sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Happy Sunday

IMG_0299 IMG_0306 IMG_0312

Alotin aamun satsissa shape- tunnilla, joka oli paljon raskaampi kuin yleensä! Tai sit parin viikon kipeily ja tauko urheilusta oli tehny tehtävänsä.. Kun lähdin satsista, Laura- serkku tuli mua vastaan ja tultiin meille. Päätettiin pitää huolta siitä, ettei päivän kalorit vaan jäis miinuksen puolelle ja käytiin ostamassa ben&jerry'siä! Half baked on mun uus lemppari! Oon aina ennen syönyt vaan sitä chocolate fudge brownieta ja valitellut kun se on pelkkää suklaajätskiä, mutta half baked korjaa sen ongelman, nam. ;D Vietettiin muutenkin rento päivä, katottiin viisi jaksoa frendejä ja kolme gossip girliä. Tälläset rentoilu sunnuntait on ihan parhaita! :)

10 kommenttia:

 1. kuulostaa kyllä iha täydelliseltä sunnuntailta ! :)

  VastaaPoista
 2. rentoilu on ihanaa! mäki olin brunssilla hyvien ystävien kanssa :--)

  http://siivujaonnesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihanaa, missä kävitte? :)

   Poista
  2. järjestettiin ihan yhden ystävän luona nyyttäriperiaatteella, mutta ei kyllä ruuat loppuneet kesken! vois kyllä joku sunnuntai taas lähteä kaupungillekin testailemaan, se vaan on aika kallista, niin ei kauhean usein viitsi käydä :)

   Poista
  3. Toi on kyl vielä ehkä kivempi olla jonkun luona ja kaikki tuo jotain! :)

   Poista
 3. Kuulostaapa ihanalta sunnuntailta :) ja toi half baked on niin hyvää!!

  VastaaPoista
 4. Moikka! Oon aatellu hommata salikortin ens vuodelle, ja oon käyny kahen viikon tutustumishommassa Satsilla ja tykästyin siihen paikkaan paljon! :)

  Ajattelin kysäistä, että miten sä oot maksanu sun jäsenyysmaksu ja millainen jäsenyys sulla on? Katselin nimittäin tänään noita hintoja ja suorastaan olin kauhuissani kun pitäisi vuoden liikkumisista maksaa joku 720e.. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannatan kortin hommaamista, satsilla on kyl kiva käydä! :) toi maksu menee suoraveloituksella eli joka kuun viides (muistaakseni) päivä tililtä lähtee se joku 58 euroa :) sit jos saat jonkun sun kaverin liittymään sinne sun kautta niin siitä saat yhden ilmasen kuukauden! mulla tosin ei oo käyny nii hyvä tuuri et kukaan ois liittyny, mut kiva tietää, et tollanen mahis on olemassa :D

   Poista