maanantai 12. syyskuuta 2011

Taas yks viikonloppu takana


Lauantaina oli Lauran ja Jeren tuparit ja no, tää on yksi viidestä kuvasta, jotka löytyi mun kamerasta. Ja tosiaan, tää on otettu vielä meillä. :D Mutta oli tosi kivat tuparit ja jatkettiin vielä Lauralta ja Jereltä Passioniin, jossa nähtiin paljon tuttuja. Voisin sanoa, että onnistunut ilta! ;)

Sunnuntaina herättiinkin Nikon kanssa vasta puolenpäivän jälkeen ja ei kyetty tekemään oikein mitään erikoista koko päivänä vaan katsottiin Fast and furious 5 ja yöllä vielä Karkausvuosi (josta ei tykätty yhtään!) Päivällä kuitenkin saatiin Totti meidän seuraks ja tehtiin itse lihapullia, joista tuli tosi hyviä. :) Hih, Totti alkaa vihdoin tottumaan olemaan meillä!
      Eipä tässä viikonlopussa ollut muuta erikoista, Niko lähti tänään vasta inttiin takasin ja mää meen huomenna taas töihin. Toivottavasti ens viikolla ei satais ihan joka päivä!
    
 

6 kommenttia:

 1. tuitui totti! ♥ ja huhhuh oikeesti millane olo mullaki oli sunnuntaina :ss :D ja ollaan kans katottu jeren kaa se karkausvuosi ja se oli huono! ps. oispa jo torstai ;)

  VastaaPoista
 2. Laura, totti oli innokas apukokki ;) <3 ja joo mää en kyenny mihinkää huhhuh :D hih enää kaks päivää nii on ;)

  VastaaPoista
 3. totti ! onkse savelan perheen koira ?

  VastaaPoista
 4. Karkausvuosi on yks mun lempielokuvista mutta makunsa kullakin:D ps. tosi ihana koira:)

  VastaaPoista
 5. Laura, aijaa, mää olin sillä tuulella et oisin halunnu kattoo jotai tosi hauskaa nii siks petyin.. mut tosiaan, makunsa kullakin! :)

  VastaaPoista