tiistai 12. kesäkuuta 2012

Every lovestory is beatiful but ours is my favorite

IMG_8208_2 IMG_8214_2
IMG_8231_2
Yritin saada Nikoa tekemään sydäntä..
IMG_8253_2 IMG_8269 IMG_8275 IMG_8278 IMG_8287_2 IMG_8288_2

Tänään oli mun ja Nikon neljäs vuosipäivä ja molemmilla tää päivä oli sopivasti töistä vapaana! :) Ei tehty mitään kummallisempaa vaan vietettiin vain päivä yhdessä kahdestaan. Käytiin keskustassa kiertelemässä ja syömässä Gringos Locosissa. Ja ennen keskustaa käytiin ottamassa kuvia. Tää on varmaan vuoden ainoa päivä, kun Niko suostuu ottamaan kuvia mukisematta.. :D Joka vuosi meidän vuosipäivänä on satanut vettä, mutta tänä vuonna vettä tuli vasta illasta! 
Nää neljä vuotta on mennyt oikeesti tosi nopeasti ja oikeestaan tuntuu, ettei oltais enää samoja ihmisiä kuin silloin kun alettiin seurustelemaan vaan ollaan kasvettu yhdessä aikuisiks. En osaa oikein selittää, mutta tuntuu, että oltais oltu yhdessä joku ehkä puolitoista vuotta tälläisinä ja sitä ennen eri ihmisinä. Ehkä Nikon viime vuosi intissä muutti meitä molempia, mutta ei mitenkään huonolla tavalla. Ollaan molemmat kasvettu, mutta tavallaan yhtäaikaa ja siks ehkä ollaan pysytty näin kauan yhessä. Ja toivottavasti pysytään vielä monta vuotta tästä eteenpäinkin. 

19 kommenttia:

 1. Meille tuli tnä 3 ja puoli vuotta :) onnee teille <3

  VastaaPoista
 2. onnea teille molemmille:)! ootte kyllä söpö pari:)

  VastaaPoista
 3. Mun oma poikaystävä lähtee inttii heinäkuussa ja haluisin kuulla sulta millasta oli elää yksin tai miltä se tuntu ku näki vaan viikonloppusin ? asuitteko silloin jo muuten yhessä ja oliko tää niko puolvuotta vai vuoden..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niko oli vuoden 2011 intissä ja muutettiin viime elokuun alussa yhteen eli asuin tavallaan yksin viisi kuukautta. ja aluks se oli tosi tyhmää kun näki vaan viikonloppuisin mutta kyl pystyttiin soittelee ja tekstailee melkein joka päivä ellei nikolla ollu jotain leiriä. ja kyl siihen nopeesti tottu kun oli koulua ja sit kesästä eteenpäin töitä samat päivät kun niko oli kiinni niin oli jotain tekemistä. :) aluks mua jännitti ihan hirveesti asua yksin viikot kun muutettiin yhteen, mut siihen tottu samanlailla. kaikista rankita oli se kun välillä tuntui et arkipäivät elää vaan sillei "oispa jo viikonloppu" ja sit kun viikonloppu tulee, oli kaikkea tekemistä ja se meni aina niin nopeesti. :s mut kyl sen vuoden kestää kun vaan nauttii niistä yhteisistä päivistä! :)

   Poista
 4. Oi, onnea! Aika hienoo että ootte ollu noin kauan yhessä. Tunnette varmaan toisenne tosi hyvin :) Onnea tulevaisuuteen kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) nojoo, kyl toisen kasvoista jo näkee heti, mitä toinen aattelee.. :D

   Poista
 5. Ootte mun lempsuja <3 ihailen teitä :-)

  VastaaPoista
 6. Sarppa ja Nirppa ♥ ihania noi tidän yhteiskuvat :) tais olla teline käytössä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Larppa <3 hih oli! ;) se oli kätsy!

   Poista
 7. Onnea vuosipäivän johdosta! :) Itelläni on takanapäin 4,5vuotta yhdessä oloa miehekkeeni kanssa, mutta elämäntilanne on vähän eri, sillä meillä on jo 2,5v poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) oi vitsi, pakko käydä kurkkimassa sun blogissa jos sieltä löytyis pikkusesta kuvia ;)

   Poista
 8. oooi onnea vuosipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 9. Söpö pari ootte :) Näytätte just sellaiselta parilta että ette riitele ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) hih, no kyl mekin riidellään.. :D

   Poista