torstai 26. marraskuuta 2015

Wish I could wear pyjamas all day

xmas1 xmas3

Kotivaatteiden rakastaja ilmottautuu! En ymmärrä, miten joskus yläasteella vietin koko päivän samoissa vaatteissa eli farkuissa ja jossain hupparissa. Nykyään ekana, kun pääsen kotiin, vaihdan vaatteet. Oon viettänyt viimeajat velourasussa, mutta kun bongasin kuvissa näkyvän yöasun Cubukselta, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, ostanko sen vai en.. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, heh.

xmas6 xmas5

Ootteko jo ostanut joululahjoja? Jos lahja esim. kaverille tai siskolle vielä puuttuu niin hei Sisustuskauppa.comin kuukauden Yankee Candle tuoksu on Cranberry ice, joka on tuttuun tapaan -25% tarjouksessa. Eli pieni kynttilä maksaa alle kympin ja noi kuvan votiivikynttilät on alle 3 euroa.  Musta toi Cranberry ice on ihanan talvisen näköinen ja tuoksuu tosi herkulliselle eli ihana lahja jollekin!

xmas2 xmas4

Kuinka moni aikoo lähteä huomenna shoppailemaan, kun vietetään Black Fridayta? Mulla on huomenna töitä, mut aattelin käydä tekemässä muutaman joululahjaostoksen ennen niitä. Välttelen kyllä yleensä kaikenlaisia alennusmyyntejä, kun en jaksa penkoa vaatteita ja yrittää selvitä siellä tungoksessa, mut jos nyt ei ostelis itselleen mitään, niin ei tarvii jonottaa sovituskoppeihin.

Veikkaan, et mun kaakao on ehtinyt jäähtyä tarpeeksi, joten siirrynkin sen pariin nyt. 

Yankee Candle saatu.

20 kommenttia:

  1. Ei hitsi miten söpö pyjama!! :D Pakko sanoo, mutta tummempi tukka sopii sulle kyllä älyttömän hyvin! <3 Mä oon myös huomenna töissä ja tiedossa pitkä päivä, joten joudun missaamaan black fridayn. :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ookkin! :) Kiitos, mäkin tykkään tästä tummemmasta enemmän! Höh, harmi ettei se oo black saturday kun varmaan useampi pääsis osallistumaan sillon.

      Poista
  2. Hei muolta löytyy tuo sama pyjama, mutta tosin erivärisenä, se on aivan ihana <3 ja mäkään en huomenna pääse shoppailemaan Black Fridayta, mutta en siellä tungoksessa varmaan jaksaisi pyöriäkään:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Missä värissä sulla on? Otitko sen jääkarhu? :D <3

      Poista
    2. se on semmoinen valkonen, jossa on noita samoja porokuvia ja pakko sanoa, että noista tulee kyllä ihan mieleen joku vauvan potkupuku, taino ainakin tuosta mun :D!

      Poista
    3. Hei onks se sellanen haalari? :D Tässä mun on siis ylä- ja alaosa erikseen. :) Mut se haalari on tosi söpö kans!

      Poista
  3. Eikä miten siisti pyjama, pakko saada kans! :D Ja noi tummat hiukset sopii kyl sulle ihan sikahyvin! :)

    VastaaPoista
  4. Oot kyllä ihan tajuttoman kaunis! Ihanaa loppuvuotta sulle :)<3

    VastaaPoista
  5. Kotivaatteet on ihan parhaita! En mäkään ymmärrä miten tieninä jaksoi aina olla farkut jalassa D: Mutta mä ajattelin mennä katsomaan Black Fridayn tarjouksia, jos löytyis just vaikka joululahjoja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyi, farkut lentää aina heti ekana pois :D Joo, nyt ois kyllä hyvä bongailla lahjoja! :)

      Poista
  6. Voi ihania kuvia! :> Ja voi ei miten söpö toi pyjama...apua!! :DD

    essi-bltn.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essi! :) Heh toi pyjama on kyllä niin mun lemppari :D

      Poista
  7. Todellakin olen kotivaatteiden ystävä nykyään! Aina kun tulen kotiin on pakko vaihtaa vähintään housut oloasuhousuihin. Paita saattaa välillä pysyä samana, jos on ollut 'asiallinen' päivä (eli päällä on ollut jakku), vaihtuu se ehdottomasti huppariin. Nykyään osaankin huijata itseäni todella hyvin - mikäli jätän farkut jalkaan on vieläkin sellainen 'töissä' -moodi, jolloin saan enemmän tehtyä. Eli mikäli on pakko jokin freelancer-homma saada tehtyä, jätän kotona farkut jalkaan ja sohvan sijaan istun keittiönpöydän ääreen - tulokset on taattu! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vähän hyvä keino! :D Itekin kun kirjotti opparia, menin keittiönpöydän ääreen enkä ollenkaan sohvalle, koska pöydän ääressä saa niin paljon paremmin hommia tehtyä! :)

      Poista
  8. Voi kun olet nätti! Mää kans rakastan yöasuja, niin mukavia päällä :D Cubuksella on tosi paljon kivoja valikoimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos! :) No älä muuta sano, ihana vetäistä sellanen päälle ja viltin alle!

      Poista