keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Jänskättää

IMGP9046_2
IMGP9079_2
IMGP9093_2
IMGP9111_2

Maanantaina käytiin Jyväsjärven jäällä kuvailemassa Ennan kanssa. Ei olla nähty kunnolla liian pitkään aikaan, sillä aina jommalla kummalla on jotain, mutta onneks maanantaina löyty sopiva rako kuvailemiselle. Varsinkin kun ollaan melkein naapureita! ;D

Vitsi, ylihuomenna mulla on äikän kirjotusten eka osa. Joku kyseli, että onko mun koulussa ollut harjotuskokeita ylppäreitä varten eli ettei kellekään jää epäselväksi: valmistuin viime keväänä ylioppilaaksi ja oon nyt menossa uusimaan äikän ja enkun. Eli en oo koulussa muuten nyt. Vaikka kirjotukset on jo tuttu juttu ja mulla ei oo paineita läpi pääsemisestä, silti mua jännittää. Jännittää, osaanko mennä oikeeseen paikkaan, osaanko ottaa tarvittavat tavarat mukaan ja osaanko enää kirjottaa. Oon lukenut paremmin kuin viime vuonna, mutta stressaan silti enemmän. Pitäkää mulle peukkuja! :)

Onko muita perjantaina äikkään ja maanantaina enkun kuunteluun meneviä?

12 kommenttia:

 1. Jup juu! Äikkään ja ruotsiin oon ite menossa nyt mutta niiden lisäks vielä matikka ja biologia tiedossa keväällä! Jännittää huominen ihan perskuleesti! :S en oo mikään hyvä kirjottaja enkä tienny kuinka tekstitaitoon voi lukee hyvin :/ tän vuoden abi oon siis itse :) mutta tsemppiä sulle! Eiköhän nää tästä vaikka tällä hetkellä lukeminen tuntuu loputtomalta taipaleelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta muista, et penkkarit, potkijaiset ja abi-risteily kyllä palkitsee lukemisen ;) tsemppiä myös sulle huomiseen! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja niin söpö blogi, että pakko jäädä lukijaksi! :)

  http://vaatetellen.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi että kiitos ja tervetuloa lukijaks :)

   Poista
 3. saraaaa.. sun pitää opettaa mulle enkkua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo opetellaan yhessä vaikka heti perjantaina tai ens viikolla, ei pilata perjantaita ;D

   Poista
 4. Eikö äikkää voi uusia jo syksyllä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voi uusia myös sillon :) mitenni?

   Poista
  2. Siis luulin et jos on viime kevään ylioppilas niin pitää uusia syksyllä :) Mut ehkä se on vaan niille jotka on jo abivuoden syksyllä kirjottanu jotain, ku sitte on jo käyttäny 2 kirjotus kertaa :D

   Poista
  3. eiku se on niille jotka ei pääse läpi niin sit se syksy on viimenen mahdollisuus päästä läpi ja valmistua ylioppilaaks tai jotenkin sillei :D mut mää oon jo ylioppilas ja mää vaan koitan korottaa omia arvosanoja :)

   Poista