tiistai 18. helmikuuta 2014

Tuesday thoughts

Kuva otettu 16.2.2014 klo 14.22 #2

Moikka! En muista, milloin viimeksi oisin tehnyt postausta heti aamusta, mutta mulla on tässä hetki aikaa ennen kouluun lähtöä, joten miks en päivittelis nyt jo kuulumisia. :) Kuvat on sunnuntailta, sillä tällä hetkellä olo on kaikkea muuta kuin hehkeä; Niko oli viime viikolla kipeenä ja ilmeisesti nyt on mun vuoro. Tähän päälle vielä pieni väsymys, sillä meillä oli töissä kokous aamukuudelta eikä noi aamuviiden herätykset koskaan tunnu helpolta. 

Kuva otettu 16.2.2014 klo 14.23

Syy, miks meen tänään kouluun, vaikka oon kipeä, on se, että mulle, Lauralle ja Sariannelle on varattu valokuvausstudio täks päiväks! Meidän pitää ottaa valokuvia yhtä kurssia varten ja jos niistä tulee hienoja, niin voisin laittaa ehkä osan tännekin. :) Harmi, kun en osaa käyttää niitä lisäsalamia (salamoita? miten se taivutetaan?) vielä niin hyvin, kun haluisin.

Kuva otettu 16.2.2014 klo 14.23 #3

Enää reilu viikko, kun lähetään Lontooseen! Sinne on luvattu sellasta +10 astetta, joten aattelin koittaa lähteä nahkatakilla! Heh, sit tuun kuitenkin vaan uudestaan kipeeks.. :D Täytyy toivoa, et se viis päivää, mikä siellä ollaan, ei ois ihan pilvistä ja harmaata. Vaikka mielummin mä kyllä Lontoon harmaudessa oon, kuin Jyväskylän harmaudessa..

Nyt täytyy ehkä laittaa vähän hiuksia ja kasvoja kuntoon ja lähtee kohta kävelee koulua kohti. Kivaa päivää teille! :)

25 kommenttia:

 1. Mikä remillä on tossa toisessa poskessa? Tollasia koloja noissa karvoissa? Liittyyks se siihen jutskaan mikä kierti facessa vähän aikaa sit? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kyllä liittyy, tossa näkyy siis ne puremajäljet. kolot karvoissa johtuu siitä, et karvoja piti leikata, jotta haava saatiin liimattua umpeen :) hauska, et se mun fb päivitys tavotti niin paljon ihmisiä, naapuritkin kyselee remin kuulumisia, koska oli lukenu tapahtuneesta fb:stä :D

   Poista
  2. Ai mikä juttu, mitä remille on sattunut? :o :/

   Poista
  3. Vähän aikaa sit yhden koiran hihna katkes ja se koira juos remin kimppuun :s en sillon tajunnu pyytää sen toisen koiran omistajan tietoja kun näytti et remille ei käyny mitään mut sit kun päästiin kotiin niin huomasin remillä haavan ja käytiin lääkärissä ja koska oli pe ilta niin jouduttiin menee päivystykseen niin lasku oli sen mukainen niin sit laitoin fbhen sellasen päivityksen, jossa etin sen toisen koiran omistajaa. Sit jo seuraavana päivänä tää mies otti muhun yhteyttä ja korvas kaikki kulut joten loppu hyvin, kaikki hyvin :)

   Poista
  4. Vähänkö kamalaa että tuommosta on päässy ees tapahtumaan :( Onneksi kuitenki laitoit asian liikkeelle ja tällä miehellä oli sen verran järkeä ja omaatuntoa, että otti yhteyttä :)

   Poista
  5. Eka aattelin et en nää sitä miestä enää ikinä mut onneks Facebook pelasti ja vielä niin nopsaa! :D joo ja tää mies hoiti tilanteen tosi hienosti ja lupas vielä, että keskittyy ettimään keinoa millä sen koiran aggressiivisuutta vois helpottaa :)

   Poista
 2. Mikäs toi paita on!! En oo nähnykää:) kaunis oot ja rempula on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on kesältä! sellanen superlämmin niin en oo paljon käyttäny :D heh, jäikö rempula-nimi nikon äitiltä sulle päälle? ;D kiitos <3

   Poista
  2. hahaha :D en ees muistanu et se käytti sitä XD ajattelin vissiinki rimpulaa ja reppanaa ja remiä nii tuli rempula :D

   Poista
  3. Aijaa joo no Nikon äiti sanoo kans rempula ;D

   Poista
 3. Ai mitäs Remille on sattunut? Toinen koira purrut? Sun ja Remin yhteiskuvat on kyllä niin hauskoi kun se on monesti sun sylissä ja sit kun se on vähän kookkaampi ''sylikoiraksi'' niin se näyttää hauskalta, mut positiivisella tavalla vaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tossa ylempänä selitinkin :) heh joo, mä halusin sylikoiran niin pidän remiä sylikoirana vaikka se ei ehkä sitä oo :D

   Poista
 4. apua jos aijot pärjätä pelkällä nahkatakilla, mun mielestä täällä on ihan jäätävät ilmat :D mutta oon nyt koko talven asunu lontoossa nii ehkä oon liikaa tottunu tähän säähän ja nolla asteet tuntuu ihan kuolemalta jo :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D ärsyttää kun tällein talven jälkeen ei ikinä muista, millasilla asteilla pitäis pukeutua mitenkin :D mut täällä on nyt ollu pitkään joku +1 ja oon nyt tälläisellä syksytakilla pärjänny :)

   Poista
 5. Sulle, jonka kommenttia en saanu julkasta: joo, raportoi sit, miten kävi! Hauska kun kommentoit, en tienny et luet mun blogia ;D

  VastaaPoista
 6. Me oltiin viime keväänä huhtikuussa Lontoossa ja siellä oli sillon noin +10 joka päivä, mutta ihan saakelin kylmä! Siellä käy sellanen viima koko ajan, että mulla ainakin kevättakki oli liian vähän... Huvittavaa oli, että paikalliset veti siellä kuitenkin balleriinoissa ja takit auki, kun me suomalaiset paleltiin huiveissa ja maihareissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viime vuonna kun oltiin, siellä oli just ja just plussan puolella ja paikalliset oli shortsit jalassa juoksulenkeillä! :D nyt alko tuntuu siltä, et pitäis ottaa kaks takkia mukaan :D

   Poista
 7. Tosi kiva tää sun blogis! Liityin lukijaksi :)

  http://oonnasa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Ootko tykänny opiskellä Jyväskylän ammattikorkeessa? Yritän taas epätoivosesti välivuoden jälkeen keksiä, mihin sitä hakis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon tykänny! :) tästä postauksesta voi lukea enemmän mun koulusta: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2013/11/toivepostaus-mun-opiskelu.html :)

   Poista
 9. Mä olin lontoossa viime huhtikuussa,ja vaikka kevät oli pitkällä ja kukat kukki niin nahkatakilla oli TODELLA kylmä..tosin silloin siellä oli vain +1 astetta mutta kuitenkin..

  VastaaPoista
 10. Kotiuduin pari päivää sitten Lontoosta, ja suosittelen ottamaan ainakin toisen takin nahkatakin seuraksi. Itsellä oli syksytakki mukana, ja yhtenä päivänä oltiin melko paljon ulkona, niin paleli. Tietysti jos tykkää kerrospukeutua ja laittaa takin alle monta neuletta ja paitaa, niin sitten saattaa ehkä pärjätäkin. Ettette lähde vilustumaan sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos vinkeistä! Vielä on vähän auki mitä kaikkea pakkaan :D

   Poista