sunnuntai 14. elokuuta 2011

Eka viikko takana

Ajattelin tulla tännekin ilmoittelemaan, että hengissä ollaan! :) Syy, miksi blogin puolella on ollut hiljaista on, että saatiin vasta tänä viikonloppuna netti toimimaan. Voitte vaan arvata, kuinka hankala oli elää viikko ilman nettiä ja vieläkun olin yksin kotona tän koko ajan! Oonkin korvannut MTV:n laatusarjoilla netin tän viikon illat ja voin kertoa, että olo on helpottunut, kun netti toimii. Onko kukaan muu kattonut sellasta sarjaa mtv:ltä kuin blue mountain state? Voin kertoa, että huonoin sarja ikinä, mutta oon kattonyt sitä joka ilta?!

Mutta niin, tällä viikolla oon ollut töissä maanantaista lauantaihin, joten en oo tehnyt mitään kovin erikoista. Aattelin kuitenkin laittaa tänne pari kuvaa viime viikonlopulta, eli ekan yön jälkeiseltä aamulta. :)Rakastuin tuohon harmaa-ruskea-vedensininen yhdistelmään eli meidän ruokapöydän, tablettejen ja lautasten tekemään kokonaisuuteen.


Oltiin jotenkin niin ylpeitä kun tehtiin ruoka ihan itse omilla keittiövälineillä ja syötiin vielä kahdestaan. Jopa kaikkien tiskien tiskauskin tuntui kivalta kun tehtiin se Nikon kanssa yhdessä. Katotaan parin kuukauden päästä, että kuinka hauskaa se sillon vielä on.. :D


Ja tältä asunto näytti vielä tasan viikko sitten, eli viime viikon sunnuntaina. ONNEKS oon saanut suurimman osan noista tavaroista jo paikoilleen ja nuo nojatuolitkin on vaihtunut jo mukavaan divaaniin, jolla nyttenkin istuskelen. ;) Laitan uuden kuvan olohuoneesta sitten kun ollaan saatu uutta tv-tasoa, verhoja ja mattoa ostettua ja paikoilleen.

Ihanaa muuten, tänään oli vapaapäivä ja vielä kaksi vapaapäivää edessä ja huomenna Lauran ja Miian kanssa helsinkiin On the beachiin! ;) Niissä merkeissä palailenkin sitten tiistaina tai keskiviikkona. :)

3 kommenttia:

 1. <3 !! tykkään :) ps. toi ruoka näyttää aivan ihanalta

  VastaaPoista
 2. mä niin rakastuin tohon teidän kämppään!<3 ja jee on the beachiin!

  VastaaPoista
 3. Enna: mäkin! ;) <3 ja arvaa se oli hyvää :p

  Laura: hihi tää on kiva :) <3 ja niinpä jauu! ;)

  VastaaPoista