perjantai 20. huhtikuuta 2012

Musiikkipostaus

Siihen tunteeseen, kun makaat sängyssä puoli unessa onnellisena


Haikeeseen oloonBiisejä, jotka saa mut väkisin hyvälle tuulelleBiisi, jonka jokainen sana on joskus osunut ja uponnutBilefiiliksen nostattajatLenkkibiisejäBiisejä, joita on parasta kuunnella kesällä autossa basso täysilläBiisejä, joita kuunnellessa haluun ottaa jo aurinkoa!Kuuntelen musiikkia päivittäin, aamulla mut herättää Nrj, jota kuuntelen kunnes meen töihin ja vielä joskus töissäkin ennen kuin kauppa aukeaa. Lisäksi kuunnellaan Nikon kanssa autolla musiikkia ja no, meidät saattaa kuulla jo kaukaa kun tullaan.. :D Lisäks kuuntelen biiseistä aina sanoja ja opin tosi nopeesti laulamaan mukana ja varsinkin silloin kun oon yksin, niin laulan paljon. :)

 Mutta, miltä biisit vaikutti? Löytykö näistä jotain teidän vanhoja tai uusia suosikkeja? :) Mulle saa myös kommenttiboksiin linkittää jotain teidän suosikkeja, jos siltä tuntuu!

ps. Olin jo nukkumassa, tai no sängyssä, mutta mua ei väsyttäny yhtään! Silmätkään ei pysyny kiinni..? Oispa joskus aamusin tällänen olo. :D Nyt uus yritys!

8 kommenttia:

 1. NRJ on niin aamurutiini! En varmaan osais valmistautuu aamusin ellei se sois takana :-D Jotenki outoo aina olla kylässä jossain jos ei saa aamuks nrj;tä päälle ja aamupoikien juttuja kuulumaa!
  ps- meillä on täysin sama musiikkimaku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih tiiän ton tunteen! sitä ei oikeen osaa tehä mitään :D hih kiva kuulla! ;)

   Poista
 2. Rupesin heti kuuntelee jotain noita kappaleita mitä en oo pitkää aikaa kuullu :D meil on sama maku:)))

  VastaaPoista
 3. Luulin ettei kukaan tykkää mun lisäks tosta master blasterin - come cleanistä :D ! jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha se on oikeesti tosi hyvä! :D tykkäsin pienenä niin paljon siitä hilary duffin alkuperäisestä versiosta niin olin niin innoissani kun niko löys tollasen remixin :D

   Poista
 4. mun alakerran naapuri varmaan tykkää minusta nytte ihan hirweesti ko innostuin testaamaan mun vahvarin bassoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih ;D joo mekin aina välillä testaillaan... mut vaan vähä :D

   Poista