sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Turkki, osa 2

LAUANTAI

IMG_5629 IMG_5656

Lauantai otettiinkin jo sitten kokonaan oikeastaan aurinkoa ja mulla alkoi ilmestymään pisamia kasvoihin paljon enemmän kuin koskaan Suomen kesässä! Niko taas paloi mahasta ja mullakin punotti selässä vähän bikinien rajat (kiitos Niko rasvauksesta...).

IMG_5692

Harmi kun tästä kuvasta ei oikein näy, mutta lauantaista tiistaihin tuolla meidän hotellin rannassa oli aivan tajuttomat aallot ja niiden takia laituri oli suljettu. Aallot oli varmaan mun korkuset ja silti jotku hullut oli uimassa.

IMG_5749

Illalla olikin sitten hieno hotellin kokkejen järjestämä kulkue, jonka mukana tuli sellainen jätti jäätelökakku! Lisäksi hotellilta ammuttiin ilotulituksia, jotka oli hieman isompia kuin Jyväskylän uuden vuoden raketit. ;) Kakun kannon jälkeen pool barissa alkoikin soimaan turkkilainen musiikki ja siinä vaiheessa siirryttiin Nikon kanssa sisälle keilaamaan.

SUNNUNTAI

IMG_1046

Sunnuntailta ei ole kuin muutama kuva, sillä otettiin aurinkoa oikeastaan koko päivä. Tänään vaihdettiin allasalueelta lounaan jälkeen rannalle ja oli aivan ihana maata puoliunessa kuunnellen aaltojen kohinaa! Tuolla oli aivan älyttömän kuuma, joten merenranta oli täydellinen paikka auringonottoon, sillä siellä tuuli just sopivasti.

MAANANTAI

IMG_5793

Maanantaille olimme varanneet shoppailu ja veneretki- reissun, jolloin menimme läheiseen kaupunkiin ensin sellaiseen outlet- myymälään ja sen jälkeen Antalyan alueen suurimmille markkinoille.


IMG_5802 IMG_5807 IMG_5820 IMG_5824

Shoppailuiden jälkeen mentiin veneelle, joka vei meitä pitkin Manavgat- jokea. Joen vesi oli ihan sellaista turkoosinvihreää ja vain jotain 8 astetta lämmintä. Maisemat tällä venereissulla oli aivan upeat!

IMG_5847

Joella oli tosi paljon muitakin laivoja ja meitä nauratti nää kaks ihan älyttömästi! Taitaa tuota oikeenpuolisen veneen omistajaa vähän harmittaa tuo vasemman puolinen vene. ;D

IMG_5853 IMG_5856

Pysähdyttiin retkellä tollaseen paikkaan, missä ton hiekka alueen toisella puolella näkyy välimeri, jonka vesi oli n. 23 astetta ja tällä toisella puolella näkyy Manavgat- joki, joka oli vaan 8 asteista. Ei oo varmaan vaikea arvata, kummassa me uitiin.

IMG_5874 IMG_5894 IMG_5904 IMG_6000 IMG_6013

Otettiin jälleen aurinkoa, mä uin ensimmäistä kertaa oikeasti meressä ja Niko pääs ajamaan vesiskootterilla! Oli kyllä aivan upea reissu ja meillä oli tosi mukava maanantai. Oli vaan sellanen älyttömän onnellinen olo!

Vielä ois vähän parin päivän kuvat julkaistavana, vieläkö näitä jaksaa kattoa? ;)

18 kommenttia:

  1. Ehdottomasti jaksaa katsoa!! Tulee kauhea matkakuume ja ihanaa lukea ulkomaanmatkasta, missä maassa itse ei ole ollut.:) Ja olette aivan ihana pari!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Tuli ihan oma viime kesän turkin matka mieleen. Teetkö vielä ostospostauksen vaikka?:) Jatka samaan malliin, sun blogi on yksi mun lemppareista!:>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) missä päin Turkkia olit? Hmm täytyy vielä miettiä sitä ostospostausta kun tuntuu et en niin paljon mitään ostanut :D

      Poista
  3. Kyl me jaksataan niitä katto! Oot muuten niin kaunis!

    VastaaPoista
  4. Ooon niiiiiiin kateellinen!! :D ihania kuvia <3 tulee ihan miun ja mikon parin vuoden takainen turkin reissu mieleen! Oltiin kans 5 tähden hotelllissa ja all inclusive <3 lisää kuvia jaksaa kattoo ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistakin jotain niistä teidän reissukuvista! :)

      Poista
  5. joo toki jaksaa tällaisia kuvia katsoa! lomakuume vaan kasvaa entisestään... Vitsit hauskat noi Pirates-laivat :D

    VastaaPoista
  6. Kauan olen lukenut mutta nyt vissiin ensimmäistä kertaa kommentoin: ihana blogi! Niin hyväntuulinen, ihania kuvia, vaikutat super symppikseltä tyypiltä ja poikaystäväs kanssa niin perfect matchilta :) Kiitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itselles ihanasta kommentista! Tälläset piristää päivää! :)

      Poista
  7. Oot ihana ihminen! :D Haluan sun elämän ;) Löysin blogis sattumalta ja päätinpäs ryhtyä lukemaan :D

    VastaaPoista
  8. lisää kuvia,nää on aivan ihania! :) p.s. sulla on kivat bikinit!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep kohta tulossa ;) kummat noista? :D mut kiitos! :)

      Poista
  9. Jaksaa lukea!!
    ps. ihana toi mini ihminen sun vieressä tossa yhdessä kuvassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hih osassa kuvia se oikeen hymyili leveästi kameralle! :DD

      Poista