maanantai 16. huhtikuuta 2012

It's only 'cause I feel alive

IMG_6836_2
IMG_6863
IMG_6826_2
IMG_6865
IMG_6822_2

Katsokaa noita mun hiuksia. Oon viimeks käynyt kampaajalla 25.1. ja sen kyllä huomaa. :D Toi mun oma punapigmentti alkaa tulemaan aika vahvasti esille, vai mitä ootte mieltä noista oransseista otsahiuksista? Tai entäs tosta juurikasvusta.. Sitä on ainakin 10 cm, mutta silti tuntuu ettei nää hiukset ois yhtään pidemmät! Onneks mulla on torstaina kampaaja, pitää muistaa pyytää, että tällä kertaa laittaa myös otsahiuksiin vaaleita raitoja. Hiukset auki nää on vaaleet ja hiukset kiinni oranssit. :D Mutta en valita punapigmentistä, sen ansiosta mun kasvot alkaa täyttymään pisamista. ;)

Tänään mulla on ollut jotenkin tosi hyvä päivä. Töissä oli kivaa, harkoissa oli kivaa, kotona on kivaa ja söin herkku omena-banaani-mustikka- iltapalaa. Muutenkin on kaikkea mukavaa suunnitteilla loppuviikoksi ja ens viikon alkuun on Lauran ja Miian kanssa tulossa yks huippujuttu, mut enpäs paljastakaan siitä enempää. ;)

Tulipas paljon juttua, mut sitä se teettää kun on näin hyvällä tuulella. Toivottavasti tää fiilis kestäis pitkään! :)

8 kommenttia:

  1. livenä noi sun hiukset on paljon vaaleemmat :o aika jännä et noissa kuvissa ne näyttää niin tummilta :s en malttais oottaa ens viikkoo ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ne näyttää kiinni ihan sairaan tummilta kun alta ei oo paljon vaalennettu ja juurikasvu vielä korostaa sitä.. :D emmäkää ;)

      Poista
  2. mmm mitä herkkua oot syöny ;>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota mitä tossa kuvassa on eli omenaa banaania ja mustikoita ;)

      Poista
  3. Sulla on tosi nätit silmät ja oot kyllä muutenkin kaunis :-)

    VastaaPoista