keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Varaslähtö ystävänpäivään

IMG_2089 IMG_2091 IMG_2115 IMG_2128 IMG_2135

Vietettiin Nikon kanssa tänään jo huomista ystävänpäivää, sillä huomenna Niko on töissä ilta yhteentoista. Niko tuli hakemaan mut koulusta tollasen ihanan kukkakimpun kanssa, rakastan neilikoita ja kattokaa vielä miten ihanan värisiä!
Rentoiltiin vähän aikaan kotona kunnes lähdettiin syömään Pancho Villaan, jossa ruoka on aina yhtä hyvää. Oli jotenkin tosi kiva viettää aikaa kahestaan ilman mitään kiirettä. Meillä menee aikataulut usein niin ristiin, että sunnuntait on oikeastaan viikon ainoita päiviä kun ehditään vaan olla. 
Nyt aletaan katsoa niinkin romanttista leffaan kuin Fast and furious 4, joten toivottelen hyvää huomista ystävänpäivää teille kaikille! :)

12 kommenttia:

 1. Oon kateellinen! Mä oon aina vaalinu ystävänpäivää, enkä ehi tänä vuonna viettää sitä poikaystävän kanssa sen penkkareiden takia, mutta teijän päivä kuulosti tosi ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viettäkää tekin sitä vaikka jälkikäteen ! :) se on hyvä syy söpöillä ja tehä jotain kivaa yhdessä :)

   Poista
 2. Minkä ikäne niko on ? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kuukautta mua vanhempi eli -92 myös :)

   Poista
 3. Ohhho niko suostu kuvaan ;D ja ihania kukkia oot saanu.. saisimpa minäkin.. taino saisimpa ees sen murusen kotia yhyyyyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se tälläsenä spesiaalipäivänä suostuu ;D no kohtahan se on jo viikonloppu! :)

   Poista
 4. Sä vaikutat niiin ihanalta ihmiseltä!! :) Kaikkea hyvää sulle ja sun söpölle poikaystävälle! Ja okei, myös sun aivan supersöpölle koiralle. Tulipas tästä nyt hehkutuskommentti.. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kiitos ja samoin sulle! :))

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ei hitto mua ärsyttää niin paljon kun aina tällä kännykällä painan vahingossa et poista kommentti ja sisältö :s mut kiitos ja mites sun ystävänpäivä sit meni? :)

   Poista
 6. Näytät kyllä laihtuneelta, kun vertaa siihen sun ja nikon treffipäivän syömiskuvaan!! :):) (ja joo, etin sen kuvan tuolta kaikkien joukosta että pääsin vertaamaan.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) haha kiva kun jaksoit ettiä kun itekin mietin et niitä vois verrata mut en jaksanu.. :D mut kiitos! :)

   Poista