keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vastaukset!

Noniin, vihdoin nää kysymyspostauksen vastaukset! Kun näätte noi mun kilometrivastaukset, ette enää ihmettele, miks mulla kesti tän kanssa.. :D Toivottavasti ei löydy kirjotusvirheitä ja saitte tyydyttäviä vastauksia. :) Ja aina saa kysellä lisää kommenteissa jos jotain tulee mieleen. :) Kuvina viime kesällä otettuja photoja.

Haluaisitko lapsia, ja kuinka monta ja koska? 
- Joo haluaisin kaksi lasta ja sen jälkeen kun oon opiskelut opiskellu, eli neljän- viiden vuoden päästä? :)

Mitkä on sun vahvuudet ja heikkoudet? 
- Vahvuuksia on varmasti se, että tuun hyvin ihmisten kanssa toimeen. Kuulostaa kauheelta kliseeltä, mutta se on totta, voin jutella ihan tuntemattoman ihmisen kanssa helposti vain ettei tulis hiljasta hetkeä. Heikkouksia on varmaan se, etten haluis mennä omalta mukavuusalueelta pois, eli en haluis tehdä pakollisiakaan asiota, jos en oo ns. innostunut asiasta. Myös sellaset asiat, joista en tiiä tarpeeks etukäteen, saa mut hermostumaan, enkä haluis tehä niitä.

Sun lempi vaatekauppa? :)
- No eniten tulee ostettua vaatteita Ginasta ja H&M:ltä kun ei täällä Jyväskylässä oikein ole muitakaan. Mutta esim. Helsingissa käydessä haluun aina päästä ehdottomasti Zaraan.

Tällänen aika kevyt kysymys, et miten tekisit maailmasta paremman paikan?
- Kiva Larppa, pistit pahan. :D No musta tuntuu, et kaikki maailman ongelmat, esim. nälänhätä juontaa juurensa sotiin, joten poistaisin varmaan ne. Sen jälkeen pystyis auttamaan köyhiä maita paremmin ja helpottaa ihmisten oloa. Toinen juttu vois olla kaikki vakavat sairaudet, kuten syövät, jotka haluisin pois maailmasta.

Kui vanha oot ? 
- Oon syntynyt 1992, joten oon vielä pari kuukautta 19 vuotta.

Missä asut? 
- Asun Jyväskylässä.

Harrastatko mitä? 
- Oon harrastanut tanssia 12- vuotiaasta asti ja lisäksi käyn Satsissa.


IMG_0928_2

Mitkä on sun lempi vaatemerkkejä?
- Kuten ylempänä jo vastasin, ostan suurimman osan vaatteistani ketjuliikkeistä, mutta esim. urheiluvaatteissa tykkään Nikestä.

Mitkä kaikki aineet kirjotit sillon viime vuonna ja mite sulla meni kirjotukset?
- Kirjoitin äikän (B), enkun (C), matikan (M), ruotsin (M), espanjan (C) ja terveystiedon (L). Nyt kävin uusimassa äikän ja enkun ja näyttäis, että molemmat nousi yhdellä arvosanalla, enkussa ois pieni mahdollisuus jopa saada E. 

Millasia arvosanoja sait lukiossa?
- Voiko tähän sanoa ihan yleisesti, että hyviä? Oon sellanen, että opin nopeasti ja unohan nopeasti, eli luin aina kaksi iltaa ennen koetta vain vihkomuistiinpanoja, menin kokeeseen ja sen jälkeen annoin kaiken unohtua aineista, jotka ei mua kiinnostanut, esim. maantieto. Sain suurimmaksi osaksi kokeista ja kursseista 8. 

Kuinka pitkä oot?
- 165 cm.

Millasta musaa kuuntelet?
- Aijon tehä vielä erikseen musapostauksen, mutta tällei yleisesti kaikkea, mitä tulee Nrj:ltä. Ehdoton ei on heville ja sellaselle raskaammalle rockille.

Aiotko hakee jonnekki opiskelemaan, mihin?
- Hain opiskelemaan liiketaloutta Jyväskylään, Kuopioon, Mikkeliin ja Espooseen.

