sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Synnynnäinen parturi!

En oo koskaan ennen leikannut kenenkään hiuksia ja siks mua jännittikin tänään ihan hirveesti kun yks mun kaveri halus et leikkaisin sen hiukset! Olin jo varma, että tässä käy niin, et joudun ajamaan lopulta kaikki hiuset pois ja tais vähän kaveriakin jännittää..

Ennen: 

IMG_4859_2

Jälkeen: 

IMG_4865

Ihan turhaan jännitin, sillä oonkin ihan synnynnäinen parturi. ;) Noista hiuksistahan tuli tosi hienot ja nyt on tää mun kaveri komeena!

ps. Kiitos kaikista toiveista ja palautteesta, joita ootte TÄHÄN postaukseen laittaneet! :) Toiveita saa laittaa vielä paljonpaljon lisää. ;) Eniten toivottiin, ettei tästä tulis treeniblogia ja voin sanoa, että ei huolta! Tää on lifestyle- blogi ja nyt kun oon innostunut urheilemaan enemmän, niin oon myös kirjoittanut siitä enemmän. Oisko teistä hyvä, että kirjoitan kerran kuussa sen yhteenvedon liikunnoista ja syömisistä eikä niistä muuten sitten sen enempää? :)

8 kommenttia:

 1. Haha ihana! Hyvin näköjään sujui :D

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä saat kirjottaa just niin vähän tai paljon liikkumisistasi kuin haluat. Ei tarvi alkaa liiaksi sensuroimaan. Jos tekee mieli hehkuttaa hyvin mennyttä treeniä, ei tarvitse kärvistellä kuukautta, että sen voi jakaa meille muillekin :). Tykkään sun blogista tämmöisenä, kun se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Mun mielest liikuntajuttui on kiva lukee ja jos vaan itestä tuntuu mieleiseltä kirjottaa niistä, ni miksei? Mut toki ne kerran kuussa tehdyt yhteenvedotki on hyviä. Kirjotat sen verran ku tykkäät, mä ainaki luen tooosi mielelläni niitä :)

   Poista
  2. Kiva kuulla et niistä tykätään! :)

   Poista
 3. Pepsimax on aina komeena??? ;) hyvät tuli!

  VastaaPoista