maanantai 1. elokuuta 2011

Oma koti!

Tänään iskä kävi hakemassa mun ja Nikon kämpän avaimet, sillä olin töissä sen isännöitsijäpaikan aukioloajan. Käytiinkin sitten iskän kaa heti kun pääsin töistä katsomassa, miltä asunto näyttää tyhjänä. :)

Käytiin siis Nikon kanssa kattomassa sitä kämppää jo ennen kuin päätettiin, et muutetaanko siihen, mutta silloin siellä oli vielä edellisten asukkaitten tavarat.


Vähän huono laatu kun kamera jäi kotiin :s
Prisman kassissa on siis kaikkea tarpeellista, mitä käytiin iskän kanssa ostamassa mulle ja Nikolle, esim. puhdistusaineita, kahvia ja teetä. :)

Jee, siivouskaapin ekat asukit :)

Ja tässä tulee asunnon kohokohta, jota rakastan ja vihaan:

Hihi, iskä tutkii uuninpeltejä :D

Tollanen jätti Buddha- tapetti. Edelliset asukkaat on laittanu sen siihen ja kysy meiltä, et halutaanko et ne poistaa sen, mut sanottiin et antaa sen jäädä.. :D Välillä on kaduttanu, mut heti ku on rahaa ja löytyy just sellanen, mikä halutaan, laitetaan tohon tilalle sellanen mustavalkonen kaupunkimaisema tapetti! :)

Mut väliaikasesti toi on oikeestaan ihan kiva, tulee vähän väriä ja kun on kalusteet paikoillaan nii ei tohon niin paljon ees kiinnitä huomiota. Läheltä ei ees huomaa, mikä se on. :D

Mutta miltä kämppä näyttää? :) Torstaina kun Niko tulee lomille, aletaan kantaa tavaroita paikoilleen. :)

14 kommenttia:

 1. Kivan näkönen kämppä :) Onko tää vuokra vai asumisoikeus? Voi sitä sisustus vimmaa mikä mullaki alko heti kun oli avaimet kädessä ja remppa valmis :D Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Jonna, vuokra-asunto joten hirveesti ei sinne saa mitään tehdä, paitsi imeisesti sisustustapetteja laittaa ;D ja se sisustusvimma on täälläkin päin.. :D kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää :)) Hehe toi buddha -tapetti on kyl aika velmu !! =DD

  VastaaPoista
 4. kivalta näyttää! oi uuden kodin laittaminen on aina niin kivaa. ja onnea ekaan yhteiseen kotiin teille :)

  VastaaPoista
 5. Hulvaton toi Buddha :--D Mutta ei paha, ei paha :D

  VastaaPoista
 6. Cherry: Kiitos ja jep se nyt on vähän tollanen... :D

  ssanni: kiitos! :) ootan jo innolla sisustamista

  Jeenna: niin, siitä ei oikeen tiiä, et mitä mieltä olis.. :D

  VastaaPoista
 7. Sanoit tossa, ettei sais kauheesti tehdä tonne ku on vuokra-asunto. Me asutaan samassa talossa avokin kanssa ;D Ja ennen muuttoa rempattii koko kämppä. :D Uudet tapetit ja maalit ja lattiaan pistettiin laminaatti. Ja kaikki meni vuokranantajan piikkiin ;D Näin vinkkinä vaan, että saa kyllä tehä melkosen paljon, kunhan kysyy isännöitsijältä eka (tai ainaskin me saatiin täällä seiskakerroksessa tehä).. :)

  VastaaPoista
 8. Mari, aijaa hih onko teijän asunto niin samanlainen et tunnistit kuvista vai miten? :D kiitos vinkeistä! oonkin ajatellu ottaa yhteyttä isännöitsijään sillä mulla on pari juttua, mitä haluun täällä uusiks... ja tosta laminaatista, niin meille sanottiin et se nostais vuokraa :s

  VastaaPoista
 9. Ai :D Ei meille mainittu mitään vuokrannoususta (toivottavasti ei tuu nyt sit yllätyksiä...). Tunnistin aika monen mutkan kautta, meillä on yhteisiä tuttuja. :D Ja on tää muute oikeesti melkee samanlaine, paitsi et meillä on tyhmempi pohjaratkasu täällä. :D Mut kannattaa olla yhteydes isännöitsijään, sen kans sai aika hyvin sovittua kaikesta :)

  VastaaPoista
 10. Mari, aijaa pitää soitella isännöitsijälle ;D joo itseasiassa katottiin nikon kanssa seiska kerroksesta asuntoa, mutta tää meidän asunnon pohjaratkasu oli just enemmän mieleen :) vitsi keitä yhteisiä tuttuja meillä on? :D alko kiinnostaa et kuka oot ku ei tosta kissan kuvasta paljoo osaa päätellä ;D

  VastaaPoista
 11. Joo, me kans katottii eka vitosesta tai jostai paremmalla pohjaratkasulla, mut se oli sit menny sillo ku soiteltii siitä.. :D Tiiä vaik te oisitte vieny sen just enne ku mä soitin siitä :D
  Nii se Petri on mun työkaveri :p Se mainitsi kerran et tulee tähän taloon tupareihi ja sano teiän sukunimet. Sit taas yks mun kaveri on seurannu ilmeisesti sun blogia ja näki sen Petrin kuvan täällä ja sano mulle siitä :D Sit mä löysin tän ja näin nää kämppää käsittelevät postaukset. Monimutkasta haha :D

  VastaaPoista
 12. Mari: no me vietiin tää asunto kesäkuun vikalla viikolla ;D aijaa vähän kiva sattuma, pete on nikon lapsuuden hyviä ystäviä! :D moikkaa joskus jos törmätään hississä :)

  VastaaPoista
 13. Nonii, eli just vähä enne ku mä aloin soittelemaan siitä... :D No, kyllä tääki kämppä on iha jees :) Ja joo, moikkaan sit joskus jos satutaa samaan aikaa hissiin :)

  VastaaPoista