maanantai 14. toukokuuta 2012

Catch me, I'm falling

IMG_7169
IMG_7168
IMG_7171

Moikka pitkästä aikaa! :) Viime viikolla alkuviikosta oli hyvä sää ja bongasin koivuista hiirenkorvat. Jihuu, kesä tule jo. ;) Torstaista lauantaihin täällä kuitenkin satoi koko ajan ja mun mieliala menee ihan ton sään mukaan. Eli mikään ei oikein innostanut eikä kiinnostanut ja kun sokerista oon, en edes ulos viittinyt lähteä.. Voin myöntää, etten tehnyt mitään, paitsi kävin töissä.

IMG_7238
IMG_7247_2
Sain vihdoin aikaseksi ostaa sen värikkään huivin takin seuraksi!
Lauantai-illasta mulla ei oo yhtään kuvaa, mutta silloin oltiin työporukan kanssa ensin Päijänne- risteilyllä ja sen jälkeen keskustassa. Oli tosi mukavaa olla työkavereiden kanssa muuallakin kuin töissä ja ilta meni tosi nopeasti! Ja vaikka kuinka olin ajatellut, että voisin tulla kotiin jo viimeistään kahdentoista aikaan, kappas kummaa, soittelin Nikon hakemaan mut kotiin vasta kolmen jälkeen.. Ei varmaan tarvitse sanoa, väsyttikö vai ei sunnuntaiaamuna herätä viettämään äitienpäivää. :D

IMG_7182_2
IMG_7193_2
IMG_7215_2

Eilen paistoi taas vihdoin aurinko! Oltiin ensin mun äitin luona brunssilla ja seuraavaksi Nikon vanhempien ja sukulaisten kanssa syömässä. Ruoka oli tosi hyvää ja jo alkupalojen jälkeen olin ihan täynnä.. 



Illalla mulla oli fiilis, että nyt on pakko päästä lenkille. Oon yläasteelta asti lenkkeillyt epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta tänä vuonna en talvella käynyt juoksemassa/hölkkäämässä kertaakaan. Syksyllä mulle tuli vain täydellinen stoppi siihen hommaan. Alkuvuodesta oon käynyt kyllä kävelemässä ja nyt myös pyöräillyt, mutta lenkille lähteminen on hieman pelottanut, kun oon ajatellut, etten jaksa juosta enää varmaan edes varttia. Mutta arvaatteko, miten kävi? Ajattelin, että kokeilen juosta mun tavallisen lenkin, joka on noin 5 km ja siihen mulla on aina ennen mennyt joku n. 50 min. (Jep, meen yleensä aika hitaasti.) No, eilen mulla meni samaan matkaan 30 minuuttia! Ette usko, miten jo epäilin sen ipodin kellon olleen pysähtynyt, sillä en oikeasti voinut uskoa sitä. :D No eipä mun kunto ainakaan huonontunut ollut haha. Niin ja toi biisi tossa on mun uus lempilenkkibiisi! Ehkä just toi biisi sai askeleen pidentymään. ;)

10 kommenttia:

  1. sun kynnet on aina ihanaaat! <3 laita mun kynnet joku päivä satsuma jooooko?

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia taas:) Miten meni yo-kokeet?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) saan varmaan perjantaina tietää viralliset tulokset, joten ilmottelen sitten ;)

      Poista
  3. sulle ois haaste mun blogissa:-)

    VastaaPoista