keskiviikko 18. tammikuuta 2012

I need you more than you'll ever know

IMG_8821_2

Arvatkaa, mitä mää kaipaan? Kiireettömiä kesälomia. Sellasia, mitä oli vielä yläasteella ja lukion alussa. Lukion viimeinen kesäloma menikin osaksi töissä ja osaksi kirjotuksista stressaamiseen. Miksei niitä kesiä, milloin ei oikeasti tarvinnut tehdä mitään, osannut arvostaa tarpeeksi? Viime kesänä oli koko kesän töissä ja tässä vaiheessa vuotta sen vaikutukset viimeistään huomaa, sillä kaipaan koko ajan jonnekin lomalle, lähelle tai kauas.
 Kirjoitinkin jo siitä, miten kovasti haluaisin Leville, mutta haluisin myös tosi kovasti päästä makaamaan pariksi viikkoa jonnekin lämpimään hiekkarannalle ilman, että tarviisi miettiä mitään. Kuulostaa, että oisin jotenkin ahistunut tai muuta, mutta en ole, ei hätää. Haluisin vain lomalle lämpimään, sillä Suomen kesään on vielä muutama kuukausi. Lisäksi en ole käynyt koskaan missään lämpimässä maassa (Pariisissa viime kesänä oli kylmempi kuin Suomessa silloin!), joten senkin puolesta haluisin lähteä reissuun. Ja kaikista mieluiten yhdessä Nikon kanssa.
Toissa kesänä olin Nikon ja sen porukoitten kanssa mökillä ja kolme päivää maattiin vain ilmapatjan päällä järvellä. Samanlaista täydellistä rentoutumista (hassusti sanottu? :D) en kokenut viime kesänä, mutta tulevana kesänä otan saman tunnetilan tavoitteeksi! En pysty kuvittelemaankaan mitään parempaa, kun veden pinnalla makaamista samalla, kun aurinko paahtaa ihoa ihanan ruskeaksi. 

8 kommenttia:

 1. pienenä aina toivo, et jatkuispa jo koulu.. :o mut heii, lähetää kolmestaan henden kaa tukholmaan? sellane tyttöjen shoppailureissu ;)

  VastaaPoista
 2. joskus me viel toteutetan meidän porukkalomareissu ;D

  VastaaPoista
 3. sama täällä! nykyään kesä menee aina töissä, hyvä jos edes illat saa vapaaksi.. Nyt on kyllä kauheasti kaikkia tarjouksia just Espanjaan ja Egyptiin hotelli+lento saa tosi halvalla! pitäis vaan olla joustoa töistä/koulusta että pääsis noin vaan lähtemään :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä! harmi, ettei mulla oo mahollista saada joustoa töistä mihinkään äkkilähtöihin :s

   Poista
 4. Mä oon kaivannu kanssa iha samanlaista kesälomaa, kaks viime kesää menny töissä ja samoin menee tulevaki :D kattelin tossa just tollasia kylpylätarjouksia, ei oo kovin kalliita yhen yön reissuja. Meilläkää ei oo oikee mahollisuutta lähtee mihinkää pidemmälle lomalle koulun ja töiden takia, mutta tollane kylpyläminiloma vois tehä terää! Suosittelen muilleki kokeiluun (:

  VastaaPoista