perjantai 17. toukokuuta 2013

Loman alkamisen kunniaksi: postaustoiveita?

IMG_4730 IMG_4738 IMG_4795

Ai että, mulla ois tänään vielä iltavuoro ja sen jälkeen kesäloma! Saan seuraavat neljä viikkoa tehdä ihan mitä vaan ilman, että aina saa miettiä, miten ne koulu/työpäivät menikään. Kesäloman alun kunniaksi mentiin tänään Larpan kanssa Lutakon rantaan ottamaan aurinkoa, parasta. 

Mutta kuten otsikosta voi päätellä, haluisin nyt kuulla teiltä postaustoiveita! Mikäs sen parempaa aikaa niitten toteuttamiselle kuin kesäloma. Lisäksi haluaisin kuulla ihan yleistä palautetta teiltä mun blogista: mistä tykkäätte, mistä ette ja mitä haluisitte lisää/vähemmän? Nyt sana on vapaa ja kommentoikaa ahkerasti! :)

19 kommenttia:

 1. Postaus hiuksista! Miten käsittelet ja hoidat jne. Kuin usein värjäät ja onko ne cutrinin tuotteet auttaneet? :)

  VastaaPoista
 2. Postaus hiuksista! Miten käsittelet ja hoidat jne. Kuin usein värjäät ja onko ne cutrinin tuotteet auttaneet? :)

  VastaaPoista
 3. Kokonaisuudessaan sun blogi on aivan mahtava! Kirjotat ihanasti ja mukana on aina ihania kuvia :)Toivon ettei blogi menis/painottuis ihan kokonaan sellaseen pelkkään urheiluun ja terveelliseen ruokaan, koska kaikki 'treeniblogit' tulee mulla jo korvista ulos ja oon lopetellu niiden lukemisenki ku tuntuu että noita kuntosali yms urheilu juttuja tulee joka tuutista :D

  Hirveen kiva ois postaus minkä esim. Niko kirjottais susta/että saatais kysellä Nikolta jotain ja se sitten vastailis niihin :)

  VastaaPoista
 4. Postauksia sun koruista, laukuista, kengistä, lempivaatteista yms :)
  Sitten joku hiustenlaittopostaus ois kans kiinnostava. Ja mä tykkäsin ihan hirveästi tosta sun Live while you are alive-postauksesta ja ois kiva kuulla enemmänkin sun ajatuksia maailmasta :)

  VastaaPoista
 5. päivä sun kanssa postaus ois varmasti mielenkiintosta luettavaa!

  VastaaPoista
 6. Mä haluisin ainakin että sä oot sun kesälomallas ja muutenkin mun kanssa paljon!! Pidettäs paljon kivoja leffailtoja,käytäs aamulenkeillä ja salilla ja otetaan jotan kivoi kuviii, naurettaan paljon JERRYlle, fiilistellään biiberii, otetaan aurinkoo ja tehdään reissuja ja EXTEMPORE juttuja ;))))) oot paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin luvata et nää kaikki toiveet toteutuu!! <3

   Poista
 7. - video jossa kerrot kuulumisia tai muuta vastaavaa
  - postaus siitä miten tutustuitte ennan kanssa
  - päiväkuvina

  VastaaPoista
 8. postaus sun lempivaatteista olis kiva :)

  VastaaPoista
 9. -niko postaa ees yhden kerran! :D
  -arvostelet jotain leffaa/kirjaa
  -päivä kuvina
  -jyväskylässä sun lempipaikat!! JEEEE :D
  -kerro sun alasta mitä opiskelet et miten työllistyy ja millaiset koulupäivät yms (mä täs mietin mihi aion seuraavaks tähtää ku en haluu välivuotta pitää..)
  -fiilispostaus (eli ihan vaan kuvia :))
  -nyt loppu ideat haha :D

  sun blogi on tosi ihana!! Jätän tän aina viimeisten joukkoon luettavaks, ainoo mitä haluun sanoo on et treenipostauksia vähemmän.. :) Mullaki tulee ne korvista ulos.

  VastaaPoista
 10. edellisee viestiin piti ehdottaa viel et ystäväpostaus eli kerrot sun ystävistä, kuinka tutustuitte ja ystävien luonteet yms :) ellet oo sellaisen tehny.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2011/06/please-dont-go-away.html tällänen postaus löytyy parin vuoden takaa, mutta voishan tosta tehdä vähän päivitetyn version ;D

   Poista
 11. Sellane postaus et lukijat voi laittaa kysymyksiä ja Niko vastaa niihi :)

  VastaaPoista
 12. - Postaus missä kerrot itestäs 50-100 faktaa mitä luulet että kukaan ei tiedä susta
  - Kuvapostaus ( me annetaan aiheita ja otat kuvan siitä, tyyliin "hammasharja", "lempipaita" yms.

  VastaaPoista
 13. ihana blogi ja ihana tyttö <3 laita postauksia sun laukuista/huiveista/koruista/kengistä! En oo itekää ehtiny nähä niitä kaikkia ;) ja tiiät että ite oon ainakii hulluna noihon kaikkiin.. hyvää kesälomaa ja tulevaa matkaa! <3 :)

  VastaaPoista
 14. videopostaus ihan mistä aiheesta vaan! :)

  VastaaPoista
 15. Sun blogi on yks mun lemppareista, tykkään tooosi paljon :)) Videopostaus tai päivä kuvina ois kiva!

  VastaaPoista