torstai 27. joulukuuta 2012

Christmas presents

Joulussa mulle tärkeintä on se, että saa viettää aikaa perheen kanssa ihan rauhassa ilman kiirettä. Kuitenkin, onhan se lahjojen antaminen ja saaminen myös aika kivaa, varsinkin kun onnistuu antamaan jollekin mieluisan lahjan tai saa itse juuri sen, mitä oli toivonut. Kaikki kotijutut saatiin Nikon kanssa yhteisiksi. :)

IMG_0086

Pari ruokalautasta, neljä kastehelmen jälkiruokakulhoa, punainen mariskooli, neljä hot&cool- lasia ja tollanen tarjoiluastia.

IMG_0088

Villasukat molemmille, lakanoita, kokkikirjoja, hierontaöljykynttilä, tuoksukynttilöitä, pörrösukat ja reinot. Enää ei tarvii lainailla Nikon muutaman koon liian isoja reinoja! :D

IMG_0094

Hiuslakka, doven lahjapakkaus, kynsilakkaa, käsirasvaa, saippua ja tollanen pesukinnas.


IMG_0100IMG_0101

Suklaata, Rihannan cd, leffalippuja ja kaulakoru. Toi fazerin rasia on aivan ihana, en vaan tiiä vielä, et mihin sen laittaisin!

IMG_5428

Nikolta sain guessin kaulakorun, joka on samaa sarjaa kuin rannekoru, jonka sain Nikolta synttärilahjaks.

IMG_0105 IMG_5444

Ja viimeisenä mun toivelistan ykkösenä ollut eli oma järkkäri! En todellakaan uskonut saavani tätä lahjaksi, mutta alkutalvesta iskä vihjas, et mun ei vielä kannata ostaa itse uutta kameraa, joten silloin aloin elättelee toiveita, että pukki tois mulle tän. Vielä kun oppis kaikki niksit ton käyttämiseen niin hyvä ois! :) 

Kiitos kaikille sukulaisille ja kavereille, joilta sain ja saatiin näin ihania lahjoja. <3 Mua kiinnostais tietää, mitä te saitte ja löytykö teidän paketeista samoja lahjoja kuin multa? :)

10 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja :)

    Minun paketeista paljastui mm. 3kpl mariskooleja,pari iittalan vitriiniä,leffalippuja,rahaa,karkkia,kameraan macrolisäke,parit villasukat,ciry shoppari, pitsaleikkuri ja lihanuija ja muuta muu juttu. Kaikki lahjat olivat mieluisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kuulostaa kivalta! :) Iittalan tavaroilla ei voi koskaan mennä vikaan ;)

      Poista
  2. Mä sain just ton saman kameran!:) on muuten tosi helppo käyttönen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei hyvä kuulla! :) oon jo jonkin verran ehtiny testailee ja kyllä sillä kuvia saa otettua, esim. tän postauksen kuvat :)

      Poista
  3. Osaisitko kertoa mistä liikkeestä tuon on ostettu ja paljonko oli hintaa? Olen harkinnut itsekkin kameran ostoa! :)

    ♥: http://musicmakesmehigh-heli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en osaa yhtään sanoa, sillä sain ton tosiaan lahjaksi :D

      Poista
  4. onpa kivoja lahjoja! :-) itellekki tuli noita iittalan astioita ♥

    VastaaPoista