tiistai 26. kesäkuuta 2012

I never regret when I do it but I always regret when I don't

IMG_8505

Moikka kaikki! Olin tänään super väsynyt töissä, mutta silti olin reipas ja menin satsiin shape tunnille! :) Tiiättekö sen tunteen kun ei yhtään huvittas, mutta sitten perustelee itselleen monella hyvällä syyllä, miksi jotain pitäis tehä? Mulla oli just sellanen tilanne tänään ja hävettää myöntää, että olin jo kallistumassa sen puoleen, että jätän treenit väliin ja jään kotiin, mutta sit Larppa soittikin, että oli päässyt aikasemmin töistä eikä treenejä voi silloin jättää väliin kun kaverinkin saa mukaan. ;) Plus halusin päästä testaamaan jo mun uutta treenitoppia ja juomapulloa, jotka sain Ennalta synttärilahjaks. Eiks oo kivan väriset? :) Miten te saatte tsempattua ittenne salille tai lenkille sillon kun sohva ja tietokone houkuttelee enemmän? :)

7 kommenttia:

 1. Itse istun ja katson vatsaani johon muodostuu mukavia kumpuja :D sit ei voi muutakun lähteä kuntoilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no toi on varmasti tehokas tapa :D

   Poista
 2. Mulle motivaationa on se hyvä mieli, joka tulee urheilusuorituksen jälkeen :) Oot aivan uskomattoman kaunis tossa kuvassa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha apua ja toi on after workout- kuva :D mut kiitos! :)

   Poista
 3. anonyymi: joo oon siellä töissä! :) tuu ens kerralla moikkaamaan kun mut näät :) ps. en julkaise kommenttia kun siinä näkyy mun työpaikka kun en oo sitä täällä kertonut

  VastaaPoista
 4. Haha, mullakin on toi et löllöIlen siinä sohvalla ja katon ku maha on täynnä makkaroita nii sit tulee kauhee hinku lenkille :D mun mielestä ihan paras keino!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiva kun toi toimii ;D mua motivoi se tunne, joka tulee jälkeenpäin ehkä enemmän! :)

   Poista