perjantai 12. lokakuuta 2012

Syysloma!

IMG_0105

Jippii, mulla alko tänään syysloma! :) Paitsi, että huomenna oiskin sitten heti töitä ja ens viikolla muutamana päivänä vuoroja kans. Aion kuitenkin pitää tätä niin lomana kun vaan voin. Loman kunniaks käytiin Laura- serkun kanssa mäkkärissä Mcflurryillä. En ollukaan syöny tollasta pitkäänpitkään aikaan mut suosikkimaku lakritsi oli siitä huolimatta yhtä hyvää. ;) 
Koulun jälkeen otettiin Larpan kanssa perinteisiä syksykuvia ja niitä laittelen tänne heti kun saan kuvat Lauralta! :)
Nyt aion ottaa rennosti loppuillan ja mennä sillä asenteella huomenna töihin, et on ihan kiva olla töissä  kun ei tarvii stressata koulusta samalla. Te, joilla kans alko loma, mitä aiotte tehä? :) 
Kivaa viikonloppua (ja syyslomaa) kaikille! :)

8 kommenttia:

 1. Sama täällä, loma alkoi. Tosin etäopiskeluviikkohan se kai oikeasti olisi ainakin meillä.. :D Mut mulla on vaan yks pikkutehtävä ;)

  Hauskaa lomaa ja muista rentoutua sitten kun et oo töistä. Se on kuitenkin aina kiva jos on kunnolla lomaa koulusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no on mullakin heti loman jälkeen kaks tenttiä et kai sitä jotain pitää tällä lomallakin tehä.. :D kivaa lomaa myös sulle! :)

   Poista
 2. puhuitko kokoajan samasta laurasta? :D mulle vaa heti tuli mieleen sun kaveri laura, kun otitte kuvia.. :D nii oliko sillä sun serkulla blogia? :)

  näin sut linkissä yks päivä. meinasin moikatam mutta en kehannu sanoo mitään enää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vitsi tää on nii vaikeeta nyt ku on kaks Lauraa mut larppa ja Laura on tässä tekstissä se mun kaveri Laura, jonka kaa on useesti ollu yhteiskuvia ja joka kans kirjotti blogia ennen ja Laura- serkku on sit se mun serkku, joka muutti Helsingistä tänne opiskelee :D tästä lähtien puhun sit kaveri Laurasta vaan Larppana ettei mee sekasin :D
   Hih oisit moikannu vaan! :) oisin varmasti menny vaa lukkoon :D

   Poista
 3. Hihhi mulla alkaa loma vasta keskiviikkona ja se on täynnä koulutöitä, esseitä ja palautuksia, mutta aijon silti myös vähän mökkeillä kavereitten kanssa:)

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi varmasti ihanaa päästä mökille kavereitten kaa! :)

   Poista
 4. meillää ei oo syyslomaa :( Kuinka epäreiluu yhyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa outoa ;o oon luullu et kaikissa amkeissa on!

   Poista