Mikä on sun lempiruoka ja -juoma?
- Tuli ruuasta ensimmäisenä mieleen Subwayn patongit ja salaatit! :D Mut aika harvoin niitä tulee syötyä. Kotiruuasta suosikki on varmaan lasagne (jota inhosin vielä vuos sitten!) ja pinaattiletut. Lempijuoma, esim ruuan kaa, on maito ja vesi ja sit kun "herkuttelen" juomalla niin pepsi max ja novellen sinkkijuoma. Alkoholijuomista fisu. ;)

Miksi alotit aikanaan blogin pitämisen ja mitä Niko ja muut perheenjäsenet on siitä sanonu tai tykänny? (:
- No mulla oli aina sellanen fiilis kun otin kuvia, et "näin mää kirjoittaisin tästä kuvasta mun blogiin, jos mulla ois sellanen" jne. :D Ja Niko ja perheenjäsenet on ihan tykännyt tästä. Niko käy aina salaa lukemassa näitä mun kirjotuksia ja aika usein se seuraa kun teen postauksia, et mitä laitan tänne. Lisäks se kurkkii mun vierestä kun luen, esim. Ennan ja Lauran blogeja. :D Äiti ja iskäkin käy aina välillä lukemassa täältä, mitä mulle kuuluu. 


IMG_1144_2

Miks oot noin ihana? :))
- Enna, miks sää oot? :)

Onko sun seurustelu vaikuttanu sun kaverisuhteisiin? Yleensähän kaverit jää vähän taka-alalle, nii kävikö sulla samalla tavalla kun aloitte seurustelee Nikon kanssa? 
- Ei oo vaikuttanut ainakaan negatiivisesti. Tietysti silloin alussa vietin enemmän aikaa Nikon kanssa, mutta tuntuu, ettei se vähentänyt ollenkaan sitä aikaa, mitä vietin kavereiden kanssa. En vaan ollut enää koskaan kotona. :D Meille on käynyt niin, että oikeastaan kaikki kaverit on yhteisiä.

Mitä mieltä ylipäätään oot siitä, että laittaa seurustelusuhteen kavereiden edelle?
- Mun mielestä se on tyhmää. Tietysti parisuhteelle pitää antaa aikaa, sillä se tarvii enemmän ns. huolenpitoa ja läheisyyttä kuin ystävyyssuhteet. Mua ärsyttää sellanen, että kun seurustellaan, ei pidetä kavereihin yhteyttä ja sit kun erotaankin, alkaa taas kavereiden seura kiinnostamaan.

Ootko tyytyväinen sun ulkonäköön? 
- Sanotaanko, että aina löytyy parantamisen varaa, mutta pitää myös osata elää sen kanssa, mitä on. :)

Kuinka usein juot alkoholia/käyt baareissa? 
- Tää vaihtelee aika paljon. Tuntuu, että baareissa käynti vähenty viime vuonna kun Niko oli intissä, sillä viikonloppuisin oli kiva tehdä muita asiota yhdessä kuin mennä baariin. Ehkä sellanen pari kertaa kuussa vois olla aika realistinen keskiarvo? 

Oletko muuttunut asian suhteen (siis oletko esim joskus juonut paljon ja nykyään vähemmän tms.) ja jos oot niin miksi?
- No silloin kun täytin 18v. niin tuli tietty käytyä useammin baarissa, varsinkin silloin syksyllä kun myös Ennan tuli täysikäiseks niin tuntuu, et oltiin pari kuukautta joka vkl baarissa.. Eli on se vähentynyt ja no vastasin tossa ylempänä jo yhen syyn, miks on vähentynyt ja toinen syy on varmaan se, että täältä Jyväskylästä puuttuu se meidän kantapaikka eli kharma. :D

Mikä on sun elämän tarkotus sun mielestä?
- Olla onnellinen, tuli se onnellisuus ihmiselle mistä tahansa. Tässä en kyllä tarkota mitään terroristeja, vaan "normaaleja" ihmisiä!

Suosikki lomakohde?
- No en oo käynyt kauempana kuin Pariisissa, mutta tällä hetkellä eniten mieli tekis lähteä Barcelonaan.


IMG_2904_2

Kuka on sun paras kaveri?
- Mun läheisimmät kaverit on kaikki tietysti mun parhaita kavereita, sillä oon tietosesti pitänyt huolta niistä ystävyyssuhteista, jotka on oikeasti mulle tosi tärkeitä. Muutaman kaverin kanssa en oo enää niin läheinen kuin ennen, mutta tavallaan tää "erkaantuminen" on tapahtunut tahattomasti ja haluisinkin yrittää parantaa välejä. :) Tiiän, ettei tää vastaus tyydytä, joten sanotaanko, että Lauran kanssa mulla on eniten yhteisiä juttuja, sillä ollaan vietetty kaikista tiiviiten (miten toi sana taipuu?) aikaa yhdessä pari viime vuotta. :)

