keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Toivepostauksia?Jep, mun syksy on nyt virallisesti alkanut, sillä aamusin on niin kylmä et on pakko saada teetä. Ihan hassua, sillä kun muutettiin kuukausi sitten tänne, täällä oli koko ajan ihan sika kuuma, oli pakko pitää kaikki ikkunat ja parvekkeenovi auki ja nytten mää palelen aamusin ja iltasin täällä! Se hyvä puoli siinä on ettei Niko oo viikolla kotona, että saan omittua öisin kaks peittoa itselleni. :D Hmm, ehkä mun tosiaan pitäis laittaa noi patterit päälle?

Mutta asiaan, nimittäin haluisin kuulla teiltä joitan kivoja postausideoita! :) Nyt kun toi sää on mitä on plus tuntuu, että päivät kuluu lähinnä töissä niin ei tuu tehtyä mitään kivoja päivän postauksia. Mitä haluisitte nähdä täällä blogin puolella? Jotain vanhaa lisää tai jotain uutta? :)

7 kommenttia:

 1. semmonen esittelen käsilaukun sisällön postaus tai lemppari ihonhoito/hiustenhoitotuotteet ! Myös jokin tulevaisuuteen liittyvä esim. mitä haluisit opiskella/unelma ammatti ja millasta sun elämä olis sitten jonku 10v päästä :D siinä muutama idea :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, kiitos ideoista, olin jo pettyny ettei kukaa haluu mitää toivepostauksia :D

  VastaaPoista
 3. muakin kiinnostaa tosi paljon kaikki ihonhoito ja hiustenhoitojutut ja meikit myös! :)

  VastaaPoista
 4. Semmonen 100 asiaa susta :--) niitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
 5. joooo sata asiaa susta ::)

  VastaaPoista
 6. sata asiaa-postaus olis mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 7. tee postaus vaikka sun lempparivaatteista !:)

  VastaaPoista