lauantai 11. helmikuuta 2012

Tekstitaito takana

IMG_5512_2

Hengissä ollaan perjantaisen äikän tekstitaidon kokeen jälkeen. Oon tosi huono arvioimaan, miten meni, mutta ainakin sain ujutettua tekstiini sellasia sanoja, että kuulostin tosi asiantuntevalta. ;D Toivotaan, että tulis hyvä tulos niin voin mennä hyvillä mielillä esseekokeeseen maaliskuussa.
Kirjotusten jälkeen mentiin Marian ja Monnan kanssa keskustaan ja oltiin niin nälkäisiä, että päädyttiin Arnold'siin bageleille. Vaikka oonkin subwayn fani, bagelit on jotenkin ihanan raikkaita ja kivaa vaihtelua patonkeihin. 
Näin illalla myös Lauraa ja Laura oli ostanut kotiinsa jotain huippuhyvää persikka-vanilja-jätskiä, jota mun on tehnyt tänään koko päivän mieli! Jos huomennakin tekee mieli, sillon sitä on mentävä ostamaan, eiks niin? ;)

10 kommenttia:

 1. ah se jätski oli kyllä niin hyvää! tai siis onhan se vieläkin, koska en oikeesti oo syöny sitä koko pakettia.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii eli tuun taas käymään joku päivä ;)) eivaan tuun sun vuokses en jätskin :D <3

   Poista
 2. Loppuks sun herkkulakko jo vaii?:p nam toi näyttää hyvältä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tai siis olin sen tammikuun ja jatkan vielä mut en niin tiukasti ;)

   Poista
 3. toivotaan että meni hyvin ! :-)

  VastaaPoista
 4. Perksikka-vaniljaa? Nam, kuulostaa hyvältä! Muistatko minkä "merkin" jätskiä se on? Pitää kaupassa vähän tiirailla jätsivalikoimaa, jospa mäkin ostaisin kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos oikein muistan niin se oli Cartedorin! :) oli tosi hyvää, siinä oli valkosuuklaapaloja ja sit sellasta persikkakastiketta ;)

   Poista
 5. Nam nam Mitä herkkuja :) ihania kuvia

  VastaaPoista