sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

My weekend



Perjantai:

IMG_6910

Niko lähti perjantaina pelaamaan tervaturnaukseen, joten vietin perjantain omassa seurassani. Katoin netistä sarjoja, kuten viime viikon koston ja kävin iltalenkillä ihanassa kevät säässä.

Lauantai:

IMG_6962
IMG_6947_2
IMG_6958_2
IMG_6967

Lauantaina nähtiin Ennan kanssa mun töiden jälkeen ja käytiin ostamassa vesimelonia, ananasta, mansikoita, hunajamelonia, viinirypäleitä, banaania, porkkanaa ja dippiä. ♥ Vuokrattiin tanssileffa ja katottiin youtube-videoita ehkä pari tuntia.. :D Parasta!

Sunnuntai:

IMG_6973
IMG_6977
IMG_6994_2

Tänään alotettiin Ennan kanssa aamu mukavasti Satsilla ja voin kertoa, sen tuntee vieläkin! :D Sain tänään myös Nikon pelireissulta kotiin. :) Illalla käytiin kävelemässä satamassa kun sinne on tullut ns. pikkutivoli, joka on täällä joka vuosi ennen kun Suomen tivoli tulee vapuksi. Meinattiin käydä ostamassa pehmikset, mutta ei meillä sitten ollutkaan käteistä mukana. :(
Oon jotenkin ihan täynnä energiaa, kun ulkona on ollut tänään niin lämmin! Mulla tuli hullun kuuma tuossa mun ohuessa takissa, jossa vielä perjantaina palelin. Hih, toivottavasti tällänen sää jatkuis!

Ootteko te päässy jo nauttimaan lämpimistä säistä? :)

14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kiitos :) se on taas liian lyhyt (mut ei onneks niin paha ku joskus), joten en antanu sen kampaajan enää keventää sitä eli pitää tehä se ite sit ku toi on kasvanu :D

      Poista
    2. no mut äkkii se kasvaa :)

      Poista
  2. Anonyymi: apua millon oot mut töissä nähny? :D oisit vaan rohkeesti moikannu mua! Toivottavasti oon hymyilly sulle leveesti :D (en julkassu sun kommenttia työpaikan takia, toivottavasti ymmärrät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ymmärrän joo :) olin sun kassalla mutten uskaltanu mitää sanoa ;<

      Poista
  3. Toi Kosto on kyllä älyhyvä sarja! :D

    VastaaPoista
  4. voi eikä kuinka hyvältä noi mansikat ja muut herkut näyttää! Ja tosi kivoja kuvia :)

    http://janitann.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Hei voisitko kertoa miten sait ton kappaleen tollein et siinä ei näy sitä videoo et pelkästään tulee se musiikki ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin :) eli valitset youtube kappaleen jonka haluut, painat videon alla olevasta "jaa"- painikkeesta, sit "upota" ja kun siihen tulee sen html-linkki esiin niin vaihdat siihen heightiin jonkun pienemmän numeron, olisinko mää käyttäny 30(?) ja sit liität sen linkin postauksen html- koodiin :) vitsi kuulostimpa nörtiltä :D

      Poista
    2. Muuten onnistu mut en vaan saanut siitä pelkästään sellasta kapeeta :o Se vaan aina tunkee mulle sen videonkin siihen!

      Poista
    3. hmm mikäköhän siinä sit voi olla :s kannattaa koittaa useita eri leveyksiä ja korkeuksia niihin :) ja sit kun oot lisännyt sen htlm- koodiin, niin paina ensin se "luo" auki ja sit vasta esikatselet sen postauksen. auttoko nääkään? :)

      Poista