keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Stockholm

_MG_9205_2 _MG_9235_2_2 _MG_9258 _MG_9275_2 _MG_9401_2 _MG_9373_2 _MG_9396_2 IMG_9508_2 IMG_9533_2 _MG_9640 IMG_9672 IMG_9675_2 _MG_9710 _MG_9729_2 _MG_9765_2 _MG_9777 _MG_9787_2

Jotenkin näiden reissujen jälkeen mulla ei löydy yhtään ylimäärästä aikaa, joten viime viikon tyttöjenreissun kuvat tulis nyt. Parempi myöhään kun ei ollenkaan. ;)

Lähdettiin tiistaina kohti Turkua ja suunnattiin Lauran ja Miian kanssa päivä Tukholmassa- risteilylle. Oli ihan huippukiva reissu ja voisin lähteä uudestaan vaikka heti! Kun päästiin laivaan, käytiin kiertämässä tax free ja ne kaksi muuta kauppaa (haluisin päästä piitkästä aikaa kunnon kävelykatu laivalle, jossa ois muutama kauppa enemmän!) ja löysin mun uuden suosikkihajuveden! Illalla käytiin myös pyörähtämässä laivan discossa, mutta siellä ei ollut ketää, joten päätettiin jatkaa bileitä kolmestaan hytissä.
Keskiviikkona oltiinkin Ruotsin puolella ja siellä oli jo ihan kesäsää (lukuunottamatta kylmää tuulta). Käytettiin aika tehokkaasti ja kierrettiin monet monet kaupat! Ostettiin myös torilta mansikoita ja ne, jotka ei ollut raakoja, maistu ihan suomalaisilta mansikoilta, nam! Aika kului keskustassa tosi nopeesti ja ois ollut kyllä kiva jäädä Tukholmaan yöksi.
Keskiviikkoiltana me ei oltu biletuulella, sillä torstaiaamuna oli herätys puoli kuusi, mutta hemmetin ruotsalaiset riehui ja hillui käytävillä siihen asti kun poistuttiin laivasta!

Oli ihan älyttömän kivaa, ollaan Larpan ja Miian kanssa valloitettu nyt Helsinki (viime vuoden On the beach) ja nyt Tukholma, saa nähä mitä seuraaavksi. ;)

14 kommenttia:

  1. mikäköhän pääkaupunki ois sit seuraavana listalla? ;D toi vika kuva on niin hyvä :D meillä tollaset kivat ilmeet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ainakin houkuttais sellanen saarivaltio tuossa vähän matkan päässä ;) Haha joo se on just tollanen "jos katse vois tappaa" :D

      Poista
  2. Kuullostaa kivalta reissulta ja ihania kuvia taas kerran :) !

    VastaaPoista
  3. Sun hampaat on hirmu keltaset, ei siis millään pahalla mutta pistää silmään vaan.. ootko harkinnu jotain valkasua? esim. crestin white stripsit on helppoi ja halpoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiitos, kiva kuulla tällästä. musta mun hampaat on ihan luonnollisen näköiset? mulla on toisen hampaan päällä muovia, jonka vuoksi en ees vois valkasta hampaita itse, sillä muovi jäis kuitenkin tälläseks.

      Poista
  4. Aivan upeita kuvia! (: Varmasti kiva reissu!
    Mitkä keltaset hampaat, en mä vaan huomaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä oli tosi kivaa! :) no kiva kuulla ettei ne ookaan niin "hirmu keltaiset"... :D

      Poista
  5. Valitettavasti oon samaa mieltä ton toisen kanssa, että sun hampaat on oikeesti aika kellertävät ja mun mielestä se näkyy myös livenä kun oon nähny sut joskus baarissa:( erityisesti nyt kun sun Hiuksetkin on vähän kellertävät, Hampaiden väri korostuu. Uskon, että hoidat niitä kyllä varmasti hyvin, mutta ehkä hammasluu itsessään on keltaiseen taitava! Nätti oot joka tapauksessa, mutta paljon freesimpi susta tulis mun mielestä jos valkaisisit hampaat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no varmaan sää mulle sen valkaisun sit maksat?

      Poista
  6. Pimeetä väkee. Älä nyt vaan usko noita kateellisia hampaattomia luusereita. Sulla on kauniit ja tosi valkoiset hampaat. Ja sitäpaitsi sellaiset luonnottomat valkoiset hampaat on järkyttävät. Provoo ihan tahallaan!! Hammaskuvat kehiin idiootit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nojoo tuli itellekin mieleen, et millaset hampaat noilla on jos on varaa tulla sanomaan.. :D kiitos puolustuksesta! :)

      Poista
  7. Mitä ihmettä mitkä keltaset hampaat? :D Toivottavasti et pahottanut mieltäs tollasista turhista kommenteista :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ettei kaikki anot oo samaa mieltä :) ja en pahottanu vaikka se tarkotus noilla kommenteilla vaan oli.. :/

      Poista