Oot aika paljon ainakin ton ennan ja lauran kanssa, ni kumpi niistä on kivempi?
- Mietin pitkään, että viitsinkö edes vastata tähän kysymykseen. Ei voi sanoa, että kumpi olis kivempi ja musta ois aika tyhmää verrata Ennaa ja Lauraa toisiinsa. Lauran kanssa meillä on paljon yhteisiä tuttuja ja juttuja, joten meillä riittäis aina puhuttavaa paljon enemmän, mitä aikaa on. Ennan kanssa meillä on taas paljon samoja asioita, jotka kiinnostaa molempia. Pidetään meidän kuvaussessioita, urheillaan ja katotaan täykkäreitä. Lisäks on kiva kun Niko ja Miiro on kavereita keskenään, niin voidaan tehdä asioita neljästään. Molemmat on super ihania! 


Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
- Yritin keksiä tähän jotain mielikuvituksellisempaa kuin pienemmät reidet- tyylisiä juttuja, joten vastaan, että haluisin pienemmät jalat! Siis noi jalkaterät, sillä mun kengän koko on 39 ja jotkut söpöt kengät ei näytä enää niin söpöiltä sen kokosina.

Oliko haikeeta muuttaa omaan kotiin? (siis jättää perhe sinne toiseen paikkaan) vai oliko se vaaan super siistiä, et vohdoin pääsi sieltä pois?
- Joo ja ei. Eka olin ihan innoissani kun käytiin kirjoittamassa vuokrasopimus Nikon kanssa, mutta sitten illalla tulikin tunne, että miten äiti pärjää ilman mua ja miten mää äitiä kun ollaan kuitenkin aina asuttu kahdestaan. Mutta onneks toi tunne meni nopeasti ohi ja viime kesä tuntui just oikealta hetkeltä muuttaa omilleen ja vielä Nikon kanssa yhteen. Ei se äiti onneks jäänyt kuin ehkä kilometrin päähän. :D

Ootko tykänny asua omassa kodissa, onko siinä ollu mitään haasteita/mitä on pitänyt opetella?
- Oon kyllä tykännyt ja kertaakaan ei oo tullut tunnetta, että haluisin takaisin lapsuudenkotiin. Haasteena on ehkä ollut se, että pyykit ei puhdistukaan itsestään, eikä pölypallot katoa itsestään. :D Tuleehan tästä paljon vastuuta kun kukaan ei oo varmistamassa, että jääkaapissa on ruokaa tai, että laskut on maksettu. Silti tää kaikki on sen arvoista. 

Lempi tv-ohjelma?
- Salkkarit, täydelliset naiset ja kosto. Noita seuraan nyt telkkarista. Lisäksi tykkään (ja tykätään Nikon kanssa) katsoa frendejä, miehen puolikkaita ja simpsoneita. Ja tykkään o.c.stä, gossip girlistä ja gleestä tosi paljon, mutta harmi ettei ne tuu nyt telkkarista. :(

-Mistä asioista tällä hetkellä haaveilet, ja onko ne toteutettavissa pian, vai vasta useamman vuoden päästä?
- Tällä hetkellä haaveilen, että pääsisin Nikon kanssa kesällä reissuun ja päästäisiin Lauran kanssa molemmat opiskelemaan tänne Jyväskylään. Noi molemmat on sellaisia asioita, jotka ei oo ihan täysin mun käsissä, sillä Nikon työt saattaa estää reissuun lähtemisen ja opiskelupaikat on aika tiukassa täällä Jyväskylässä. Lisäksi haaveilen omasta asunnosta, jonka saisin sisustaa mieleni mukaan ja omasta koirasta! Mutta jos reissu ja opiskelupaikka ensin ja sit mietitään loppuja. :)


IMG_1257

Suklaa vai salmiakki?
- En kauheesti syö kumpaakaan, mutta suklaata useemmin. Irtokarkit on parhaita!

Kesäsuunnitelmat?
- Täydellinen rentoutuminen! Lisäksi haaveilen Barcelonasta.. Ei sen kummallisempia, mutta tänä vuonna mulla on ensimmäistä kertaa palkallista lomaa, joten voitte olla varmoja, että nautin siitä täysin rinnoin.

Suututko helposti? ja hermostutko usein nikoon?
- On tiettyjä asiota, jotka saa mut kiehahtaa heti, mutta yleisesti ottaen, en suutu. Yks tämmönen on se, että oon hirveellä kiireellä lähössä jonnekin ja monta asiaa on vielä tekemättä ja toinen (useimmiten Niko) istuu vaan tietokoneella/kattoo telkkaria eikä auta mun kiirettä yhtään. :D Mutta en hermostu Nikoonkaan usein. :)

Haluaisitko muuttaa jyväskylästä pois?
- Tällä hetkellä en. 

