sunnuntai 27. joulukuuta 2015

My Christmas Eve

joulu2 joulu1 IMG_6235 joulu3 joulu4 joulu5 joulu9 joulu8 joulu6

Nyt kun näitä jouluaaton kuvia katsoo, tuntuu, että siitä ois jo pieni ikuisuus! Vietettiin jouluaattoa yhteensä kolmessa eri paikassa ja joulun muut pyhät pääosin kotona. Tavoitteena oli täydellinen rentoutuminen ja melkein tässä onnistuin! Joulu on kyllä ihanaa aikaa ja mun puolesta se sais kestää kauemminkin kuin kolme päivää. Tärkeintä on kuitenkin se, että ehdin viettää aikaa oikeasti kiirehtimättä mihinkään perheen kanssa, sillä sitä joululta kaikista eniten odotinkin. Tänään olin jo sit töissä ja alkaneiden alennusmyyntien ansiosta joulurauhasta ei ollut enää tietoakaan, heh. Miten teidän joulu meni? :) Hassua, että tätä vuotta on jäljellä enää muutama hassu päivä. En oo yhtään ehtinyt valmistautua ajatuksen tasolla siihen, että vuos vaihtuu, apua! Sanokaa etten oo ainoa, joka ei meinaa pysyä perässä, kun tää loppuvuosi menee niin vauhilla! 

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ❤ Musta tuntuu samalta tän vuoden loppumisem suhteen, uusivuosi on jo ihan kohta :D Hassua ajatella sitä, mun vuosi on ainakin mennyt todella nopeesti!
    Ihania vuoden viimeisiä päiviä sulle :-)

    http://minttusblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, muistan edellisen vuoden loppumisen vielä niin elävästi :D kiitos ja samoin sulle! :)

      Poista
  2. Wäää miten söpö Remi onkaan tuo tonttulakki päässä, en kestä! :D Ja jep et tosiaan oo ainoa, mun mielestä 2015 vuosi on mennyt kyllä ihan hujauksessa ohitse!

    ps. Mun blogissa on nyt linkitä bloigisi -postaus meneillään, joten kannattaa käydä kurkkimassa! :)
    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/2015/12/link-your-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mitä ihmettä, kohta vaihtuu vuosi! :D Kiitos vinkistä, pitää käydä kattomassa :)

      Poista
  3. Todella kauniit joulukuuset noissa kuvissa! Todella kaunista muutenkin. On se vuosi kyllä mennyt nopeaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No älä muuta sano, en meinaa uskoa ees :D

      Poista
  4. Metreittäin pitopöytää, jos voi kysyä vaikkapa reseptejä muutamista pöydän herkuista, niin mitähän tuossa kinkkulautasen edessä oleva patee on ja mandariinikulhon vieressä oleva valkoinen herkkumössö. Yksinkertaisesti, mutta runsaalla valikoimalla katettu ihana joulupöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa etten tiiä, sillä ite syön joulupöydästä vaan kinkkua ja perunalaatikkoa! :D Niin ja sienisalaattia!

      Poista
  5. Voi kun ihania joulukuvia! Ens vuonna mäkin tahdon tollasen valkosen kuusen, näyttää niin ihanalta :) Mulla oli tosi rento ja onnistunut joulu perheen sekä isovanhempien kanssa, vieläkin hymyilyttää muistella <3 Hauskaa vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta 2016 sulle Sara!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Erika ja ihanaa uutta vuotta myös sulle! <3 Tollanen valkonen kuusi on kyllä ihana, tuo vähän tunnetta siitä lumesta myös! :)

      Poista