perjantai 30. maaliskuuta 2012

InOne

IMG_6396
IMG_6399
IMG_6401
IMG_6402
IMG_6413
IMG_6426
IMG_6430
IMG_6434

Oon jo pitkään haaveillut omasta jumpinistä, mutta en oo raaskinut tilata sitä. Maanantaina Niko kuitenkin bongasi Citydealin sivuilta tarjouksen, jolla sai InOnen 45 eurolla! Ja tänään mulle sitten soittelikin joku mukava mies ja toi kaksi pakettia oven taakse. Tilattiin molemmat omat potkupuvut. Hih taidetaan olla aikamoinen näky nää päällä tässä sohvalla.. :D Harmittaa vaan, kun InOnella oli aika suppea valikoima väreistä niin jouduin tyytymään pinkkiin, vaikka oisin halunnut oranssin tai keltasen. Mutta onhan tuokin aika kiva! Puhumattakaan siitä, miten mukava tää on päällä. :)

Äsken Larppa oli meillä ja tehtiin ammattikorkeakouluhaut. Pitäkäähän meille molemmille peukkuja, että päästään Jyväskylään liiketaloutta opiskelemaan! Varasijoille pääsi Kuopio, Mikkeli ja Espoo. Viime vuonna en kauheesti stressannut kouluun pääsystä, sillä halusin jokatapauksessa olla vuoden töissä, mutta tänä vuonna haluan niiniiniin paljon päästä jo opiskelemaan! Vappuna kun ennakkomateriaalit pamahtaa nettiin, alkaa armoton lukeminen. Se on luvattu nytten.

Onko muita jo ammattikorkeeseen tai yliopistoihin hakeneita? Ois kiva kuulla muidenkin fiiliksiä! :)

18 kommenttia:

  1. Ääää ihana toi sun vauvapuku!!!! ja hei muista et vappuna ei lueta vaan me juhlitaan meidän 3v päivää;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii ;) no mut vappua juhlitaan 30.4. ja ne materiaalit tulee vapunpäivänä eli 1.5. ;)

      Poista
  2. olitte kyllä söpöjä noi päällä! :D<3 joo vappuna alkaa sellanen lukeminen että huhhuh! panostetaa vähä enemmä ku viime vuonna :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii musta niko on jotenkin niin hellyyttävä :D <3 joo onneks ei oo vaikee parantaa viime vuodesta ku rima on niin alhaalla ;D

      Poista
  3. following back now! it looks so confortable! lovely color!

    xx
    E

    http://byebye-blondie.blogspot.mx/

    VastaaPoista
  4. Itse hain sinne Jyväskylään päin liikuntatieteelliseen yliopistoon. Sen lisäks vielä Turkuun, Lahteen, Jyväskylään ja Tampereelle ammattikorkeeseen fysioterapialle :) Jännittää ihan sikana kun oon aina haaveillu liikunnanopen urasta, mutta tonne yliopistoon tarttee oppii kaikki volteista uimiseen ym. Ei muutakun lukeen ja harjotteleen! :D
    Tsemppiä sinnekkin päin lukemiseen! :) tää blogi on niiin yks mun suosikeista! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiiän ton tunteen kun haluut sinne niin paljon ja sit jännittää miten käy! pidän sulle peukkuja et pääset liikunnalle! :) ja kiitos paljon! :)

      Poista
  5. Voi vitsit, kouluihin hakemiset on aina niin jännää!!! Kovasti tsemiä että opiskelupaikka irtoaa sieltä, mistä eniten sitä tahdot! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kyllä on aika jänskää nyt! kiitos paljon! :)

      Poista
  6. Mäki oon jo hakenu, ja aikas amoi paikkakuntia on ku sulla :D yliopisto on ensi sijanen tavote mut jos en sinne pääse ni sit amkssa sosionomi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih ehkä ens vuonna nähään samassa koulussa! :) mut pidän peukkuja et pääset yliopistoon! :)

      Poista
  7. Kyllä se koulupaikka aukenee :)
    Mikkeliin on kuulemma ainakin helppo päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo oon kuullu samaa, mutta haluisin tänne jyväskylään, jonne ei ookaan niin helppo päästä :D

      Poista
  8. hei mäki hain opiskelemaan liiketaloutta Jyväskylään!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kivaa! :D mieti jos ollaankin ens vuonna opiskelukavereita ;D

      Poista
  9. Voi hitsi, meinasin ostaa kyseisen diilin, mutta sitten oli niin pihi-päivä, etten ostanut, koska vetoketju ei mee ylösasti.. :D Mutta niin söpön värinen pinkki kyllä! Pitää ehkä ostaa, jos diili vielä tulee.. :) Onks toi semmonen paksu ja lämpönen? Ainaki näyttää sellaselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsi en ollut ees tajunnu, ettei tää mee kokonaan kiinni! :D on sellanen pehmonen sisältä ja tosi lämmin! :) sellasta paksua college- kangasta on :)

      Poista