tiistai 8. toukokuuta 2012

Auringonpalvontaa

IMG_7129
IMG_7125
IMG_7139
IMG_7140

Mulla oli tänään vapaapäivä ja aloitin päivän ottamalla aurinkoa meidän parvekkeella! Aluksi menin parvekkeelle lukemaan pääsykokeisiin kollarit jalassa ja pitkähihainen paita päällä, mutta vaatteet vaihtuivat aika nopeasti toppiin ja shortseihin. Ihan biksuilla en vielä viittinyt olla, sillä jotenkin se ois tuntunut liian aikaselta. :D Käärin topin kuitenkin ylös sellaiseksi pikku-bandeotopiksi, mutta en käärinyt toppia vissiin tarpeeksi ylös, sillä nyt mulla ois masun yläosassa kiva valkonen raita... Sain kuitenkin luettua pari tuntia ja oon tosi ylpeä itestäni!
Seuraavaksi jatkoin päivää Satsilla Ennan ja jalka-vatsatreenin parissa ja siitä suoraan harkkoihin. Meidän tanssinäytös on ihan huippu ja ensi viikon sunnuntaina oiskin jo kevätnäytös. ;)
Kotona oon siivonnut ja katson nyt toisella silmällä salkkareita. Kiva kun noi salkkareitten maisemat on kauheita, lunta vaan sataa! Onneks meillä aurinko paistaa jo. :)

ps. Liityin kans Instagramiin ja yritän kovasti opetella sen käyttöä. Mun nimimerkki on saraasara, ruvetkaas seuraamaan jos Instagramia käytätte. :)

9 kommenttia:

 1. ompa ihanan näkösiä kuvia:)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) tuli jotenkin ihan kesäkuvia näistä :)

   Poista
 2. Mäki otin meijän parvekkeella aurinkoa ja vieläpä bikineissä! Meil on lasitettu partsi ja avasin vaan yhden ikkunan, joten kuumuus oli samaa luokkaa kuin thaimaassa, huh huh. Sikspä en jaksanu olla kun vajaa puol tuntii, mut hei kyl se täst lähtee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oiii ihanaa! :D meillä on parvekkeen alaosa lasia niin sekin vähän vaikutti etten viittinyt bikineitä hakea kun naapurit on aika lähellä vastapäätä :D mut kyllä kesällä aion grillata itteni kunnolla!

   Poista
  2. aa no hitsit, meil se alaosa on onneks umpinainen :) Mut yläviistossa olevat parvekkeet varmaan näkee siihen meijän omaan, en sit tiedä. Joojoo nii mäki, ku viime kesänä en kerenny OLLENKAAN töiden takia :D

   Poista
  3. viime kesänä kun asuin äitin luona vielä, niin sieltäkin näki yläviistosta meidän parvekkeelle, mut sit aattelin et se on niitten ongelma jos mun pötköttely häiritsee ;D

   Poista
  4. No nimenomaan, nii mäki ajattelen :)

   Poista
 3. moikka mulla ois sulle haaste mun blogin puolella! kivoja kuvia muute:)

  http://chilling-with-a-camera.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääkin käydä kattomassa :)

   Poista