Miten sait hiukset ruskeista blondeiksi? :D (siis teitkö värinpoiston, vai laitoitko raitoja tai jotain)
- Kampaajalla, älkää yrittäkö sitä ite kotona! Aluks mulle laitettiin vain paljon raitoja ja sitten vaalennettiin koko päätä ja sit taas vielä vaaleampia raitoja ja nykyään värjäillään vaan juurikasvua pois. :) 

Millaisista ihmisistä et tykkää?
- Tää on helppo, kaksnaamaisista ihmisistä! Mua ei raivostuta mikään muu niin paljon kuin se, että puhuu yhelle toista ja toiselle toista! Sellasesta jää aina kiinni ja tekee vain haittaa itselleen. 

Lempiherkku?
- Varmaan ne irtokarkit. :D


IMG_2377_2

Ootko asunu koko ikäs jyväskylässä?
- Joo oon.

Vaikutat jotenkin niin kiltiltä tytöltä, joten kerroppa nyt joku aivan hullu ja repäisevä juttu mitä oot joskus tehnyt? :D
- Ei uskois, mutta tää oli vaikea kysymys vastata, sillä musta tuntuu, et riippuu paljon ihmisestä, minkä ajattelee "villinä". :D Tietenkään en ihan kaikkea halua tänne kirjottaa, sillä koskaan ei tiiä, kuka tän sattuu lukemaan. Ehkä tohon kilttiin tyttöön vois kertoa vastapainoks sen, miten yläasteella Miian kanssa passattiin yhessä vaiheessa aika ahkeraan tunteja, mutta oltiin niin hyviä puhumaan, ettei oltu esim. kuin kerran jälki-istunnossa. :D Sit tulee mieleen kaikki meidän monet kotibileet, joita pidettiin paljon varsinkin lukion kakkosella. En nyt oikein osaa vastata tähän mitenkään paremmin. :D

Missä lukiossa olit?
- Cygnaeus-luokiossa.

Onks sun kavereilla blogeja? jos on, niin voitko linkittää? :)

Mikä on luultavasti seuraava askel sun ja nikon suhteessa? entä sen jälkeen?:)
- No tää ei ihan vielä oo ajankohtainen, mutta eiköhän sitä seuraavaksi mennä kihloihin ja oteta koira, saa nähä kummin päin. :)

Jos saisit valita taidon itsellesi, haluaisitko mielummin lukea ajatuksia vai lentää?
- Eka ajattelin, että lukea ajatuksia, mutta luotan siihen, että ihmiset sanoo mulle sen, minkä haluukin sanoa. Ei ois kiva kuulla jotain kauheita haukkuja jonkun ystävän ajatuksista. :s Tai asioita, jotka ei vain ois tarkoitettu mulle. Joten lentää. :)

Mitä väriä inhoat?
- Varmaan sinapinkeltaista. 


IMG_3708_2

Lempi sisustusjuttu teidän kodissa?
- Keittiön seinän öö "välitilassa" oleva Espresso- taulu. Näkyy tästä!

Kumman haluaisit loppuelämäksesi, pysyä ihanne mitoissasi vai täysin rypyttömän ja kauniin ruskettuneen ihon?
- Eka ajattelin, et ihannemitat, MUTTA ryppyihin ei kauheasti voi itse vaikuttaa, kun taas mittoihin voi, jotein rypyttömän ja ruskettuneen ihon. Mittoihin voin sit lisäks aina pyrkiä. ;)

Mikä on romanttisin teko jonka niko on sinulle tehnyt?
- Ihan ekana tulee mieleen tekstiviesti, jonka Niko lähetti mulle 2009 vuoden kesällä kun oli porukoittensa kanssa Turkissa eikä oltu nähty pariin viikkoon. Nikon ei osaa kunnolla englantia, mutta tekstarissa oli englannin kielisen biisin sanoja ja jotenkin se oli ihanin tekstari, jonka oon ikinä saanut. Lisäks kaikki arjen huomioonotot, kuten se, että tuun töistä ja täällä on ruoka valmiina tai siivottu tai se, kun havahdun siihen, että Niko silittää mua unissaan. :))

Mikä on paras väri sukissa?
- Ihan sama, kunhan on värikkäät, esim. pinkit tai turkoosit!

Minkä ikäisenä rupesit meikkaamaan?
- Seiska- luokalla eli 13 v.

