lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tasan sata

IMG_5864_2
IMG_5877_3
IMG_5902_2

Edellisen postauksen julkaisusta kului pari tuntia ja ne puuttuvat lukijat löytyivät, ja nyt teitä olis sitten tasan sata! :) (Oon varma kun tän julkasen, luku tippuu 99, mutta sovitaan, ettei sitä välitettäis. ) 


Kiitos teille kaikille lukijoille, ootte ihania! :)


Joku jo kyselikin, että teenkö jotain erikoista postausta kun sata lukijaa tulee täyteen. No, aattelin, että voisin tehdä "mitä kuvaan?"- postauksen!

Eli pistäkää kommenttia siitä, mitä  haluisitte, että kuvaisin! Lempiasiota, meidän kotia, lempipaikkoja, päivän ruokia, kaappien sisältöjä.. Keksikäähän paljon kaikkia kivoja juttuja mulle kuvattavaksi. :)

9 kommenttia:

 1. Kuvaa sun lemppari kosmetiikkatuotteet! (meikit, kosteusvoiteet yms.) Olis kiva jos tekisit jossain vaiheessa myös kysymyspostauksen :)

  VastaaPoista
 2. musapostaukset ois kivoja!:) treenimusaa,lempimusaa mitä vain..

  Ootko muuten koskaan koittanut pitää huulipunaa? Kuvissa en oo ainakaan huomannut että sulla olisi. Sulle vois sopia sellanen vaalean roosa, mut ei kuitenkaan kovin tumma !(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo koskaan kokeillut! :) pitäis varmaan rohkaistua ja käydä vaikka kicksissä kyselemässä myyjiltä mielipidettä, että millanen ois just oikea väri mulle! :)

   Poista
 3. Kuvaa vaik sun lempparivaatteita, kenkiä ja laukkuja :)

  VastaaPoista
 4. lempparikuva
  kuva jostain, mitä/jota ikävöit
  kuva jostain hyvästä ystävästäsi
  kuva lempparipaikastasi
  mielestäsi paras kuva poikaystävästäsi
  mielestäsi onnistunut kuva sinusta

  VastaaPoista
 5. sellanen postaus missä kuvailisit sun unelmaelämää nyt tai minkälaine ois koko sun loppuelämä täydellisenä. eli siis mitä toivoisit et sun elämä ois täydellinen :) ei tarvii ees olla realistine vaa sellane unelmaelämä :) ja mitä tekisit jos voittaisit lotossa/susta tulis miljonääri. ja minne haluisit matkustaa jos ei ois rahasta kyse. eli siis sellasia sun unelmia ja toiveita! :)

  VastaaPoista