torstai 13. kesäkuuta 2013

Vuosipäivän viettoa

IMG_7128 IMG_7131
IMG_7142

Aloitettiin meidän vuosipäivän vietto aamupalapiknikillä. Eväinä meillä oli kinkku-juusto- kroissantit, eilen leivottuja sämpylöitä, muffinseja, vesimelonia ja viinirypäleitä. Niin ja Remille koirankeksejä!

IMG_7149 IMG_7165 IMG_7173

Ennen keskustaan lähtöä napsastiin meidän vuosipäiväkuvat, joita jotkut jo edellisessä postauksessa kaipailivat. ;) Tää on tää vuoden ainoa päivä, kun Niko suostuu ilman houkutteluja valokuviin mukaan. :D 

IMG_7175

Tänä vuonna käytiin syömässä Foodissa, jossa Niko ei ollut käynyt koskaan aikasemmin ja mäkin vain kerran. Vitsi, noi annokset oli isot! Nikollakin jäi ruokaa lautaselle, mikä on ihme! Söin paahtopaistileivän, joka oli superhyvää.

IMG_7182

Illasta käytiin katsomassa vielä Fast & Furious 6 ja molemmat tykättiin leffasta paljon! Noi Fast & Furious leffat on ehkä meidän yhteisiä suosikkeja, vaikka ihmettelen kyllä välillä, miten mä oon niistä innostunut, mutta jokin niissä vaan on! Seuraavaa osaa odotellessa.. Loppuilta menikin ihan rennoissa tunnelmissa kotona telkkaria katsellessa ja levitetyllä sohvalla kölliessä. Tästä onkin hyvä startata seuraava yhteinen vuosi käyntiin! :)

5 kommenttia:

  1. Kuullostaa täydelliseltä päivältä <3 noi fastit on kyllä munkin lemppareita! ite itkin tossakin leffassa :D

    VastaaPoista
  2. Voi mitä ruokia!! :D kuola valuu. ;)

    http://vaatetellen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. ihana päivä! on niin ihanaa seurustella! seurustelu rulez <3 on tosi kiva kun on joku kainalossa aina ja voi aina vaa pussailla hihihihi oon ollu mun tyttöystin kaa jo neljä vuotta!!! ainii ei mul ookkaa

    VastaaPoista