Kumman haluaisit loppuelämäksesi, täydellisen pepun vai täydelliset tissit ja millaiset ne sitten olisi?
- No tää on vähän samanlainen kysymys kuin toi ihannemitat vai rypytön iho, joten vastaan samalla tavalla. Eli täydelliset tissit, koska niihin ei oikein voi vaikuttaa, mut peppua voi treenata. ;) Mut tää on paha, millaset on täydelliset tissit? :D No jos ne pysyis tälläsinä eikä alkais ikinä roikkumaan niin ois tosi jees!


IMG_1475_2

Tulevaisuuden suunnitelmat: mitä haluaisit opiskella? opiskeleeko niko vai aikooko niko hakea opiskelemaan? :)
- Haluisin opiskella liiketaloutta ja Niko valmistu amiksesta, joten sillä on jo ammatti ja sano just äsken, et sen opiskelut on opiskeltu. :D

Missä ylä-asteella olit?
- Kuokkalan koulussa

Kun menit lukioon tunsitko sieltä ketään etukäteen?
- Tunsin oikeastaan vaan Henden ja Pinjan plus samaan lukioon tuli muutama tuttu ihminen. Onneks tutustuinkin aika nopsaa Lauraan. :)

Mikä oli sun päättötodistuksen ka ysillä?
- Oisko ollut joku 8,8 tai ainakin jotain sinnepäin. Oon aina ollut hyvä koulussa.

Missä olit TET-harjottelussa ylä-asteella?
- Arnold'silla, Hesessä ja Sokoksen naisten osastolla.

Sun unelma ammatti pienenä?
- Halusin olla uus Britney Spears. :D Ei mulla oikeastaan ollut mitään.

Ootteko miettiny Nikon kanssa kihloja? 
- Ollaan puhuttu siitä, mutta vielä ei oo meidän aika mennä kihloihin. 

Kauanko ootte seurustellu?
- Kesällä tulee neljä vuotta! Se on sitä tosirakkautta. :))

Mitä sit jos et pääsekkään sinne Jyväskylään opiskeleen ni muutatteks te nikon kans molemmat uuteen kaupunkii? :)
- Niin ois tarkotus. :) En osais kuvitella muuttavani ilman Niko mihinkään.

IMGP3126_2

16 kommenttia:

 1. Kolmas vika kuva. Ihana paita:) ootko mistä hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :) Alotin just vähän aikaa sitte lukee sun blogii ja tosi hyvä on, ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana saada tollasta kommenttia! :)

   Poista
 3. Kiva postaus ja ihanaa ku oot oikee panostanu tähän :) Nauroin tolle sun terroristi-kommentille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) ajattelinkin et on paljon kivempi lukea mun oikeita mielipiteitä jne kun joo ja ei vastauksia :D

   Poista
 4. Sara oot niin ihana<3 mun suurin toive on kans tällähetkellä et me MOLEMMAT päästäis tänne Jyväskylään opiskelee :) mut toivottavasti soittelet mulle sit joskus ku joudun mikkeliin.........:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä oot <3 joo totta, en haluis päästä yksin tänne! :D kyllä me päästään molemmat tänne eikä minnekään Mikkeliin! :D

   Poista
 5. Kui pitkä niko on? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. intissä mitattiin 168 cm kuulemma :) vähän mua pitempi siis eli saa seistä super ryhdissä kun mää pistän korkkarit jalkaan ;)

   Poista
 6. oot ihana! <3 ja mahtavaa et ees joku bloggaaja viittii vastata noihin kysymyksiin enemmän ku yhellä lauseella:) toivottavasti pääsette molemmat jyväskylään opiskeleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiva kuulla ihana! <3 :) jep, toivotaan sitä kovasti! :))

   Poista
 7. Ihana blogi sulla!:) Hei mimmonen kamera sulla on? Noi kuvat meinaa tosi hyvälaatusii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voii kiiitos paljon ! :) hih mulla on (ainakin vielä toistaiseksi...) ihan tavallinen canonin pikkukamera! mut canonin pokkareillakin saa tosi hyvälaatusia kuvia verrattuna muihin saman hintasiin kameroihin :)

   Poista
 8. Kiva kun näit vaivaa tähän postaukseen. Niin kuin ylemmässä sanoit niin mielenkiintoisampaa on lukea oikeita mielipiteitä. Kaikkea hyvää sulle ja Nikolle, vaikutat niin mukavalta nuorelta naiselta :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, kiitos paljon! tälläset kommentit lämmittää niin paljon mieltä :)

   Poista