keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Outfit from New York

brooklyn3 brooklyn brooklyn2
Takki - GinaTricot / Paita - Cubus / Housut - Cubus / Kengät - Nike / Laukku - Michael Kors

Joku ehti jo kyselee ostospostauksen perään, mutta aattelin esitellä ostokset muiden postausten joukossa enkä pelkästään omana ostospostauksena. Esimerkiksi tässä postauksessa näkyy mun lemppariostos eli tuo Michael Korsin laukku! Ostin kyseisen laukun tosiaan Woodbury common outletin Michael Korsin liikkestä, joka oli täynnä toinen toistaan ihanempia tuotteita... Mulla ei ollut etukäteen hajuakaan, millaisen laukun haluaisin, joten ihan fiilispohjalta valitsin tuon kuvissa näkyvän! Täytyy ottaa siitä vielä parempi kuva, mutta eiköhän noista vähän kuvaa saa, millainen laukku on kyseessä. Oon kyllä ihan rakastunut siihen! Uutta asussa on myös kengät, sillä tuolla kävellessä jalat tuli niin kipeiksi joten uudet kengät tuli tarpeeseen. Juttelin siinä Nikellä myyjän kanssa ja hän sanoikin Roshe runien olevan huonot kävelykengät ja ne on tehty vaan näyttämään hyvältä. Huomattu on! Parhaat kengät kävelyyn ja työskentelyyn seisten on kuulemma Niken freet, joten sellaset lähti sit mukaan.
 brooklyn4

Näitä New York kuvia on vielä vaikka kuinka jäljellä ja en kestä selata niitä koneella, kun mulle tulee niin järjetön kaipuu tonne takasin. Niin hassua! Ehkä se on se, kun toi paikka on vaan niin iso ja meilläkin jäi vaikka kuinka paljon nähtävää ja koettavaa väliin, kun aika ei vaan riittänyt. Musta tuntuu, että Nyci tulee olemaan sellainen paikka, jonne on pakko päästä vielä uudestaan. 

4 kommenttia:

  1. Onpa upeita kuvia ja ihana asu, varsinkin toi punainen paita on tosi kiva! :)

    http://aliisa-m.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi maisemat saa heti kuvat onnistumaan paremmin! ;) kiitos paljon, toi paita on kyllä munkin lemppari :)

      Poista
  2. Montakin kysymystä mielessä, yks niistä on, että saako noita kenkiä Suomesta? Aivan ihanan pehmoset ja käveltävän näköiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä uskoisin! :) Jos ei muuten löydy niin Googlen kautta jostain verkkokaupasta! Noi on siis Nike Free rn :)

      Poista