maanantai 6. toukokuuta 2013

Huhtikuu pähkinänkuoressa

Hieman epäonnistuneen maaliskuun jälkeen vannoin, että huhtikuusta tulee mun uuden vuoden lupausta ajatellen parempi ja tulihan siitä. Heti kun aurinko alkaa paistamaan mun mieliala nousee ja samalla motivaatio liikuntaa ja terveellisempää ruokaa kohtaan kasvaa. Lisäksi lähestyvä kesä ja bikinikelit antaa oman lisäpuhdin terveellisyyteen.

huhti1

Huhtikuussa Laura- serkku liittyi kans satsiin ja käytiin yhdessä paljon ryhmäliikuntatunneilla. Maaliskuun lopussa innoistuin itsensä ylittämisestä liikunnan parissa uudestaan ja ryhmäliikuntatunneilla hikoileminen sopi tähän innostukseen! Lisäksi oli kiva neuvoa Laura- serkkua salilla laitteiden ja liikkeiden kanssa, sillä yleensä se on niin, että Enna neuvoo mua. Oli jotenkin ihan mahtavaa kun jalkatreenin jälkeisenä päivänä Laura- serkku lähetti kuvan kiraffista, joka ei pysyny pystyssä ja kuvatekstinä oli "me after a leg day". Oli myös ihanaa kun oli itselläkin vähän treenittömämmän kuukaden jälkeen paikat taas mukavan usein kipeänä. Vaihdoin myös mun "saliohjelman" siten, että teen isoilla painoilla 8-10 toistoa, sillä se tuntuu vaan paljonpaljon tehokkaammalta kuin se, että vähän pienemmillä painoilla 15 toistoa. Tykkään siitä, että treenin jälkeen naama on punainen ja hiki valuu! Lisäksi Bieberin keikan jälkeen oon ollut aivan älyttömän hyvällä tuulella ja oonkin lenkkeillyt lähes päivittäin Remin kanssa noin tunnin lenkkejä kuunnellen musiikkia (okei joo, sitä Bieberiä pelkästään) ja nauttien ihanista auringonlaskuista. 

huhti2

Ruokailutkin meni huhtikuussa hyvin! Kuun alussa oli vielä vähän vierotusoireita sokerista enkä pystynyt kieltäytymään herkuista kokonaan, mutta kuun puolessa välissä huomasin, että en enää kaipaa taaskaan makeaa päivittäin. En oo siis herkkulakossa tai missään muussakaan lakossa vaan mietin kaks kertaa ennenkuin otan jotain herkkua/epäterveellistä ruokaa. Yleensä ensin tulee tunne "aa mun on pakko saada" ja sit kun miettii hetken tuleekin olo, että en haluakaan mitään hyvää. Lisäksi huhtikuussa tehtiin Nikon kanssa monta kertaa hyvää salaattia! Pitäis vaan aina jaksaa leikata punasipulia mukaan niin johan taas maistuu parhaalle. Oltiin huhtikuussa tosiaan myös Ennan kanssa reissussa, jolloin yleensä tulee syötyä vähän mitä sattuu, mutta siellä söin hyvin kiitos ihanan matkaseuran. ♥ 

huhti3

Mitäs muuta voisin teille kertoa? Noo mitoissa ollaan samassa kuin ennen maaliskuuta. Musta se on ihan hyvä! Tavallaan maaliskuu on nyt pyyhitty pois ja voin jatkaa siitä, mihin helmikuun lopussa jäätiin. Vaikka vaaka ja mitta ei sitä näytä, silti musta tuntuu, että esim. mun työfarkut mahtuu mulle paljon paremmin jalkaan kuin sillon maaliskuun alussa eikä masukaan pömpötä enää samanlailla kuin ennen. 

huhti4

Toukokuu on lähtenyt kivasti käyntiin vapusta ja meidän työpaikan bileistä huolimatta! Suunniteltiin Ennan kanssa, että vaihdan saliohjelman kolmijakoiseen ja huomenna ois tarkotus testata ekaa treeniä, can't wait! Lisäksi säät paranee, joka tarkoittaa vaan useampia lenkkejä mulle ja meidän Reminaattorille. Mutta palaillaa tän asian parista sit taas kuukauden päästä!

Miten teillä menee, vieläkö uuden vuoden lupaukset pitää? 

16 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, et homma etenee! Mul taas huhtikuus vähä lähteny lipsuu, ku ekaks olin pari viikkoo enemmän ja vähemmän kipeenä ja sit muuten vaa laiska..mut ei onneks mitenkää pahasti, herkut vaa maistunu pikkasen enemmän hups. Nyt alkaa taas vierotus sokerista :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea tohon vierottautumiseen, se ei oo helppoa! :D

      Poista
  2. Oia kiva tietää myös, kuinka monta kertaa viikossa käyt salilla/ryhmäliikunnassa? Tsemppiä kevääseen ja onnittelut sokerikoukusta pääsemisestä :) kunpa mäkin pystyisin siihen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suunnilleen kolme kertaa viikossa ainakin vielä nyt kun mulla on myös tanssiharkat kerran viikossa :) ja sun pitää vaan tehdä päätös ettet syö enää niin usein herkkuja ja lopulta se mieliteko helpottaa! Tsemppiä :)

      Poista
  3. Haluisin olla sun tilanteessa sen takii et oisin noin hyvä kaveri Ennan kaa. Määki tahtoisin et mulla ois tollanen symppiskaveri joka tekis mulle jotai saliohjelmii :) pidä kii;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enna on kyllä ihana ja varmasti pidän kiinni <3

      Poista
  4. Mulla meni pari viikkoa treenaamatta ku olin reissussa ja kipeenä, mutta nyt sen jälkeen on taas lähteny hyvin ! Pyöräilen joka päivä 10km harjotteluun, ja jalat kiittää <;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän hyvä, pyöräily on hyvää treeniä pepulle ja jaloille ;D

      Poista
  5. Nauti liikunnasta ja tsemppiä treeneihin, kuulostaa tosi hyvältä :) ! Ja välillä saa herkutella myös, kaikki balanssissa niin hyvä tulee :)

    VastaaPoista
  6. Missä olet töissä?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo kertonu sitä täällä blogissa, mutta oon vähittäiskaupassa :)

      Poista