keskiviikko 5. helmikuuta 2014

15 facts about me

Mulla ei oo nyt oikein mitään postattavaa, joten ajattelin tehdä tällaisen fakta postauksen, joita on nyt näkynyt paljon blogeissa!

1. Mulla on paljon allergioita, kuten kala, rapu, suurin osa pähkinöistä, manteli, tomaatti, omena.. Ärsyttävin näistä on kala, sillä tiedän, että kala ois hyvää! Lisäks kaikissa juhlissa on aina lohta, joten on ärsyttävä aina kysellä, että missä ruoissa on kalaa.
2. Mulla on vieläkin irc-galleria tunnukset, vaikka en oo käyttänyt niitä varmaan neljään vuoteen. Oiskohan aika poistaa ne? Vanhoja kommentteja on kyllä hauska käydä lukemassa.
3. Pepsi max cappuccino oli maailman parasta limsaa. Miks sitä ei valmisteta enää? 
4. En tykkää kahvista, enkä halua opetella. Musta tuntuu, että siihen jää vaan riippuvaiseks ja en haluu olla mistään turhasta riippuvainen. 
5. Oon kylläkin purkkariippuvainen! Syön purkkaa aina jokaisen ruuan jälkeen tai jos juon jotain muuta kuin vettä. Mutta tää ei oo huono juttu, sillä mulla ei oo koskaan ollut yhtään reikää hampaissa.
 ig1

6. Voisin katsoa Disney channelia vaikka koko päivän! Heh, ihan mun lempparikanava. Harmi, että se ei näy meillä.
7. Vihasin Jersey shore sarjaa yli kaiken, mutta nyt oon vähän koukussa Georgie shoreen? Tai no en koukussa, mutta katon sen melkein aina. 
8. Oon ihan älyttömän huono maantiedossa. Vaikka tiedän, että Afrikka ei oo maa, niin mun on silti vaikea hahmottaa, esim. että Egypti ei oo Arfikan pääkaupunki. :D Onneks oon kuitenkin viisastunut paljon yläaste-ajoilta.
9. Oon tosi huono käymään baareissa. Nytkin ois kauheesti kaikkia opiskelijabileitä, mutta en vaan jaksa käydä niissä. Viime syksyn approssa mua luultiin vasta alottaneeks opiskelijaks kun mun haalareissa oli niin vähän haalarimerkkejä.
10. Mulla on yksi tatuointi ja haluisin toisen. Hassua, sillä vielä vuosi sitten, en ois uskonut, että tuun koskaan ottamaan yhtäkään tatskaa.

ig2

11. Halusin pienenä laulajaks ja mun idoli oli Britney Spears.
12. En koskaan muista, että täytän tänä vuonna jo 22. Muistan aina, että oon vieläkin 19 ja hämmennyn, kun oon kassalla töissä ja -96 tulee ostamaan siideriä tai kaljaa.
13. Mulla on ruotsinkielinen sukunimi ja saan aina auttaa ihmisiä siinä, miten se kirjoitetaan. Muistan, kun eskarissa kaikki muut osas kirjoittaa oman nimen kokonaan ja mä vaan etunimen. How sad!
14. Mulle kävi kerran lukiossa niin, että vedin liikaa ilmaa keuhkoihin, kun pidin puhetta ja en meinannut saada sitä ulos, jolloin mun ääni väris ja en saanut kunnolla hengitettyä. Tästä on jäänyt jotenkin traumat ja sen jälkeen aloin jännittämään esiintymistä. Onneks se on alkanut helpottaa, sillä ammattikorkeassa meillä on niin paljon esityksiä. 
15. Ennen olin tosi nirso ruokien suhteen, en esim. tykännyt aurajuustosta, mistään muusta leivänpäällysjuustosta kuin oltermannista tai edamista, sienistä, lämpimistä vihanniksista.. Alettiin sit  seurustelemaan Nikon kanssa, enkä kehdannut nirsoilla sen porukoilla, joten opin syömään kaikkia edellämainittuja ruokia! Vieläkään en voi kylläkään sietää esim. maksalaatikkoa tai mämmiä.

Löytyykö yhtäläisyyksiä? :)

8 kommenttia:

 1. Iteki oon tosi hämmentynyt, kun -96 syntyneet tulee ostaan alkoholia tai tupakkaa :o. Yks kerta jähmetyin vähän turhanki pitkäks aikaa tutkiin ajokorttia, ihan ajatuksissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siinä tulee vähän sellainen paniikki, että huijaako toi nyt mua :D

   Poista
 2. Mullakin on galleriassa vielä tunnukset! :D Käyn edelleen melkein joka päivä katsomassa onko kommentteja, kun mulla on pari kaveria jotka ei ole facebookissa mutta irc-galleriassa... Ja vaikka mulla onkin ihan suomalainen sukunimi (joka on kuitenkin suomennettu ruotsinkielisestä nimestä) niin mun pitää toistaa vähintään kerran kaikissa virastoissa yms. se :D meitä ei oo montaa, niin sen takia on kai niin ihmeellinen nimi ettei mene oikein kenelläkään ensimmäisellä kerralla perille.
  Ja muuten, jos on käyny yksissä opiskelijabileissä, on nähny ne kaikki :) ei ne siitä ihmeellisemmäks muutu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo noista opiskelijabileistä niin ei niissä mitään ihmeellistä oo, mielummin sit käyn viikonloppuna bilettää jos sitä tuntuu, sillä ei oo mitään kauheampaa kun olla koulussa darrassa :s

   Poista
 3. mäkin olen -92 enkä kyllä voi uskoa että täytetään tänä vuonna jo 22! se tuntuu vaan niin isolta iältä, kun tuntuu että ite on välillä vielä niin lapsi käytökseltään (siitäkin huolimatta että asun toista vuotta omassa kämpässä, opiskelen ja käyn töissä...) ja se että -96 on jo tänä vuonna täysi-ikäisiä, huhhuh mihin tää aika oikeen menee!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se tuntuu oikeesti isolta iältä! :D mietin aina välillä esim. jossain keskustassa, et aatteleekohan yläasteikäset mua vanhaks kun kävelen niitten ohi :'D

   Poista
 4. Tää oli kiva postaus :) Haha mun veli on -96 ja mun on kanssa vaikea käsittää, että se täyttää ihan kohta 18 v - jotenkin pidän sitä vieläkin niin pienenä ja muutenkin -96 kuulostaa kauhean nuorelta, tulee heti joku yläasteikäinen mieleen :-D Ja löytyhän tuolta muutama muukin yhtäläisyys meistä :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun tykkäsit! :) nojoo, -96 tuntuu, et ne ois tosiaan jotain ysi-luokkalaisia :D

   Poista