sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Sunday mood

13

Täällä kirjoittelee yks super kiireinen tyyppi, joka ei kuitenkaan voinut vastustaa blogin päivittämistä sekalaisilla kuvilla pitkästä aikaa! Tänään on ollut tosi harmaa ja sateinen päivä ja olo on jotenkin tosi vetämätön.. Mulla on ollut aika hullu viikko ja en meinaa tajuta, et huomenna ois taas maanantai. En oo ehtinyt vielä pääsemään yhtään joulufiilikseen ja oon vähän huolissani siitä, heh. Täytyy startata joululaulujen kuunteleminen heti opparin palautuspäivänä, jotta ehin varmasti fiilistelemään joulua tarpeeksi. ;)

11

Musta tuntuu, että tänä syksynä on tullut jotenkin paljon uutta hyvää musiikkia ja kuvassakin näkyvä Shawn Mendesin Stiches on mun ehdoton rakkausbiisi. Oon just sellanen, et kun löydän hyvän biisin, kuuntelen sitä putkeen ihan kokoajan ja laulan tietty mukana. Yläasteella tajusin sen, et biisien sanat oppii aina tosi nopeesti niin Miian kanssa keksittiin sit uudet sanat niihin biiseihin, kun luettiin kokeisiin. Esim. Akonin Smack thatin mukaan opeteltiin sammaleiden ja jäkälien nimet ja kyllä muuten jäi hyvin päähän! 

12

Mitä ootte mieltä, voiko teidän mielestä halpa olla myös hyvää? Oon aina vähän aatellut niin, et esim. meikeissä halpa hinta tarkottaa myös huonoa laatua. Sain testiin e.l.f.in meikkejä ja täytyy myöntää, et eka olin vähän skeptinen, sillä kyseisen merkin tuotteita myydään tosi edullisesti. Yllätyin kuitenkin positiivisesti, sillä esim. geelimäinen kulmaväri näytti tosi kivalta ja pysyi paikallaan tanssiharkoissakin (pistin meikit heti tietysti kovaan testiin), joissa kuitenkin tulee aina hiki. Myös luomiväristä lähti kunnolla väriä ja toi tummempi sävy luomiväripaletista oli lähes mustaa luomilla. Näitä e.l.f.in tuotteita löytyy esim. Jyväskylän uudesta apteekista! 

14

Harmi, ettei ulkona ole enää tällaista väriloistoa. Tänä vuonna on kylläkin ollut niin lämmin ja värikäs syksy, että ei pitäis valittaa tästä vähän harmaammasta kelistä. Täytyy kyllä myöntää, et ootan jo aika malttamattomana lumentuloa! Vaikka toisaalta se lumi kyllä hankaloittaa mun työmatkoja, kun en uskalla enää pyöräillä sitten töihin, mut lumiset maisemat ois vaan niin nättejä!

keittiönkori

Yllättyykö kukaan jos sanon, et meillä ois kotona muutama uus sisustusjuttu, minkä haluisin esitellä teille jossain vaiheessa? Kuvan kyseinen kori on kylläkin ostettu jo kesällä Helsingistä, mut nyt vasta sain aikaseks ottaa siitä kuvan. Musta tollaset punotut korit tuo kivasti sellasta pientä "maustetta" sisustukseen, kun muuten tykkään aika sellaisesta valkoisesta ja hopeasta sisustuksesta. Sisustaminen on kyllä sellanen loputon suo.. Onneks mulla ei oo ollut vielä aikaa miettiä mitään joulujuttuja kotiin, täällä muuten näkyis varmaan jo jotain pieniä joulujuttuja ympäri asuntoa!

Sellasia kuulumisia tällä kertaa! Nää kaikki kuvat on otettu jo siis yli pari viikkoa sitten, sillä tän viikon kuulumista ei paljon ois kuvia saanut ellette haluu nähä mun hiukset nutturalla-velourasu päällä-tietokoneen edessä -lookia. :D Koulussa en sentään oo ollut vielä velourasussa, vaikka lähellä on ollut heh. Tasan viikko ja yksi päivä opparin palautukseen, siihen asti saattaa olla hieman hiljaisempaa täällä päässä. Tsemppiä kaikille syksyn kiireisiin! 

