keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Feeling Christmas

IMG_0440 IMG_0530 IMG_0443 IMG_0508 IMG_0512

Heippa kaikki! :) Taas on vähän kulunut viime postauksesta, tuntuu, että kaikilla on nyt sama ongelma: päivällä ei ole tarpeeks valosta kuvien ottamiseen! Onneks eilen ja tänään on ollut aivan ihana sää, pakkanenkaan ei tunnu niin pahalta kun aurinko paistaa. 
Lisäks oon ollut tän viikon ihan täpinöissäni, sillä ens viikolla tapahtuu jotain super jännittävää! En kuitenkaan halua paljastaa vieltä sen enempää, sillä pelkään et sit joku asia meneekin pieleen. Sori tällänen salamyhkäisyys! :D
Mitä tykkäätte mun uudesta peilitarjottimesta? Edellisessä postauksessa näkyvän samantapaisen kuvan nähtyäni mun oli vaan pakko saada samanlainen! Oon ihan rakastunut tohon.
Nyt mulla on vähän niinkuin perjantai, sillä to ja pe on vapaata koulusta sekä töistä. Parasta on se, että myös Nikolla on vapaata! Lauantaina oiskin sitten meidän kaverin valmistujaiset eli kiva loppu viikko tiedossa. Toivottavasti aurinko paistais vielä loppu viikonkin niin sais kuvailtua. 
Oikein kivaa huomista itsenäisyyspäivää kaikille! :)

18 kommenttia:

 1. oii toi peilitarjotin on ihana :)) ja oot tosi nätti, kivoja kuvia !

  VastaaPoista
 2. On kyl kiva tarjotin! Mistä oot sen hankkinut? :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen toi ensimmäinen kuva! Jajuu toi valonpuute vähän vaikeuttaa tota asukuvaamista, mut sillon kun on aikaa niin talvipäiväkuvat on ihania! :--)

  VastaaPoista
 4. Suloinen toi ensimmäinen kuva! Jajuu pimeys vähän rajottaa tota asukuvaamista! Mut sillon kun on aikaa kuvata oikeeseen aikaan, niin talvipäiväasukuvat on ihania :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, lumi on niin ihana tausta kuville! :)

   Poista
 5. Anonyymi, en julkaise sun kommenttia sillä en oo kertonu täällä missä oon töissä mut ihan oikein oot nähny, siellä mä oon! :)

  VastaaPoista
 6. ihanii kynttilöitä :)

  http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. hei paljonko toi tarjotin maksoi ? :)

  VastaaPoista