perjantai 3. helmikuuta 2012

Helmikuu

IMG_5416_2

Mun mielestä nyt on tyypillinen helmikuu: aurinko paistaa, taivas on sininen ja ulkona on pikkupakkanen. Mulle helmikuu on kaikista kivoin talvikuukausi ja kun aattelen helmikuuta, mulle tulee mieleen just sellaset aurinkoiset pakkaspäivät. Nyt vaan sattuu olemaan melkein -30 astetta, mutta silti se ei masenna mun helmikuufiilistä, nimittäin tän kuukauden jälkeen alkaa jo kevät! Aijai :)

IMG_5413_2

Ehkä siks mulla on niin hyvä fiilis helmikuusta, koska yks vuos, kun oltiin Levillä jo helmikuussa, harjoittelin ystävänpäivänä suksien sijasta laskemaan laudalla ja aloin pikkuhiljaa oppimaan. Muutenkin oli tosi aurinkoista, ihmiset rinteessä oli tosi hyvällä tuulella ja pakkasta oli pari astetta. Ja kaikenlisäks kaverit laitteli ihania ystävänpäiväviestejä kotoa. Ja fiilis oli tosi hyvä. Juuri sellainen kun helmikuussa pitää olla.

IMG_5441_2

Huomaan heti olevani paljon paremmalla tuulella sekä energisempi kun aurinko paistaa. On ihana huomata aamuvuorossa, että kun kauppa avataan yhdeksältä, että ulkona on jo valosaa. En malttais oottaa, että pakkanen laskee h i e m a n, että pääsisin luistelemaan aurinkoisessa säässä.

IMG_5439

Helmikuussa on kivaa myös se, että silloin vietetään ystävänpäivää. Vaikka yleensä en tee mitään erikoista ja tänäkin vuonna oon sinä päivänä iltavuorossa, silti kaupoissa on kaikkea ihanaa ystävänpäivä- krääsää. Viime vuonna ystävänpäivän aikaan käytiin Lauran ja Henden kanssa syömässä sydän-donitsit. :) Viime vuoden helmikuu oli muutenkin paras helmikuu ikinä, sillä silloin oli potkijaiset, penkkarit ja abi-risteily. Ja oli muuten viimekin vuonna samanlaiset pakkaset kuin nytten, nimimerkillä puolikuoliaaksi paleltunut penkkarirekkalainen.

IMG_5443_2

Mutta kuinka kivaa on, että kuukauden päästä on jo maaliskuu eli kevät on virallisesti alkanut? Ootan jo ihan hirveesti sitä, että ilmat lämpenee, saa käyttää kevyempiä vaatteita ja lumen alta näkyy kuivaa asfalttia! Oonko ainoa, joka fiilistelee helmikuuta, mutta silti oottaa jo kevättä? :)

12 kommenttia:

 1. täälläkin fiilistellään ihan samoin meiningein! :) ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. aah toi vikakuva!! SITTENKUN PAKKANEN LASKEE NIIN MENNÄÄN KUVAILEMAAN TIEDÄT KYLLÄ MINNE?? ;)) ♥

  VastaaPoista
 3. Oii onpa kivat parvekenäkymät! Missä päin asutkaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon! :) asutaan Jyväskylässä :)

   Poista
 4. Voi herranjestas -30. Muistan kyllä kirkkaasti mun punaisen naaman siinä rekassa, se oli oikeesti vähän semmosta itsemurhaa olla siinä :'D Huh ihanaa tulee ikävä jykylää ku kattoo noita kuvia, vaikka jäätävää teillä onkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih niinpä! mut silti se oli ihan hullun kivaa vaikka oli ihan jäässä :D no muista et sulla on monta jkl talvea eessä, nauti nyt siellä! ;)

   Poista
 5. ihania kuvia! :) itekin ootan että ilmat vähä lämpenis, mutta on se auringonpaiste ja talviset pakkaspäivät silti kivoja! ja tosiaan varsinkin kun kohta on jo kevät :---)

  VastaaPoista
 6. Kivoja kuvia, ja oot muuten tajuttoman kaunis! (:

  http://saara-kissntell.blogspot.com/

  VastaaPoista