16 kommenttia:

  1. Mulla on aivan järkyttävän kiire syksy ollut eikä tunnu helpottavan, sun blogiin on kuitenkin kiva tulla välillä hengähtämään. Ihania kuvia ja jotenkin rentouttava tunnelma täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, onpa ihana kuulla! <3 mua harmittaa kun on ollut niin jäätävä kiire oikeastaan kesän alusta asti et blogi on jäänyt vähemmälle päivittelylle :( Mut kiva kun kuitenkin jaksat käydä täällä hengähtämässä välillä! :)

      Poista
  2. Tsemppiä opparin kans ! Pian uurastus on ohi ja sitten voi vaan joulufiilistellä ;-) Näin sua yks päivä koulussa ja sillon olit ainaki tosi nättinä, sulla on niin kiva tyyli !! Kuulostan nyt ihan hirveeltä stalkkerilta, mutta en viitsinyt ruokalassakaan tulla höpöttelemään koska se ois ollu vaan enemmän awkwardddd :-DDD Meilläki kaikki deadlinet on ylläripylläri ajoitettu tähän marraskuulle, mutta kunhan niistä selviää niin sitten voikin ottaa vaan rennosti ja keskittyä joulujuttuihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä! <3 Apua, sitä aina aattelee ettei kukaan tunnista koulussa! Ens kerralla tuut moikkaa vaikka en kyllä vissiin tuu käymään koulussa enää kun pari kertaa hui! Kiitos! Ja hei tsemppiä sullekin deadlineihin! :>

      Poista
  3. Ihania kuvia!
    Ja mulla halpismeikeistä on kaksijakoisia mielipiteitä; Osa on parhaita ikinä ja osa huonoimpia koskaan :D Se selviää oikeastaan vaan testimällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja niinhän se on, esim hm kulmakynä oli pitkään mun lemppari mut niiden kynslakat on tosi huonoja :D

      Poista
  4. Miten tai millä muokkaat sun instagram kuvien reunat? Ja ihana blogi!❤️

    VastaaPoista
  5. Saako tolla afterlightilla ne kuvien reunukset automaattisesti saman kokoisiks vai joudutko muokkaa jokaisen erikseen? Toivottavasti tajuut mitä tarkotan :D

    VastaaPoista
  6. Kun ostit silloin lontoosta ne niket ja sanoit niiden olevan kokoa 40, mutta silloin kun tilasit sieltä hob:sta ne kahdet niket ja sanoit niiden olevan samaa kokoa kuin ne free runit. Mutta sanoit taas niiden roshe runien olevan koko 41. Joten ovatko siis kaikki kengöt kokoa 41 vai tuliko joku sekaannus ja olet sanonut jossain vaiheesSa väärin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö etten enää yhtään muista mitä kokoa kummatkaan noista nikeistä on niin kävin tarkistamassa :'D Ne freet ja roshe runit sen 41 ja kaikki muut mun kengät on yleensä sen 40. Eli oon varmaan sanonut noista freestä sen koon väärin kun yleensä kaikki on sitä kokoa 40. Niin ja ne roshe runit ei oo hob:lta vaan brandokselta. Täytyy kysyä et miks tää tuli sulle mieleen? :D

      Poista
  7. Aa joo niin ajattelinkin :) ja hups tarkoitin brandosta :D ja en tiedä kiinnosti vaan tietää kun katsoin vanhoja postauksiasi! Ja monesti on että "kiinnostaa" tietää joku asia mut ei sille periaatteessa oo mitään kunnon syytä :'D itsellänikin on nikejä joista käytän kokoa 40 1/2 ja norm koko noin 40, joten ehkä liittyi jotenkin siihen en tiää :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo ei se mitään, mäkin Googletan aina kaikkea nippelitietoa eli ymmärrän! :D Jep, noi niken kengät on vissiin vähän pienempää kokoa kun yleensä? Tai ehkä ne roshe runit ois sopinu kyllä pienempänäkin sillä siellä varpaissa on vähän ärsyttävästi tilaa verrattuna niihin Free vitosiin!

      Poista