tiistai 10. tammikuuta 2012

Kuulumisia

IMG_0029
IMG_0032

Moikka vaan, pitkästä aikaa ns. tavallisen postauksen muodossa. :) Kerrankin voin kertoa, että mulle kuuluu pelkästään hyvää, nimittäin arki tuntuu paljon mukavammalta kun en oo enää inttileski. Vaikka ollaanhan me Nikon kanssa tässä reilussa kolmessa vuodessa ehditty ihan arkea elääkin, silti nyt on tosi kivaa elää sitä arkea yhteisessä kodissa ilman, että Niko olis kuvioissa vain viikonloppuisin. Vaikka kyllähän sen tiskikoneen tyhjennyksestä pitää silti vähän väitellä.. ;)
Lisäksi meillä on ollut viime torstaista asti Vilma- koira hoidossa, joka on samaa rotua kuin Totti. Aluks Vilma vähän vierasti, varsinkin Nikoa, mutta nyt se on jo niin hyvää pataa meidän kanssa etten tiiä, miten voin sanoa sille heippa sunnuntaina, kun sitä tullaan hakemaan! On niin ihana tulla töistä kotiin kun joku on ovella häntä heiluen vastassa. Plus varsinkin vapaapäivisin on ihana käydä Nikon ja Vilman kanssa aamulenkilla kun ulkona on paljonpaljon lunta, sellanen kirpsakka pakkassää sekä valoisaa.
Mutta nyt suuntaan nukkumaan, sillä aamulla kuuteen töihin. :)

7 kommenttia:

 1. Suloinen hauveli (:
  Kiva kuulla että kuuluu hyvää! =)

  VastaaPoista
 2. apuaa, just ennenkun luin tän postauksen niin kysyin, että tuleeko koira toimeen jo nikon kanssa! Mutta ilmeisesti tulee :)

  VastaaPoista
 3. Enni: unohdin vastata siihen sun vastaukseen, mutta neuvoista oli hyötyä! kiitos <3 ja nytten tulee tosi hyvin toimeen, tuntuu että koira seuraa mielummin nikoa kun mua nytten... :D

  VastaaPoista
 4. hyvä juttu että oli hyötyä! :) <3 haha,aijaa!! :D

  VastaaPoista