keskiviikko 20. helmikuuta 2013

What I've been up to lately

Hups, viikko vierähtänyt ilmaan yhtään postausta! Aattelin tehä tällein pikku tiivistyksen mitä oon tehnyt ja mitä mulle nyt kuuluu.

IMG_0649

- Tiiättekö sen tunteen kun tietää, mikä viikonpäivä on? Esim. maanantaina on aina vähän sellanen "ei jaksa"- fiilis ja perjantaina hyvä mieli kun kohta alkaa viikonloppu. Mulla on nyt pari viikkoa ollut sellanen, et kaikki päivät tuntuu ihan samalta ja oon koko ajan sekaisin, et mikä päivä tänään on. Ootan ihan älyttömästi ens viikon hiihtolomaa ja sen takia mulla on ollut tän viikon koko ajan perjantaifiilis. Ärsyttävää tällänen sekoilu. :D

- En ookaan täällä blogin puolella maininnut, mutta toinen mun velipuolista sai muutama viikko sitten vauvan, joten oon nyt tätipuoli !  Käytiin sunnuntaina kattomassa sitä pikkusta, tuitui, söpö oli!

IMG_2147

- Oon myös tällä hetkellä huolestunut äiti, sillä Remi sairastui kennelyskään. Onneks toi meidän pikkunen syö kaiken, minkä sille tarjoaa, joten antibiootit on voinut antaa ihan sellaisenaan ilman ongelmia.

- Oon aivan yli koukuttunut Candy Crushiin! Pelaan sitä koulussa kaikilla luennoilla, joka ei ihan kauheen hyvä juttu ehkä oo.. :D Onneks oon saanut kaveritkin koukuttumaan, joten pystyn lähettelemän elämä- pyyntöjä. :D Suosittelen kaikkia lataamaan kyseisen pelin!

IMG_2148

- Käytiin eilen Nikon porukoilla ja Ninni teki mulle mun elämäni ensimmäiset geelikynnet! Vaikka vielä on hieman hankala elää näitten kanssa, oon silti ihan rakastunut näihin. Lisäks Ninni teki tosi hyvää jälkeä, vaikka vasta harjottelee näitten tekemistä. :)

IMG_2142

- Ja ihan vikaks mulla on teille pikku kysymys! Onko teidän mielestä liian aikasta alkaa käyttämään värikkäitä housuja? Tästä postaukseta näätte ne pöksyt, joitten käyttämistä arastelen vielä tässä vaiheessa vuotta. Oon nähnyt kahdella ihmisellä nimenomaan pinkit housut nyt jo helmikuussa ja en oikeen tiiä, mitä mieltä oon. Help me! :D


21 kommenttia:

 1. mä oon kans niiiin koukuttunu candy crush sagaan!!! :D:D:DD tuomaski välillä sanoo et mun pitäs lopettaa sen pelaamine ku rageilen aina vähän väliä ku menee pielee... :D Ja joooo ehottomasti voi pitää värikkäitä housuja!!! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha me taas pelataan sitä nikon kaa aina yhessä ;D mut se on kyllä välillä sellanen peli et tekis mieli vaan lopettaa sen pelaaminen ku ärsyttää :DD okei pitäis ehkä rohkaistua! :)

   Poista
 2. Käytä vaan rohkeasti noita housuja, nyt saakin olla jo vähän kevättä rinnassa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no aurinkoisena päivänähän ne vois jo toimiakin! ;)

   Poista
 3. Voi käyttää! Etenkin jos kaveriksi laittaa jotain talvista kuten jonku ihanan lämpimän neuleen (:

  VastaaPoista
 4. Mä oon ainakin vedellyt värikkäillä housuilla koko talven!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa musta tuntuu et ne on kadonnu katukuvasta kokonaan tai sit en oo vaan kiinnittänyt huomiota :D

   Poista
 5. hahaa voit ihan hyvin käyttää "jo" noita housuja, mulla on ollu läpi talven kirkkaanvihreetä ja pinkkiä farkkua jalassa eikä ainakaa kukaa oo suoraan sanonu ettei ne kuulu talveen :)

  VastaaPoista
 6. onpa teiän koissu jo niin ison näkönen! ihana karvapallo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se alkaa olla aikalailla sellanen mikä se on aikuisenakin :) niinpä <3

   Poista
 7. No esimerkiksi eilen, kun aurinko paisto kirkkaalta taivaalta, niin tollaset housut kävis varmasti hyvin tonne hangenkin keskelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin mietin mut jotenkin aamulla vielä epäilytti vetästä ne jalkaan ;D

   Poista
 8. en tienny et sulla on velipuoli. tai ilmeisesti kaksi :DD onko sulla enemmänki sisaruksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kaks velipuolta :D ei muita sisaruksia :)

   Poista
 9. oi miten nätit kynnet, kunpa itsekin vois tuollaiset laittaa :)
  looduannica.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Estääkö työ sen vai? :) muakin vähän pelottaa miten nää kestää töissä kassalla.. :D

   Poista
 10. Ärsyttää poistin taas yhden kommentin vahingossa mutta ninnillä ei siis oo blogia :)

  VastaaPoista
 11. voi apua luin pikaisesti et Niko oli tehny sulle elämäs ensimmäiset geelikynnet :D:D kyllä munki poikaystävä on esimerkiks värjänny mun hiuksia, mutta ei oo sentään geelikynsiä alkanu väkertää...
  hehh no onneks luin sit vielä uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voin kuvitella miltä nää näyttäis Nikon tekeminä... :D

   Poista