perjantai 6. maaliskuuta 2015

Hello sunshine

asu3 asu asu5 asu2 asu4
Takki - Vila / Huivi - Cubus / Neule - Cubus / Farkut - Vero Moda / Kengät - Nike / Laukku - H&M

Huomasin eilen, et multa oli jäänyt nää kuvat ihan täysin unholaan, vaikka näiden ottamisesta on jo varmaan kolme viikkoa. Jätin nää kyllä aluks ihan täysin käymättä läpi, sillä en ollut kauheen tyytyväinen mun kenkävalintaan ja tähän asuun ois käynyt ehdottomasti paremmin mustat niket. Harmi, että silloin sellaisia multa ei löytynyt, joten näillä mentiin tuona sunnuntaishoppailupäivänä. Onneks toi mustien Nikejen puute on nyt korjattu, mut siitä lisää myöhemmin. ;) 

Onneks mulla olikin jotain kuvia säästössä, sillä oon tällä hetkellä kipeenä kotona. Eilen mulla oli aamusta asti huono olo ja jouduin jättämään parin tunnin jälkeen työpäivän kesken ja lähtemään kotiin potemaan mahakipua. Illalla alkoi myös nenä vuotamaan, eli pahasti näyttää siltä, et joku pöpö muhun ois iskenyt. Mua ei kyllä huvittais yhtään maata kotona puolikuntoisena, joten toivotaan, että tää menee nopeesti ohi!

Niin ja tosiaan, kuten mun blogin fb-sivujen tykkääjät jo tietääkin, keskiviikkona käytiin Henden kanssa kattomassa se paljon puhuttu Fifty shades of Grey ja noo, en oikein osaa sanoa tykkäsinkö vai en! Toisaalta se leffa vähän ahisti mua, mut toisaalta haluan nähdä kyllä seuraavatkin osat, koska luulen, et sit vasta voi tietää, tykkääkö näistä vai ei. Mulla jäi se leffan ahistunut fiilis sit ehkä yöksi päälle, nimittäin näin unta, et Nikolta amputoitiin toinen jalkaterä pois ja aamulla oli pakko tarkistaa, onko sillä molemmat jalat tallessa. :'D Että sellasta..

32 kommenttia:

  1. Ootko varma ettei ollu se traileri, joka aiheutti ton jalkaterän katoamisen? :::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha en oo kyllä varma :DD Se traileri oli ihan kauhee!

      Poista
  2. Hyvinhän noi kengät käy ku huivissakin on sinistä ;) mut joo nyt on problem solved ja ne harmaatkin kyl kävis tohon!! Ps ne hävii viel joskus ku käyn kyläs..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut toi on eri sävyä :'D Pistän kengät piiloon kun tuut haha ;D

      Poista
  3. Mulla on ihan samanlainen huivi!!! Se on kyllä ihana<3 ja muutenkin tosi kivat asukuvat! Näitä lissää=)=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onkin! <3 Siitä on tullu mun lemppari! Kiitos, täytyy yrittää kuvata aina vapaapäivinä, kun pystyy valoisan aikaan olla liikkeellä! :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuossa asussa oli monta lempparia samassa!

      Poista
  5. Ihanat asukuvat!:) Tuo viimeinen kuva on ihan täydellinen:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Well hello beautiful! *tähän se emoji millä on silmät sydäminä* Aivan ihastuttavia kuvia susta :) Täällä toinen kuka on jo pidemmän aikaa ollu enemmän tai vähemmän kipeenä ja alkaa kyllä käydä jo hermoille tää sairastelu. Mut pikaista paranemista sinne! :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana, kiitos! :D No joo, tällänen sairastaminen on kyllä ärsyttävää, mielummin ois pari päivää tosi kipeä ja sit helpottais eikä pientä nuhaa pitkään.. No mutta, kiitos samoin sulle! :)

      Poista
  7. Oot kyllä tosi nätti!
    Mistä toi huivi on? :)

    VastaaPoista
  8. Kiva asu! Näissä kuvissa pisti mulla vähän silmään se että sun kulmaväri on ehkä hitusen liian lämpimän sävyinen verrattuna sun hiusten tyveen, itse käyttäisin ns. kylmemmän sävyistä ruskeaa niin sopis paremmin! Voi tietysti johtua tosta luonnonvalosta et saa jotenki näyttämään erisävyiseltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no ton tyven kuuluis olla lämpimänsävyinen ruskea mut toi on nyt mun juurikasvua :D Mun kyl pitäis ostaa kokonaan uusi kulmaväri kun käytin tota kun hiukset oli kokonaan vaaleat mut en oo saanu aikaseks :) Kiitos!

      Poista
  9. Kenkäsi ennakoi kevään valoa ja muistuttaa Välimeren turkoosista väristä, joten ei huono ;)

    VastaaPoista
  10. ootpa kaunokainen ja ihania kuvia<3 siun hiukset on ihan täydellisen väriset!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aws ihana, kiitos! <3 tykkään kyl itekin paitsi tosta juurikasvusta haha!

      Poista
  11. Sun blogi on ihanien kuvien ansiosta yks mun lemppareista, joten harmittaa että postaushtahti on hidastunut :( Ymmärrän täysin, että sulla on kiireitä harjoittelun kanssa ja nyt oot kipeenäkin, en siis sano millään pahalla. Paranemisia ja tsemppiä harjoitteluun, odottelen täällä innolla seuraavaa postausta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin harmittaa se, että on hidastunut, mut oon tosiaan täyspäiväisesti harjottelussa ja siihen päälle koulu ja mun toinen työ :( Onneks toi harjoittelu ei oo kuitenkaan enää kuin 1- 1,5 kk ! Kiitos sulle kuitenkin, yritän tänään kuvailla jotain, kun olo on jo parempi ja kuumetta ei oo enää! :)

      Poista
  12. Vitsi, sinulla on kyllä aina todella hienoja ja hyvälaatuisia nämä kuvat! Muutenkin tosi kiva asu ja pakko sanoa, että olet kyllä todella nätti! :)

    VastaaPoista
  13. Kauneus on toki katsojan silmissä, vaikka oot kyllä kaunis katsoo miten päin vaan! Yhdyn Tuulin kommenttiin, et siun hiukset on kyllä täydelliset. Ei miusta juurikasvu ole paha, ainakaan kuvissa. Se valuu pehmeästi vaaleeseen, ja siksi ei voi olla ihan varma, et kumpi on oikee väri. Taas sit liian tumma kulmaväri vois koventaa erot hiusten värissä. Vähän ninku Remin värinen oot, todella pehmonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen harmaanruskean juurikasvun näkee parhaiten livenä haha! Mut kiitos! :)

      Poista
  14. Onneksi ei jäänyt nämä kuvat julkaisematta! Nuo tennarit nimittäin sopii minun mielestä tosi hyvin kokonaisuuteen, koska samaa sävyä löytyy tuosta huivista, ellen ihan väärin zoomaile täällä. :D Huivista puheenollen oon yrittänyt etsiä tuota huivia, mutta se on loppuunmyyty melkein jokaisesta Cubuksesta :( Niin kaunis olet kyllä! Uusi lukija ilmoittautuu, hiphei <3 Sun blogi on ihastuttava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukemaan! <3 hei kannattaa kattoa tota huivia verkkokaupasta, siellä saattais olla! :) toi on kyllä niin ihana!

      Poista
  15. kauniita kuvia ♥ ihana toi huivi :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nelli! <3 siitä onkin tullu mun lemppari nyt :)

      Poista