepsii:d Pitäis itsekin kokeilla joskus vähän erilaisia variaatioita lätyistä tai pannareista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulis tossa annoksessa olleen niitä tarpeeks! :D

      Poista
  9. Toi The Lucky one mitä joku jo ehdottikin on aivan ihana leffa! Se löytyy siis myös netflixistä :) Siinä on Zac Efron ja se on niin komee siinä, kun se on aika paljon miehistynu niistä High school musical ajoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kuulostaapas lupaavalta! Pakko kattoa ens kerralla ;)

      Poista
  10. Miksi oot syöny antibiootteja pari kuukautta putkeen, jos saa kysyä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on ollu sellasta ihottumaa nenän pielessä ihan pienestä asti ja nyt sit pari kuukautta sit kävin lääkärissä ja sain vihdoin diagnoosin sille ja parin kuukauden antibiootit :) ihana kun ensimmäistä kertaa elämässä voin meikata sillein et se iho ei tosta hilseile pois ! :D

      Poista
  11. Hei! antibioottia käytettäessä suoliston normaaliflooraa tasapainottaa maitohappobakteerit. Suoliston hyvinvoinnilla on iso merkitys koko elimistön hyvinvoinnille ja myöskin immuunipuolustukselle. Käypä siis kysäisemässä apteekista maitohappobakteereja ja syö antibioottikuurin aikana ja ehkä senkin jälkeen. Halvimmalla löytyy tosin ihan automarketeistakin, ainakin Rainbowlla on hyvä maitohappobakteerituote (löytyy siis Prismasta).

    Terkuin lääketieteen opiskelija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Antibiootit loppuu parin päivän päästä mut voishan niistä happobakteereista hyötyä! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  12. Oi, The vow on ihana! ja luultavasti vielä ihanemman siintä tekee just toi Channin Tatum.. ;D

    VastaaPoista
  13. jos teinileffoista tykkäät niin suosittelen cluelessia ! se on kyllä aika vanha mutta se siitä tekeeki hauskaa katottavaa :D parane pian !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon joskus kuullu ton nimen! kiitos vinkistä! :)

      Poista
  14. Nyyyyh luulin et toi the wow ois ollu netflixissä ; ( haluun kyl nähä!

    VastaaPoista