sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Gingerbreads

christmas1 christamas2 christamas3 christmas4

Eilen oltiin joululahjaostoksilla sekä vietin pikkujouluja toisen työporukan kanssa ja tänään illalla leivottiin Laura-serkun kanssa pipareita, joulufiilistelyviikonloppu takana siis! Juotiin Lauran kanssa vielä glögit ja katsottiin jakso pll:ää samalla, kun syötiin parit piparit. Kyllä itetehdyt (siis valmistaikinasta tehdyt :D) piparit maistuu paremmalle kuin paketissa ostetut! Ja onpahan piparit nyt valmiina mun ja toisen Lauran perinteiseen pipareidenkoristelutalkoisiin. Saa nähä, mitä tänä vuonna keksitään! ;)

Nyt tällä hetkellä hengittelen suun kautta, sillä mulla on nenä ihan tukossa. Mulla on varmaan kuukauden ollut sellanen olo, että mulle ois tulossa flunssa, mut se ei vaan tuu. Mielummin viettäisin muutaman päivän kunnolla sairastaen, kun joka päivä arvon sitä, et oonko vai enkö oo kipeä. No, jos yritän vaan unohtaa tän tukkosuuden, kyllä mä varmasti huomenna töissä huomaan sen, jos se flunssa oikeesti iskee. Täytyy varmaan juoda vielä kuppi teetä ennenkuin meen nukkumaan! Ihanaa uutta viikkoa kaverit! 

ps. Huomaatteko, mitkä vaatteet on näköjään jämähtänyt mun päälle? :'D

6 kommenttia:

  1. Omatekemät (juurikin siitä valmistaikinasta) tehdyt piparit on kyllä ihan parhaita varsinkin kun ne vielä koristellaan söpösti :) Ensi viikonloppuna kyllä täytyy leipoa torttuja ja tehdä pipareita jotta saa viimeinkin sen joulufiiliksen korkealle!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille on syntyny tosta pipareiden koristelusta perinne Lauran kanssa, sitä ei voi jättää välistä! :)

      Poista
  2. Voi vitsi, itsellekkin tuli kauhea himo pipareiden tekoon näitä kuvia katsellessa! Itse ajattelin tehdä taikinan ihan itse (pakkohan se on kun leipuri on ammatiltaan :"D). Joulu on kyllä ihanaa aikaa <3

    http://tiiajennyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no ammattiylpeys eli ehdottomasti ite! ;) Mä en oo ikinä tehny ite, pitää ehkä joskus kokeilla! :) Älä muuta sano <3

      Poista
  3. Hei mistä sää tota vanhanajan lahjapaperii oot hommannu josta sulla näkyy instassa kuvaa?

    VastaaPoista