keskiviikko 26. joulukuuta 2012

My Christmas

IMG_5236 IMG_5250

Aattoaamu alotettiin Nikon ja Remin kanssa lepposasti jouluaamupalalla; riisipuuroa, kinkkua, glögiä ja jouluherkkuja. Remikin sai ihan pikku palan maistaa kinkkua ja tais naattorille maistua, hyvä ettei tullut mun suusta hakemaan lisää. :D

IMG_5253 IMG_5279 IMG_5289_2

Aamupalan jälkeen käytiin opettelemassa Remin kanssa ulkona vapaana olemista sellasella aidatulla alueella. Oli kiva kun ulkona ei kauheesti ollut muita ja saatiin riehua pikkusen kaa. En tiiä, huomaako sitä niin näistä kuvista, mut Remi on kasvanut ihan älyttömästi!

IMG_5298 IMG_5308 IMG_5316 IMG_5327

Seuraavaks sisälle laittautumaan. Taisin kertoa muutama postaus aikasemmin, että meillä on tapana joulusin laittautua ja pukeutua vähän hienommin. Olin ostanut ton kiiltävän paidan hennesiltä pari viikkoa sitten ja nyt laitoin sen sit ensimmäistä kertaa päälle! Se on aivan ihana. <3 Jouluna pitää kuitenkin olla sen verran rennot vaatteet, että pystyy syömään, joten mulla oli dr. denimit housuina. ;)


IMG_5333 IMG_5361 IMG_5401 IMG_5409 IMG_0039

Ja loppuun muutama joulukuva, joita on kaikkien blogit ihan pullollaan. Me vietettiin aatto puoliks mun äitin luona ja puoliks Nikon porukoilla. Eilen mentiin sitten käymään vielä mun iskän luona. Oli ihana viettää aikaa perheen kanssa nää kaks päivää! Tänäänhän ois vielä yks joulun pyhä, mutta Niko on töissä, joten mä hengailen Remin kanssa kotona kaikessa rauhassa. Aattelin tehdä joululahjoista vielä myöhemmin oman postauksen. ;)

Tulipas pitkä postaus, en vaan jaksanut alkaa jakamaan näitä kuvia omiin postauksiinsa. :D

22 kommenttia:

  1. hihhi ihan sopivan pituinen postaus ;D kauniita kuvia ja täytyy vaan sanoa et olet niin ihanan aidon oloinen ihminen! mustakin on ihana viettää joulu perheen kanssa, arjen kiireen keskellä ei aina ehdi nauttia..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, kiva kuulla että sellanen kuva välittyy! :) niinhän se juuri on, onneks ees jouluna ehtii rauhoittua kunnolla :)

      Poista
  2. Miustakin tää postaus oli just sopivan pituinen!:) oot nättinä ollu <3

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogin joskus ku postailit jossain vaiheessa hetken enemmän treenauksesta ja liityin pikasesti lukijaks treeniblogin toivossa! Oonki kuitenki tykästyny sun blogiin ku sä vaikutat niin kivalta :) Ja sulla on tosi kivannäkönen mies, terkkuja sille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et oot vielä jaksanu seurata! :) toivottavasti kevään myötä tulis taas treenijuttuja enemmän ;) Hih joo laitan terveiset eteenpäin! :D

      Poista
  4. näytät niiiiiiiiiiiiiiiin ihanalta! ja remi on ihanku pikkupanda ;D

    VastaaPoista
  5. Tuo teidän koira on niin ihana!! Ei yhtään helpota tätä omaa koirakuumetta, onneks puolen vuoden päästä oma koiravauva tiedossa <3 tuntuu vaan niin pitkältä :D Ps. onko kukaan ikinä sanonut että muistutat my life is whort it bloggaajaa? Ulkonäöltä siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että, minkä rotunen koira sulle tulee? :) ei oo sanonu, täytyypä käydä itse kattomassa, miltä tää bloggaaja näyttää ;D

      Poista
  6. Vooi kuin sulonen toi sun ja palleron pusukuva :3 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) se on nyt alkanu oppimaan et kun se saa pusuja niin silloin ei saa purra ;D

      Poista
  7. Mistä toi sun turkoosi/valkonen takki on? :) onko se enemmän tuulitakki vai talvitakki ? ihanan pirtee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on haltin laskettelutakki ja ostin sen viime vuonna budget sportista :) ja se on tosi lämmin talvitakki :)

      Poista
  8. sun hiukses on niin ihanat! värjäätkö ne itse kotona vai kampaajalla? ja millä värillä? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) värjään kampaajalla ja näissä on jotain kolmea eri sävyä, sellasta lämmintä vaaleeta kaikki :)

      Poista
  9. oooot niin kaunis ja oot laihtunnu?! ainaki näyttää siltä :)! Hei kymysys sun hiuksista! Kun luonnostashan oot brunette nii mistä tiesit vai tiesitkö että sulle sopis blondi vai ihan villikortti ja kokeilit:)? Kun en oikee tiiä ittestäni sopisko ja blondit ois niiin ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itseasiassa kesän alusta on -5 kg, kiva et sen huomaa :D aluks mulla oli vaaleita raitoja, sit päältä vaaleet ja alta tummat ja sit rohkaistuin ja värjäisin kokonaan vaaleiks. Kampaajan kanssa katottiin yhessä sellanen vaaleansävy mikä sopii mun ihoon niin hyvin uskalsin ;) vastaan nyt kännykällä niin en nää et onko "mun hiukset" - postaus vielä tossa luetuimmat postaukset listalla mut siinä lukee tarkemmin ! :)

      Poista
  10. Mikä kamera sulla on ?? Ja ihana toi teijän koira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nää kuvat viimeistä lukuunottamatta on otettu nikon siskon kameralla, joka on canon eos 1000D :)

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos larppa, ei menny ku joku 10 min ku laitoin! :)

      Poista